Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

cok tşkler canımm hep şey diye dusunuyorum onun sevdigi onla evlenen kız cok şanslı olcak dıyorum halbuki kendi bile dıyodu ben hiçbişeyim diye halbuki kendımı degerli görmem lazım bılıyorum onu sevdigim için böle konusuyorum gecer diilmi bu duygu

selam kizlar nasilsiniz hihoyyyt

ben doktora gittim sabah kan filan aldirdim umarim bisey cikmaz :a015:

zavanna canim benim dogumgünün kutlu olsun hersey gönlünce olsun cok mutlu olursun insahllah a.s.

ben iki iki gündür aglamadim :dilcikar:

bu arada bu siteyi googlede bulmustum ya dün googlede baktim yine kaybolmus niye acaba biliyormusunuz kizlar ama sitede duruyor ama hic girmiyor kafamçokkarıştı

kızlar sabah erkenden kalkıp doktora gittim, kardiyolog olmadığı için dahiliyeye gittim
hastane müdürü tanıdık olduğu için ilk hasta bendim
doktor gelene kadar odasında bekledim 2 saat :1shok:

neyse anlattım şikayetlerimi, kalp grafiğimi istedi
kalp grafiğimi çektirdim, baktı, kalbimi dinledi
sonuç ne mi?

kalbimde istemsiz atışlar varmış, yani normalin dışında bir seyirle atıyormuş istemsiz olarak
bir ilaç verdi ve ilaç bitene kadar her gün kullanmamı istedi,
eğer ilacı kullanırken de aynı şikayetlerim devam ederse hemen bir kalp doktorunun görmesini istedi
işin kötü tarafı şu ki: ilaç kilo aldırıyor, iştah açıyor, kabızlık yapıyor, hafızada kayıba neden oluyor, kalp çarpıntısı yapıyor, depresif hallere sokuyor :bbo: yani olumsuz ne varsa yan etkilerde yazıyor. kilo alırsam şaşırmayın lütfen

umarım ilaç geçirir sorunlarımı, kilo işi kolay nasıl olsa...

böyle düşünmen çok normal... çünkü sen onu seviyorsun... belki ilerde de bu fikirde olacaksın... belki gerçekten onunla evlenen kız şanslı olacak...

ama şöyle düşün ; eğer onunla sen evlenmiş olsaydın yine sana aynı sebeple bir gün çıkıp ben gitmek istiyorum deseydi ne yapacaktın ??

belki de o kız sen olsan şans seninle olmayacaktı... yerimseniben

hem ne güzel adam gibi birini sevmişsin işte... ben de önceki sevdiğim ; hoşlandığım adamlara baktığımda düşündüğüm buydu ; o benim için doğru insandı ... ama değilmiş işte ... doğru insan olsa bırakıp gidermiydi...gitmezdi... :1no2:

canım ben filme ağlamadım benimkide fildeki gibi bıraktı ilerde yapamayız diye ha bişey daha yaptım filmde özeldena aradım sesini dinledim hemde şarkıyı dinlettim offfffffff şimdi kızacanız bana napım sesini özledim

geçmiş olsun canım... ilaçların prospektüslerinde yazan yan etkilerin çoğu ile karşılaşılmıyor merak etme... bence seninkisi biraz stres kaynaklı da... o yüzden kendini çok üzmemeye ve düşünmemeye de çalış... :teselli:

ahh ahh ... al sana bir dayaklık daha :mymeka:

Hacerciğim çok geçmiş olsun canım, bi arkadaşımda var bu sıkıntı biliyorum, canını çok sıkma, o ilaç çok iyi geliyor, hiçbir şeyin kalmaz merak etme, düzenli kullan ama bir de yan etkilerini çok aklına getirme, sen düşündükçe çıkar o etkiler genelde.

Zaten anladığım kadarıyla herkes kendi derdine ağlıyor bu filmde... ne çok ıssız adamlar varmış hayatlarımızda maalesef...

sağol canım, çıkmaz yan etkileri inşallah a.s.

aslında cokda adam gibi biri diildi yani tamam bana cok ıyı davranıyordu ama kendıne serseriyim ben derdi cunku zamanında kötü alışkanlıkları olan biriymiş buraya yazamam bunları ama öyle işte buna ragmen sevmem benı cıldırtıyor bunları dusunerek sogumaya calısıyorum adam gibi olsa basta yalanlar sölemezdi cok yalanlar sölemiş bana yaa en dorusu unutmak umarım unutucam da

ya acaba şu erkekler de sevgilisinden ayrılanlar kulübü açıp bizim gibi buraya ağlayıp dertlenirlermi,ohoooo yani bi erkeğin bizimkilerden birinin böle bişi yaptığını düşünemiyorum,düşünün benimki kulübe üye oluyo buraya ilişkimizdeki sorunları anlatıyo, pöhh o kadar önemserlermi acabaaaa

ahh ahh ... al sana bir dayaklık daha :mymeka:
valla böcükcüğüm tam dayaklığım en kısa zamanda telde kontör bırakmamam lazım hiç rahat duramıyorum ya sonra birde sen ne hakla aradın nişanlı adamı diye kendime kısıyorum(((
Zaten anladığım kadarıyla herkes kendi derdine ağlıyor bu filmde... ne çok ıssız adamlar varmış hayatlarımızda maalesef...

aynen monam film zaten saçmaydı aşkın ası yok sadece insan yaşadıklarına ağlıyor zaten bir ara uyuyasım geldi filmde

hacer çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…