hayır bitanem,bugün tilkiler falan yok rahatım düne nazaran..msn.de engelli nasılsa,o da beni engellemiş görmüyoruz birbirimizi.kafam sakin gamyoncuiremsu
Seni engellediğini nasıl anlıyorsun ki? Bildiğim kadarıyla bunu anlamanın bir yolu yok. Msn'de değildir belki de.
hayır bitanem,bugün tilkiler falan yok rahatım düne nazaran..msn.de engelli nasılsa,o da beni engellemiş görmüyoruz birbirimizi.kafam sakin gamyoncuiremsu
adam nerdeyse 24 saat msn.de olupda birden hiç olmamaya başlayınca anlıosun engellendiğini monam :CüvCüv: iphonedan bağlanıyo ve hiç olmaması imkansız yani,24 saat msni açıktır nerdeyse
Umudum ya nasıl ağlayabiliyorsunuz o filmde anlamıyorum.
Ben kudurdum sinirimden....
Hayatımda gördüğüm en yapay aşk oydu herhalde. Ya bu kadar aşık bir insan bi kez ayrılalım demekle hemen bitirebilir mi ya? Aşk bu kadar basit mi?
Gerçekten aşık insan koşar peşinden, yılmaz, bırakmaz peşini... kadın ya da erkek... bana hiç inandırıcı gelmedi. Bitti dediler ve bitti .... olduuu...
Bir de orada öküzlük yapıp, sevgiliyi ortada bırakıp çeken giden erkekleri neredeyse haklı göstermişler ya inanamadım. Ha neredeyse vah vah tüh tüh yazık yaaa diyesi geliyo insanın öyle densiz tiplere. Oysa herif kızı bal gibi de bıraktı sap gibi ortada işte 2+2 yani. Sonra da bi daha aramadı sormadı, yazıklar olsun. Yok seni hak etmiyorum yok içimde mikrop var...sieeeeeee.... aşka gel.
Beş yıl sonra görünce de sarılmalar falan... ooooo canım benim, yemişim aşkını, hani bi kaç ay olsa anlayacağım ama beşşş yıllll.... yuhh yani....o kadar seven adam bırakmaz sevdiğinin peşini, aklı nerdeymiş onca yıl...bunu bilir bunu söylerim.
Sevmedim...
yok gerçekten silmiştim ama engelledim sonra merak ettim benneyaptımki açmıyorumki engelini engelli duruyo o da beni engellemiş zaten
yaa ben kimin gazına gelmişte bu diyete başlamıştımmm kaydirigubbakcemile3
biraz işleri yoluna koymaya başladıgıma göre diyetide bırakabilirim herhalde degilmi cokacimcoook :uhm:
hayırrr ; diyeti kendin için yapıyorsun unuttun mu :mymeka:
tamam böcüğüm kızma bi anlık gafletle söyledim saçmaladımmm vurmaaa kafama aptal olacam :1hug:
hihoyyytmerhaba kızlar günaydın bende geldim unuttunuzmu beni he..
bugün benim doğumgünümhihoyyyt
iştende izinkiyim öğleden sonra çıkıcam akşam parti var evde kaydirigubbakcemile2:içelim:
sizde buyrun gelin kaydirigubbakcemile
teşekkür ederim kızlar bu ara topiğe girmedim kendimi kötü hissediyordum ama artık hissetmicem iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum inanın güzel dilekleriniz hepimiz için gerçekleşsin
günaydın kızlar nasıllsınız ben fena diilim ama aklıma onla gittigim yerler gelince tuhaf oluyorum sanki bidaha oralara hiç gidemicem gibi geliyor ne güzel günlerdi yaageçicek mi bu his geçer mi bu acı bi 3-4 ay gecince ben yine acaba arar mı diye onu mu beklicem uff bazen dıyomki arada buluşsa da benle o gittigimiz yerlere gitsek sevgili gibi diceksiniz yuh artık ama öle bi haldeyimki bidaha onla olamıcak olmak cok fena
ayyy kendimi annemden gizli bi iş yapıyomuşumda enselenmiş gibi hissettim kaydirigubbakcemile3 başka bi topiğe gittim monacıgımla hcr35 te ordaymış pişti oldum kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?