cok tşkler canımm hep şey diye dusunuyorum onun sevdigi onla evlenen kız cok şanslı olcak dıyorum halbuki kendi bile dıyodu ben hiçbişeyim diye halbuki kendımı degerli görmem lazım bılıyorum onu sevdigim için böle konusuyorum gecer diilmi bu duygu
canım ben filme ağlamadım benimkide fildeki gibi bıraktı ilerde yapamayız diye ha bişey daha yaptım filmde özeldena aradım sesini dinledim hemde şarkıyı dinlettim offfffffff şimdi kızacanız bana napım sesini özledimUmudum ya nasıl ağlayabiliyorsunuz o filmde anlamıyorum.
Ben kudurdum sinirimden....
Hayatımda gördüğüm en yapay aşk oydu herhalde. Ya bu kadar aşık bir insan bi kez ayrılalım demekle hemen bitirebilir mi ya? Aşk bu kadar basit mi?
Gerçekten aşık insan koşar peşinden, yılmaz, bırakmaz peşini... kadın ya da erkek... bana hiç inandırıcı gelmedi. Bitti dediler ve bitti .... olduuu...
Bir de orada öküzlük yapıp, sevgiliyi ortada bırakıp çeken giden erkekleri neredeyse haklı göstermişler ya inanamadım. Ha neredeyse vah vah tüh tüh yazık yaaa diyesi geliyo insanın öyle densiz tiplere. Oysa herif kızı bal gibi de bıraktı sap gibi ortada işte 2+2 yani. Sonra da bi daha aramadı sormadı, yazıklar olsun. Yok seni hak etmiyorum yok içimde mikrop var...sieeeeeee.... aşka gel.
Beş yıl sonra görünce de sarılmalar falan... ooooo canım benim, yemişim aşkını, hani bi kaç ay olsa anlayacağım ama beşşş yıllll.... yuhh yani....o kadar seven adam bırakmaz sevdiğinin peşini, aklı nerdeymiş onca yıl...bunu bilir bunu söylerim.
Sevmedim...
kızlar sabah erkenden kalkıp doktora gittim, kardiyolog olmadığı için dahiliyeye gittim
hastane müdürü tanıdık olduğu için ilk hasta bendim
doktor gelene kadar odasında bekledim 2 saat :1shok:
neyse anlattım şikayetlerimi, kalp grafiğimi istedi
kalp grafiğimi çektirdim, baktı, kalbimi dinledi
sonuç ne mi?
kalbimde istemsiz atışlar varmış, yani normalin dışında bir seyirle atıyormuş istemsiz olarak
bir ilaç verdi ve ilaç bitene kadar her gün kullanmamı istedi,
eğer ilacı kullanırken de aynı şikayetlerim devam ederse hemen bir kalp doktorunun görmesini istedi
işin kötü tarafı şu ki: ilaç kilo aldırıyor, iştah açıyor, kabızlık yapıyor, hafızada kayıba neden oluyor, kalp çarpıntısı yapıyor, depresif hallere sokuyor :bbo: yani olumsuz ne varsa yan etkilerde yazıyor. kilo alırsam şaşırmayın lütfen
umarım ilaç geçirir sorunlarımı, kilo işi kolay nasıl olsa...
canım ben filme ağlamadım benimkide fildeki gibi bıraktı ilerde yapamayız diye ha bişey daha yaptım filmde özeldena aradım sesini dinledim hemde şarkıyı dinlettim offfffffff şimdi kızacanız bana napım sesini özledim
canım ben filme ağlamadım benimkide fildeki gibi bıraktı ilerde yapamayız diye ha bişey daha yaptım filmde özeldena aradım sesini dinledim hemde şarkıyı dinlettim offfffffff şimdi kızacanız bana napım sesini özledim
Hacerciğim çok geçmiş olsun canım, bi arkadaşımda var bu sıkıntı biliyorum, canını çok sıkma, o ilaç çok iyi geliyor, hiçbir şeyin kalmaz merak etme, düzenli kullan ama bir de yan etkilerini çok aklına getirme, sen düşündükçe çıkar o etkiler genelde.
böyle düşünmen çok normal... çünkü sen onu seviyorsun... belki ilerde de bu fikirde olacaksın... belki gerçekten onunla evlenen kız şanslı olacak...
ama şöyle düşün ; eğer onunla sen evlenmiş olsaydın yine sana aynı sebeple bir gün çıkıp ben gitmek istiyorum deseydi ne yapacaktın ??
belki de o kız sen olsan şans seninle olmayacaktı... yerimseniben
hem ne güzel adam gibi birini sevmişsin işte... ben de önceki sevdiğim ; hoşlandığım adamlara baktığımda düşündüğüm buydu ; o benim için doğru insandı ... ama değilmiş işte ... doğru insan olsa bırakıp gidermiydi...gitmezdi... :1no2:
valla böcükcüğüm tam dayaklığım en kısa zamanda telde kontör bırakmamam lazım hiç rahat duramıyorum ya sonra birde sen ne hakla aradın nişanlı adamı diye kendime kısıyorum(((ahh ahh ... al sana bir dayaklık daha :mymeka:
Zaten anladığım kadarıyla herkes kendi derdine ağlıyor bu filmde... ne çok ıssız adamlar varmış hayatlarımızda maalesef...
hangi topik o bakııım ; ben de geleyim :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?