Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

monam su yazdiklarini kagida yazicam sonra dolaba asicam aynamin yanina okuyacam okuyacam motive olucam inanki yaaa gercekleri göremiyorum baskaa

Ben yatıyorum kızlar.
Mutlu mesut uyuyacağım
İnadına.

Azıcık ama azıcık kendinize saygınız sevginiz varsa, bu gece olsun amaaaannnnn deyip uyursunuz.
Bırakın bir erkeği.... kendi öz ananız babanızın bile sizi bu denli üzmeye hakkı yok.

Ama hayatınızı zorlaştırmak istiyorsanız buyurun ağlayın... beş para etmez birileri için, harcayın zamanınızdan.

Benim o kadar zamanım yok maalesef, huzurlu ve mutlu yatacağım... mutsuz olup da kimseye prim yaptırmayacağım.

Dilerim ki, bir gün benim yaşıma gelip de aynı şeyleri düşünüyor olmazsınız.....

kızlar içimde bir his var yarın güzel bir şey olcak.....
sizde boyle guzel bir şey olcak dıye düşününki güzel olsun herşey......

gecen kötü bir his var dedıydım kapsama alanına alındım...

sütlerinizi içmeyı unutmayın...
makyaj temızlemeyı unutmayın........
dişinizi fırçalamayı unutmayın...
ve herşeyden önce bugun ben iylik adına ne yaptım dıye sormadan uyumayın....

herkes iyi geceler..
moralim çooooook bozuk..birtane iyi haber verin kızlar ya..

Buğday Tanesi barışmış :teytey:

iswim olarak bilmiyorum ama problemini kesin biliyorumdur..neyse bu son olur ve inşallah allah tamamını erdiri hayırlısıyla..siz nasılsınız...daha kötüye uçan varmı pekiiikafamçokkarıştı

iswim olarak bilmiyorum ama problemini kesin biliyorumdur..neyse bu son olur ve inşallah allah tamamını erdiri hayırlısıyla..siz nasılsınız...daha kötüye uçan varmı pekiiikafamçokkarıştı

Jeli baytarı yakaladı arkadaşlık sitesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…