Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

sahi ya.. sıla nerede..buralaramısın kız zıla..çık bakalım dışarı..neler oldu anlat..

sahi ya.. sıla nerede..buralaramısın kız zıla..çık bakalım dışarı..neler oldu anlat..

valla bisey oldugu yok cnm sabahin 4ünde güzel bir sms atti bana ondan beri ariyor mesaj atiyor mail atiyor ama ben karsilik vermiyorum böylede devam edicem heralde bebikom

valla bisey oldugu yok cnm sabahin 4ünde güzel bir sms atti bana ondan beri ariyor mesaj atiyor mail atiyor ama ben karsilik vermiyorum böylede devam edicem heralde bebikom

dedim sana..
devam et..bilyosun sana neler yaşattığını,iyi yada kötü cevap vermedikçe o peşinden gelecektir emin ol..

ah aklı başından uçan sılam,ben niye buaraya geldim annem ya..
hatırlasan..
bende ayrıldım ya bebeişim ya:teselli:

valla hastayim anacim hatirlamiyorum hafizam kayip bugün nedense yaadelikafadulden

günaydın canlarım kimse yok burda,cuma günkü berbat günüm bu günde devam etcek gibi görünüo,işyerindeki ablanın eşi kalp krizi geçirmiş ona üzüldüm,o da yok bugün bütün işler bana kaldı çay ortalık toplanması yemek falan filan ooof of,benim laleden haber yok aramadı dün,annenin durumunu mesaj at demiştim ya akşam hiç bişi gelmedi.gelmemesi ii de oldu bi bakıma çünkü zaten cevap vermicektim,diyodurki nasılsa beni arar ya da msn.ini açar,hakkımda böle düşünülmesi beni acaip üzüyo yani

günaydın prensesim...
geçmiş olsun bi de kolay gelsin sana ...

bak yattık ; kalktık sabah oldu... o dün olanlar dünde kaldı... bugüne taşıma artık nolur...

ben senden şöyle bir yorumlama beklerdim ;
" aramadığı ; haber vermediği iyi oldu ; çünkü bana verdiği değeri (!) çok daha iyi anladım"..

ahh ahh ama bunun yerine " iyi oldu ; zaten cevap vermeyecektim" diye yorumluyorsun ya bu olayı vallahi bitiriyorsun beni daha şu güzel güne uyanamadan ... mirmirmirmir

günaydın böcüğüm,e amaa öleeee zaten cvp vermicektiimm :sm_confused: tabi bu arada bana verdiği değeri zaten anlıyor ve görüyorum uzuun zamandır,onu belirtmeye gerek duymadım şutarafagitti off bugünü sevmedim beenn benneyaptımki

Kızlar günaydın. Hafta sonu ben biizmkiyle görüştüm eve geldi. Cuma göğsümde tümör olma ihtimalini öğrendim. Ve onu aradım hatta büroya gittim. Bana sıkı bir sarıldı ve ebnim iyiliğim için ayrıldığını acı çektiğini söyledi. Evelnmek istemiyomuş korkuyomuş benide oylamak istemediği için kendini feda etmiş güya. Ama çok özlemişim ya. Bana .yi geldi ya. Ona sıkı sarıldım onu seviyorum ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…