Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

hayır bitanem,bugün tilkiler falan yok rahatım düne nazaran..msn.de engelli nasılsa,o da beni engellemiş görmüyoruz birbirimizi.kafam sakin gamyoncuiremsu

Seni engellediğini nasıl anlıyorsun ki? Bildiğim kadarıyla bunu anlamanın bir yolu yok. Msn'de değildir belki de.

Seni engellediğini nasıl anlıyorsun ki? Bildiğim kadarıyla bunu anlamanın bir yolu yok. Msn'de değildir belki de.

adam nerdeyse 24 saat msn.de olupda birden hiç olmamaya başlayınca anlıosun engellendiğini monam :CüvCüv: iphonedan bağlanıyo ve hiç olmaması imkansız yani,24 saat msni açıktır nerdeyse

Anladım canım... aman öyle de kalsın mümkünse..her karşılaşmanızda sen biraz daha üzülüyorsun çünkü.

hayır bitanem,bugün tilkiler falan yok rahatım düne nazaran..msn.de engelli nasılsa,o da beni engellemiş görmüyoruz birbirimizi.kafam sakin gamyoncuiremsu

adam nerdeyse 24 saat msn.de olupda birden hiç olmamaya başlayınca anlıosun engellendiğini monam :CüvCüv: iphonedan bağlanıyo ve hiç olmaması imkansız yani,24 saat msni açıktır nerdeyse

sen silmemişmiydin... bizi mi kandırdın yaaaa ... :mymeka:
silmişsen sen göremezsin ki... klava:

yok gerçekten silmiştim ama engelledim sonra merak ettim benneyaptımki açmıyorumki engelini engelli duruyo o da beni engellemiş zaten

ya ben de ağladım o filmde... ama ben anlamazsın şarkısı çaldığında ağladım... sonra hani elinden öpüyor filan o sahnelerde... yani bana benim yaşadığım şeyi hatırlatan sahnelerde ağladım... sonra adamın acı çektiği sahnelerde dilerim sen de sürünürsün böyle diye ağladım... ama sonu bana da garip geldi... yani beklediğimi bulamadım açıkçası... dediğin gibi 1 aylık bir ilişkinin ardından kızın da o kadar acı çekmesi kaldı ki tedbirli başlamıştı bu ilişkiye ; öyle çocuğun memleketine gitmesi filan...

neyse yaa anlatmıım izlemeyen varsa :)

ama ben herkes öyle çok anlattı ki çok şey bekleyerek gittim... ama kesin günümüzde böyle ilişkiler var monacım ne yazık ki dediğin gibi yapay olan ... :sm_confused:

yaa ben kimin gazına gelmişte bu diyete başlamıştımmm kaydirigubbakcemile3
biraz işleri yoluna koymaya başladıgıma göre diyetide bırakabilirim herhalde degilmi cokacimcoook :uhm:

yok gerçekten silmiştim ama engelledim sonra merak ettim benneyaptımki açmıyorumki engelini engelli duruyo o da beni engellemiş zaten

tatlım benim sen sildiysen onu hiiiç göremezsin ki ... engelli olsan da olmasan da... engellesen de engellemesen de ... valla ben sildim ve engellemedim ; onda engelli değilim silinmedim de ... ama hiç görmüyorum ... görmek de istemiyorum zaten ...

anlamadım yani ben aslında :sm_confused:

doğum günün kutlu olsunnn zavana nice mutlu ,sağlıklı ,huzurlu yıllara sevdiklerinleeee inşallahhhh .....

Zavanacım doğum günün kutlu olsun şekercim... çok güzel bir gün ve ardından da muhteşem bir yıl geçirirsin umarımmmmm a.s.

zavana canım dogum günün kutlu olsun...............
iyiki doğdun........
hayat çok degerlı unutma..............
sen degerlisin............
nıce yaşlara
hayat hep senın yanında olsun

günaydın kızlar nasıllsınız ben fena diilim ama aklıma onla gittigim yerler gelince tuhaf oluyorum sanki bidaha oralara hiç gidemicem gibi geliyor ne güzel günlerdi yaageçicek mi bu his geçer mi bu acı bi 3-4 ay gecince ben yine acaba arar mı diye onu mu beklicem uff bazen dıyomki arada buluşsa da benle o gittigimiz yerlere gitsek sevgili gibi diceksiniz yuh artık ama öle bi haldeyimki bidaha onla olamıcak olmak cok fena

ayyy kendimi annemden gizli bi iş yapıyomuşumda enselenmiş gibi hissettim kaydirigubbakcemile3 başka bi topiğe gittim monacıgımla hcr35 te ordaymış pişti oldum kaydirigubbakcemile3

tamam böcüğüm kızma bi anlık gafletle söyledim saçmaladımmm vurmaaa kafama aptal olacam :1hug:

tamam affedildin o zaman kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim kızlar bu ara topiğe girmedim kendimi kötü hissediyordum ama artık hissetmicem iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum inanın güzel dilekleriniz hepimiz için gerçekleşsin

canım benim mutlu mutlu yepyeni bir yaş senin olsun ... mutlu anların çooook ; hüzünlü anların azıcık olsun inşallah a.s. :1hug: :içelim:

nilimmm ; gideceksin elbette ... hatta bir bakacaksın inadına canının yanmadığını görmek için gidip oturacaksın hep gittiğiniz bir cafeye mesela... ha bazen de hep gittiğiniz başka bir yerden geçerken için burkulacak ; bazen de gülümseyeceksin...

ama lütfen o arada buluşmak fikrini filan çıkar kafandan... bu sana daha çok acı verir... çünkü onların hiçbirinde sevgili gibi olmayacak olamayacaksınız... hatta belki de o bu buluşma taleplerini geri çevirecek... sen karşısında elini tutamadan oturacaksın; buna dayanabilecekmisin ? bu mu yaşamak istediklerin ?

yapma nolur... ilk adımı at ve bittiğini kabul et ve bu herşey için bir başlangıç olacak...
hadi canım ... :teselli:

ayyy kendimi annemden gizli bi iş yapıyomuşumda enselenmiş gibi hissettim kaydirigubbakcemile3 başka bi topiğe gittim monacıgımla hcr35 te ordaymış pişti oldum kaydirigubbakcemile3

hangi topik o bakııım ; ben de geleyim :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…