Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

iyi aksamlar kizlar ben o siteye üye oldum
cok korkuyorum ama

jeliboncum ; söyle bakalım biz burda ne için varız ?
neden birbirimize dertlerimizi anlatıyoruz ?
ben söyleyeyim üzgün olduğumuz anlar da bakamadığımız yerlerden bir diğerimiz bakabildiği için ... doğruyu yanlışı ayırtedemediğimiz anlarda birbirimize doğru göstermek için ...

peki neden üye oldun tatlım ; yaptığının doğru olmadığını da biliyorsun üstelik...
konuştuk bunları ... neden bile bile canını yakmak istiyorsun anlamadım... ?

açıkçası ben kırıldım... :1closedeyes:

jelıııııııııııııııııı canım neden yaptın bunuuuuuuuuuuuuuuuuu

ben de anlayamadım :sm_confused:

kötükedihüsotesüf ederim bebisim sen beni dövülck biri olarakkmi görüorsun yanee

yok canım gel ; o öyle bir anlıktı sana denk geldi ... pardon a.s.

kızlar ya çok alakasız bılıyorum ama
burnumu sılecem dıyeeeeeeee
burnumun ucu ve dudak ustum çok kötü tahrıp olduuuuuuuu
şimdi krem surdum canım yanıyorrrrrrrrrrr

krem sür hemen... ayy keşke arkadaşım doktor olsaydı ... :roflol:

............. kıyamayacagımı düşünüyodu ama kıyacak kadar gözümü kararttıgımı bilmesini istiyorum..işteee böleeeee..:dilcikar:

ben de bu kız ne yaptı diye merak ediyordum... valla süper olmuş... o gözyaşlarını silmemişsin yaaa... böyle yapmak lazım... eğer olur benim ki de ağlarsa hiiiç ama hiiiç acımayacağım... ayy okurken hem içim acıdı seninkine hem de pek keyiflendim... ama yine de birşeyler yapıyor olmasını ve söylediklerini umut verici buldum... sadece biraz hızlı davransın beyefendi... biraz daha seninle paylaşırsa en azından sen hızlandırırsın belki fikir vererek... ayy bir güzel haber daha sanki :sm_cool:

bundan sonra sadece ve sadece sizin dertlerinize odaklanıp kafamı onlara yorcam güzellerim,benim bi sorunumyokkiii,çünküsorun olcak bi adamm yokk artık hayatımdaaaaaaa

valla çok sevindim canım... inşallah en kısa zamanda heyecanını paylaşacağımız bir erkek olur hayatındaaaa :içelim:

minik böcükümm nasılsınnn şişştttt ordamısınnnn..yaramazlık yapmışsınnn bugunn ...bu yaptıgınla şimdi pişman olup üzülme ama birdaha yapma olurmuuu

takipte olmam lazım bu aralar... göreceğim birşeyler varsa görmem için tam zamanı... zaten 20 ocakta arkadaşım da listesinden silecek ve bir daha bakamayacağım... bu doğum günü muhabbetine ve dertli iletilerine göre kafamda bişiler şekillenecek sanki... ama üzülüyorum elimde değil :sm_confused:

kücük böcügüm sadece ne zaman girdi ne zaman üye oldu bunu ögrenmek istedim merak ettim ama baktikca dahada yipraniyorum ne olur kirilmayin bana

belkide saglikli düsünemiyorum su an

belki haklısın ama iletilerini görüp hiçbişey yapamıyorsun elin kolun baglı sadece üzülüyorsun ..hiç böyle bir şey olmaz umarım ama başka türlü bişey görürsen çok daha fazla yaralanacaksın ..
ha belkide iletileri gercekten senin için yazıyordur sana olan özleminden ya da senin boşlugundan ama sadece yazıp yazıp bi icraata gecmeyişide seni hırpalayacak ..
ama şunuda biliyorumki bende olsam elimde o şifre oldugu sürece dayanamayıp bakardım benneyaptımki
ama üzülmenide istemiyorum
inşallah doğumgününde yoklugun iyice cekilmez olsun ve bin pişman sana geri dönsün...hıı ozaman affeder veya etmezsin o senin bilecegin bişiy sositososito

Ohhh yaa en sonunda dönebildim

bilgisayarım kasıldı kaldı,net hattını uçurdu

Son düzenleme:
gencim güzelim seni üzerimkaydirigubbakcemile
ben senin gibisini sira sira dizerimklava:

kücük böcügüm sadece ne zaman girdi ne zaman üye oldu bunu ögrenmek istedim merak ettim ama baktikca dahada yipraniyorum ne olur kirilmayin bana

belkide saglikli düsünemiyorum su an

kandırma kendini de bizi de ... :mymeka:

haklısın canım... bakıyorum ama elimden birşey gelmiyor... ben sadece beni aradığı için bu iletilerinden de etkilenerek ister istemez bekleme moduna girdim... 2. ayda gayet iyiydim... hani o yüzden eğer biri varsa hayatında bileyim vakit kaybetmeyeyim istiyorum... yoksa biz çok güzel ayrıldık... yani dönmek isterse ; benim için çabalarsa ; ona güvenebilirsem affederim... açıkça söylüyorum... o yüzden de bekliyorum... ama nereye kadar bekleyeceğim... güzel ayrıldık diye onun hayatına biri girmişse de beklemeye devam edemem değil mi ; ne kadar canımı yakacak olsa da böyle bir şeyi görmem lazım... kendim için ; yoluma gidebilmem için... yerimseniben

Ohhh yaa en sonunda dönebildim

manyak bilgisayarım kasıldı kaldı,net hattını uçurdu

hoşgeldin canım... a.s

Atlı geliyor atlı
Altında kilim katlı
Benim sevgili yarim
Baldan şekerden tatlı

Dıv dıv dıv dıv dıv
Dıv dıv dıv dıv dıv
Dıv dıv dıv dıv dıv dıv

:roflol::roflol::roflol::roflol:

afferim küçük böcüğümee

kendim için ; yoluma gidebilmem için...:lepi: :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…