iyi aksamlar kizlar ben o siteye üye oldum
cok korkuyorum ama
jelıııııııııııııııııı canım neden yaptın bunuuuuuuuuuuuuuuuuu
kötükedihüsotesüf ederim bebisim sen beni dövülck biri olarakkmi görüorsun yanee
kızlar ya çok alakasız bılıyorum ama
burnumu sılecem dıyeeeeeeee
burnumun ucu ve dudak ustum çok kötü tahrıp olduuuuuuuu
şimdi krem surdum canım yanıyorrrrrrrrrrr
............. kıyamayacagımı düşünüyodu ama kıyacak kadar gözümü kararttıgımı bilmesini istiyorum..işteee böleeeee..:dilcikar:
bundan sonra sadece ve sadece sizin dertlerinize odaklanıp kafamı onlara yorcam güzellerim,benim bi sorunumyokkiii,çünküsorun olcak bi adamm yokk artık hayatımdaaaaaaa
minik böcükümm nasılsınnn şişştttt ordamısınnnn..yaramazlık yapmışsınnn bugunn ...bu yaptıgınla şimdi pişman olup üzülme ama birdaha yapma olurmuuu
takipte olmam lazım bu aralar... göreceğim birşeyler varsa görmem için tam zamanı... zaten 20 ocakta arkadaşım da listesinden silecek ve bir daha bakamayacağım... bu doğum günü muhabbetine ve dertli iletilerine göre kafamda bişiler şekillenecek sanki... ama üzülüyorum elimde değil :sm_confused:
kücük böcügüm sadece ne zaman girdi ne zaman üye oldu bunu ögrenmek istedim merak ettim ama baktikca dahada yipraniyorum ne olur kirilmayin bana
belkide saglikli düsünemiyorum su an
belki haklısın ama iletilerini görüp hiçbişey yapamıyorsun elin kolun baglı sadece üzülüyorsun ..hiç böyle bir şey olmaz umarım ama başka türlü bişey görürsen çok daha fazla yaralanacaksın ..
ha belkide iletileri gercekten senin için yazıyordur sana olan özleminden ya da senin boşlugundan ama sadece yazıp yazıp bi icraata gecmeyişide seni hırpalayacak ..
ama şunuda biliyorumki bende olsam elimde o şifre oldugu sürece dayanamayıp bakardım benneyaptımki
ama üzülmenide istemiyorum
inşallah doğumgününde yoklugun iyice cekilmez olsun ve bin pişman sana geri dönsün...hıı ozaman affeder veya etmezsin o senin bilecegin bişiy sositososito
Ohhh yaa en sonunda dönebildim
manyak bilgisayarım kasıldı kaldı,net hattını uçurdu
Atlı geliyor atlı
Altında kilim katlı
Benim sevgili yarim
Baldan şekerden tatlı
Dıv dıv dıv dıv dıv
Dıv dıv dıv dıv dıv
Dıv dıv dıv dıv dıv dıv
:roflol::roflol::roflol::roflol:
Hadi hep beraber
:roflol:ayy bu tipi kayiklari nerden buldun kiz hahaha
afferim küçük böcüğümee
kendim için ; yoluma gidebilmem için...:lepi: :1hug:
Hadi hep beraber
Kız Allah da seni güldürsün tipi kayık dedi yaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:roflol:yaaa ama baksana agizlari 2 metre acik laelaelaelaelae:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?