Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bende gezniyordum
kaçırıdğım bir dizi vardıda onu buldum
izliycem şimdi
görürşürüz sonra yine
allaha emanet ol bebeğim
iyi gecelerrr

günaydın kızlar... hakkaten sözümü tutmuş akıllı uslu durmuşsunuz...
nerdeyse klavyeye bile dokunmamışsınız ya...

:)

günaydın böcüğüm sadece sen ve ben varız anlaşılan mirmirmirmirmirmirmirmir daha bu saatten yoruldum iyimi,işyerindeki abla yok kaç gün olmıycaınıda bilmiyorum,eşi kalp ameliyatı olcakmış onun işleride bana kaldı, yarım saat erken geliorm işe ofisi derleyip toplayıp yoluna koyuyorum daha şimdiden çok yorgun hissediyorum kendimi mirmirmirmir birazdan gelecek olan bütün kızlara da günaydınnnn

günaydın umudum,bazen oturup şöle bi güzel ağlamak insanı rahatlatıyor,ihtiyaç duyuyorum bazı inanabiliomusunuz,şöle diyorum doyasıya bi ağlayabilsem,sinirlerim biraz gevşer belki diyorum,ama olmuyor gündüz işyerindeyiz,gece evde annem var onu üzmemek adına yapamıyorum,bide öle her istediğim zaman içimi boşaltmak amaçlı ağlayamıyorum,onun bir zamanı var,hangi zamansa o zaman geldiğinde bayağı bi içimi dökebiliyorum belki bişeyle tetikleniyo bilemiyorum.ama çoğunlukla ihtiyaç duyuyorum buna.içim kaskatı oluyor bazen.

günaydın tekrar ... gelmiş gitmişsiniz ... ama buralardasın sanırım...
dün alsancakta işim vardı... işim bittikten sonra kordonda yürüdüm öle içlendim filan...
akşam da 10 buçuk da yattım... düşünmek istemedim hiçbişeyi :))

evet birşey tetikleri ısısız adama gittim ağlamak isteyen gidebilir sonu maf etti beni hüngür hüngür ağladım ha duygusuz arkadaşla gitmeyin anlamıyorlar benimkiler ağlamadı

evet birşey tetikleri ısısız adama gittim ağlamak isteyen gidebilir sonu maf etti beni hüngür hüngür ağladım ha duygusuz arkadaşla gitmeyin anlamıyorlar benimkiler ağlamadı

Umudum ya nasıl ağlayabiliyorsunuz o filmde anlamıyorum.
Ben kudurdum sinirimden....

Hayatımda gördüğüm en yapay aşk oydu herhalde. Ya bu kadar aşık bir insan bi kez ayrılalım demekle hemen bitirebilir mi ya? Aşk bu kadar basit mi?

Gerçekten aşık insan koşar peşinden, yılmaz, bırakmaz peşini... kadın ya da erkek... bana hiç inandırıcı gelmedi. Bitti dediler ve bitti .... olduuu...

Bir de orada öküzlük yapıp, sevgiliyi ortada bırakıp çeken giden erkekleri neredeyse haklı göstermişler ya inanamadım. Ha neredeyse vah vah tüh tüh yazık yaaa diyesi geliyo insanın öyle densiz tiplere. Oysa herif kızı bal gibi de bıraktı sap gibi ortada işte 2+2 yani. Sonra da bi daha aramadı sormadı, yazıklar olsun. Yok seni hak etmiyorum yok içimde mikrop var...sieeeeeee.... aşka gel.

Beş yıl sonra görünce de sarılmalar falan... ooooo canım benim, yemişim aşkını, hani bi kaç ay olsa anlayacağım ama beşşş yıllll.... yuhh yani....o kadar seven adam bırakmaz sevdiğinin peşini, aklı nerdeymiş onca yıl...bunu bilir bunu söylerim.

Sevmedim...

Günaydın hayatım, nasılsın iyi misin? tilkilerin dolanıyo mu yine kafanda? :)) birinin de kuyruğu ötekine değse.... :)))

hayır bitanem,bugün tilkiler falan yok rahatım düne nazaran..msn.de engelli nasılsa,o da beni engellemiş görmüyoruz birbirimizi.kafam sakin gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…