Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kendimi cok kötü hissediyorum daha bes gün önce benimle konustu hata kamerada aglamisti hersey nasil sahte olabilir bitirdigi halde görüsmek istiyordu ben hic anlamiyorum senağlama senağlama

jeli siteye kendi adınla üye olmadın dimi??
tamamen fake bi maille uye ol oluyosan.
bide senin üzerine kalmasın bu olay.

üye oldum
ama yok sitede takip ediyorum tabiki ister istemez takipteyim elimde degil ama yok

daha msnden bile silmedim takipteyim ve cok kötüyüm

yani anlatamam icimde huzur yok aglamakliyim ama agliyamiyorum gece hic uyuyamadim zaten bilgisayar basindayim takipte kabus gibi geliyor hersey

tamamen uyduruk üye oldum princess mail adresi actim yeni bi tane onu verdim yani hic bisey gercek degil henüz yok sitede ya ister istemez üye oldum amacim ne zaman girdi girecekmi ama hic bisey bilmiyorumm neler olucak bende bilmiyorum

kızlar ya çok alakasız bılıyorum ama
burnumu sılecem dıyeeeeeeee
burnumun ucu ve dudak ustum çok kötü tahrıp olduuuuuuuu
şimdi krem surdum canım yanıyorrrrrrrrrrrsenağlamasenağlamasenağlama

kızlar anlatayım bari hafta sonu yasadıklarımı -tatlicadiarzu- cuma akşamı benimki illa yarın görüşelim dedi bende bi bahaneyle salladım ..sonra bugun sabah görşücez tlf da bitirmeye hakkın yok dedi v.s
tamam dedim ve acayip kıskanıp kızacagı bir tarzda giyindim delikafadulden
çektim taytımı altıma naniknanik
saçımı falan özendim yaptım yıkılmadım ayaktayım imajı verdim yaniii
buluşacagımız yerde bekliyordu gittim gayet ciddi toka yaptım :roflol:
nasılsın iyimisin hoşbeşten sonra imalı bi şekilde bakış attı bana yukarıdan asagı süzdü..neyse konuya girdi yapmaya calıştıklarını falan anlattı ..seni oyalıyormuş gibi hissettirmek sana bu haksızlıgı yapmak istemiyorum emin ol bişiylere gec kalmak seni üzdügü kadar benide üzüyor ama sanırım ben daha cok içimde yaşıyorum bunları dedi ..belki hayatımıza yön vermek bi süre daha ugrasmamı gerektirecek bu süre içinde beni bekle demeye utanıyorum ama beni bırak kendine başka yol çiz demekte benim için çok zor dedi ve ağlamaya başladı ..benim onu vurdugum silahı o şimdi bana karsı kullandı :jeyyar: abbooovvv ne yapacagımı bilemedim o an ..içimden bi hiss sarıl sil gözünü dedi ama diğer bi his hiişşşttt dokunma çeksin cezasını dedi..vee nasıl okadar katı kaldım hala inanamıyorum..hiç bişey yapmadım ..sonra konuşmalarına devam etti uzun uzun anlattı ..bikaç saat sonra gecikiyorum diye kalkmak istedim .. en son kalkarken nolur birkez daha düşün biizi bitirme dedi ..şimdi salak gibiyim ..
ama çok kötü bi haldeydi sanki yaşlanmış gibiydi ..bi süre daha bu katılıgımı devam ettirmek istiyorum en azından ne kadar kararlı oldugumu anlasın ..hep ona kıyamayacagımı düşünüyodu ama kıyacak kadar gözümü kararttıgımı bilmesini istiyorum..işteee böleeeee..:dilcikar:

ben bi duş alıp gelicem.
biraz sakinleşin kızlar ya..
ebrununda dediği gibi herşey olacağına varıyor.
bide b..ninde dediği gibi RELAXX olun =)

jelı demekkı
tımsah gözyaşlarıymış..........
yada içindekı nıyetını yıne allah bılır...
bu yıl oskar odulunu baytar efendıye verıyorummmmmmmm
sende uzulme canım...
bir şey sorcam bu sıtedeyken onlıne oldugunu görebılıyormusun...
yoksa msnden mı bakıyorsun........
mesala kk da onlıne olunca görünüyor ya
onunkıdemı oyle

sistem disinda diyor canim benim ama kendin ayarlayabiliyorsun istiyosan kendini göstermiyorsun simdiye kadar online görmedim garip olan hic arkadasi filanda yok bu sitede ve en son ne zaman girdigi belli degil

kendimi o kadar gücsüz hissediyorum kalkamiyorum ayagaa su an o site acik ama yok beyefendi

teşekkür ederim fırtınanın kızı ..ya bu tşk butonlarımız nezaman gelecek acaba benneyaptımki
bu arada mapustan cıkmana sevindim Allah birdaha düşürmesin kaydirigubbakcemile3

bundan sonra sadece ve sadece sizin dertlerinize odaklanıp kafamı onlara yorcam güzellerim,benim bi sorunumyokkiii,çünküsorun olcak bi adamm yokk artık hayatımdaaaaaaa

cnm bence rast gele üye olmus egerki hic arkadasi falan yoksa...
ben böyle düsünü+yorum

hiç arkadaşı olmadığı için bu isteyerek sistem dışına atamaz..
hanı arkadaşı olsa aynı msn gibi çevrim dışı yapardı...onlıne görünmek istemezdı
canım sende çok uzulme olurmu...
dık dur..
o kendı derdıne yansın...
kendı kaybettı.
sende gerçek yuzunu gördun
eger yenı uye olduysa ondan dolayı yoktur arkadaşı.
eskı uye olsaydı muhakkak arkadaşı olurdu.

006 canım aferım.........
bak hepimizin sana ihtiyacı var.........
sen mtlu ıyı olursan hepimize daha ıyı yardımcı olursun..........

mavıgul inşallah teşekkur butonu gelır.
ama kazen ın bır açıklaması var
gelmeyecek galıba...

jelı kesin senınkı boyle erkeklerın oldugu arkadaşlarla toplanmıştır...
ordakı erkek müsvettesının biri bu sıteden bahsetmiştir..
demiştir ki bı ben oraya uye oldum manıta buldum dıye...
bu sazanda hemen atlamıştır...baytar efendıde bende uye oluyum havam olsun dıye düşündü...
yoksa aç kurt gıbı saldırdıgı için degıldir yanı
erkek degılmı.
al bırını vur ötekını

minik böcükümm nasılsınnn şişştttt ordamısınnnn..yaramazlık yapmışsınnn bugunn ...bu yaptıgınla şimdi pişman olup üzülme ama birdaha yapma olurmuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…