Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

endorfine ihtiyacım olduğuna kanaat getirerek yaptığım bonbonları şirkettekilere dağıttım... arada da kendim ağzıma attım ... :)

bu arada ilk denemem ama beğenildi...
yine de şirketteki herkese bişi olursa sorumluluk kabul etmiyorum dedim patronuma :))

Ehhhe... nerde olacaktım şekerim, yeni sevgili arıyorumdur, :jeyyar: siz oturun daha öyle deniz kenarlarında kumkuma kuşları gibi düşünün :roflol:

paylaşmak istedim sizinle ...

Sabah ki neşem nerede benim ? sanırım akşam oldukça sana beklemek nasıl zor geliyorsa bana da öyle zor geliyor senin doğum gününü kutlayamamak … kutlamamak … istemiyorum inan …

Sen istemedin ki hayatında beni ; ihtiyacın da yok ki ; “bensiz mutlu bir yaş dileğime” …

Ne dileyeyim sana tutkulu bir aşk mı ?
“ tüm dileklerin gerçek olsun ama hepsi bensiz” mi diyeyim ? ne komik ya…
Sen de bekleme bence… tanıdıysan beni şu 2 sene de ; beklemek gibi bir hataya düşmemen lazımdı…

Ama o hataya düştün çoktan ; eminim… bana 3ay sonra “sensiz bir yeni yıl ; iyi yıl” dilemenden belliydi çünkü… yüzümde hazin bir gülümseme ; biraz alaycı ; biraz acılı … sana doğum günü hediyem bu benim…

Sana doğum günü hediyem ; benden tek bir iyi dilek duyamayacak olman …

Herkes kutlayacak doğum gününü ama biri var ki kutlamayacak… o talihli biri de ; benim …
O kadar eminim ki ayrılık anından beri canının bugün kadar hiç yanmadığından … hiç hatırım yokmuş demek ki diyeceksin ; demek ki silmiş beni diyeceksin ; demek ki bana çok kızgın ve kırgın diyeceksin… doğum günümü bile iletişim kurmak için fırsat bilmeyecek kadar gururlu diyeceksin… işte istediğin oldu … karşında seni hiç umursamayan bir kız var…

Ne yazık ki öyle değil… şu satırları yazarken bile boğazı düğüm düğüm ; gözleri yaşlı ; içinde korkuyla karışık bir umut barındıran ; inadına seni sevmeye direnen bir yüreği susturmaya çalışan bir kız aslında gerçek olan…

Gerçekler her zaman acı mıdır ? başa çıkabilmek için gerçeklerle yine yüzümde o kimsesiz ama bana ait olan gülümsemeyle insanların arasına karışacağım … ve elbette başaracağım…

Söylenecek o kadar çok şey var ki ; en çok sözü susarak söyleyebilirim sanırım…

İyi dileklerimi sunamadığım için üzgünüm ama adettendir ; “doğum günün kutlu olsun…”

canım benim ya kucukböcuk okurken kotu oldum bende canımm ya nasıl kıymet bilmez bu adamlar ya nasıl bırakabılır sen onun hakkında böle dusunurken nasıl gidebilir 2 sene birde ya dile kolay üzme kendini be canım senı gercekten haketmemiş ayrılıgının ustunden zaman gecmesıne ragmen sen bunları yazıyorsun böle bi sevgi ararkan ınsanlar o bulmuşta istemıyo sıkma o guzel canını aglamaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:1no2::1no2:

iyiyim tatlım... sadece paylaşmak istedim sizle de... kötü olmayın hiçbiriniz..
zaten ağlamalarım artık öyle hıçkırıklarla değil ... :teselli:

hiçde aglanıcak hal diil bencee hiç uzulmee aglanıcak hal falan demeeee mutlu olmayı hakedıyosun

hiçde aglanıcak hal diil bencee hiç uzulmee aglanıcak hal falan demeeee mutlu olmayı hakedıyosun

teşekkür ederim canım ... a.s.
sen de gül o zaman anlaştık mı ? yerimseniben

ben çıkıyorum ... akşam sinemada olacağım...
yarın görüşürüz artık ...

iyi ki vardınız bugün yaaa a.s. :1hug: kaydirigubbakcemile5

iyi eğlenceler canım...sen de iyi ki varsın:1hug:

ben burdayımm ama fazla kalamıyacağım malum finaller..içimizdeki sen nasıl geçiyo senin yoğunluk...Ben kendimi derslere vermeye çalışıyorum.Yoksa hemen benimkisi geliyo aklıma.O da unutturmuyor kendini bana.Her akşm bitti desek de illa bir mesajı gelio..İki taraf seviyorken de ne zor ayrılıkk yaa :'(

ben de buralardayım ama sayfalar o kadar hızlı artıyor ki yetişmek ne mümkün...

ben ilk mesleğime aşık oldum..sonra bi adam çıktı karşıma çarpıldım ayaklarım yerden kesildiHerşeyi unuttum....Sonra birgün sirkelendim ve kendime geldimm..Tüm hayallaerimi bir köşeye atmakla doğru mu yapıyorum diye...Sürekli şehir şehir dolaşarak ne ben mesleğimi (kimyagerlik)yapabilirdim ne de yerleşik bir düzene sahip olabilirdik.(erkek arkadaşım subaydı).Bana asker eşi olmak zordur.Fedekarlık yapman gerkicek yeri geldiğinde bir yuva kurulacaksa bunu sen yapacaktın dedi.Yani ben ya kendim ya sevgim diyecektim.Bir erkek için hayata dair tüm kazanımlarımı geri plana atabilecek cesareti de bulamadım kendime ve ikimiz de birbirimizi seve seve ayrıldık..

hee bi de ayrıldık dedim ya;her akşam mesajlaşıyoruzz..Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu hesabı.
Dün de mesaj atmış istanbula gelebilirim şubat sonu diye(tokatta görevde)...
arkadaşlarım da bana kızıyo ne bu ya bitti diosunuz nie hala arıyo seni die.Çünkü her yeni mesajında yine seviniorum sonra yine gerçekler aklıma geliyo ve üzülüyorum..

kızlaar selam sölediklerim belki şaşırtcak sizi ama bişe danışmam ve sormam lazım netten 4 gundur biriyle konusuyorum cam falan actı bana ve yarın bişeler yemeye davet etti beni cok ıyı bırı gibi bende ona ilişkimin yeni bittigini hazır olmadıgımı ama arkadas olabilcemizi söledim o da tabiki daha hiçbişe belli diil dedi kabul ettim buluşmayı sizce gideyimmi yoksa bahane uydurup vazmıcgeceyım

severek ayrılamk cok zordur bılırım
sende hallısın ama cok zor alalh yardımcın olsun ısallah

1 saat önce 2 yıllık ilişkim bitti ve ben bitirdim bitirmek zorunda kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…