aaa nolduu nasıl geldi
nereye geldi
naptı ne dedi sen ne dedin?
tamam monam.. anlatmak istemiyorsan anlatma..
ama ne dedi peki?
çok üzüldü mü?
sen iyi misin şimdi?
jelinin durumunu biliyorum ya,
bi şeyler yazdım ona akşam üzeri.... Ama jeli sağolsun acı çekmeyi çok seviyor....kendi kıymetinin maalesef hiç farkında değil. Haftalardır ona dil döküyoruz, anlatmaya çalışıyoruz ama nafile... Burnunun dikine gidiyor.
Insan acı çeker... Kızmıyorum... Ben de çekiyorum.. Sanıyor musunuz ki size bunca yol göstermeye çalışırken benim için yanmıyor... Hem de nasıl yanıyor... Ama hayat bu işte ya hayat dediğimiz şey bu.
Kendinize ne kadar çok acırsanız o kadar çok acı çekersiniz...
..... Ay neyse ya ben konuşmayayım daha fazla bu konuyla ilgili....
BEN NIYE MANTIKLI DÜSÜNEMIYORUM neden halen böyle bu adama takmis durumdayim galiba beni sildigini kabullenemiyorum daha bes gün önce konustuk cünkü
BEN NIYE MANTIKLI DÜSÜNEMIYORUM neden halen böyle bu adama takmis durumdayim galiba beni sildigini kabullenemiyorum daha bes gün önce konustuk cünkü
yok canim silam sende yine ariyor soruyor mailler filan
ben bes gün önce artik yokum bu son dedim hani agladim ya yine seni seviyorum filan diye konustuk
bes gün oldu ama bisey yok
üstelik dün arkadaslik siteyi gördüm iyice maf oldum yani bende vazgecmis bu kadar basitmis
beni kandirdi yari yolda birakti en son icimde halen sevgi var demisti
dünden beri aglayamiyorum hani böyle tam bi aglasam rahatlicam belki
resmen hayatan koptum ya kalkiyorum yatiyorum birde ona bakiyorum msnde cok kötü cok kötü bunlari yazmaya bile utaniyorum ne hale getirdi bu adam beni ya
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
monam nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?