Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

günaydın canlarım ...a.s.

bocukcum canım yuzun hep gulsun ne guzel paylasmıssın bızlerle
hersey senın ıcın cok guzel olucak ınan bana

inşallah ebrucum ... hepimizi için güzel olacak... :Saruboceq:

bence bu işi ertele canım... henüz yeni ayrıldın... arkadaş olmak fikri sen de olsa bile karşı tarafta pek olacağını sanmıyorum... eninde sonunda sen kendini bişeylere zorlarken bulacaksın... ve o zaman da erken olacak... bence kendini tamamen bir aşka hazır hissetmeden böyle bir şeyler yaşama... o zaman acın daha da katlanacak... üstelik kendine de kızacaksın... ama yok ben sildim herşeyi hazırım yeni bir şeylere diyorsan tabii ki git görüş... ama bişi sorucam mevcut arkadaşlarınla vakit geçirsen sanki daha iyi olacak gibi... en azından seni tanıyorlar ; yanlış anlaşılmalar olmaz ; beklentiler bellidir zaten... :sm_confused:

1 saat önce 2 yıllık ilişkim bitti ve ben bitirdim bitirmek zorunda kaldım

üzüldüm canım... benim de 2 yıllık ilişkim bitti 3,5 ay olacak yakında... hiç az değil 2 yıl... Allah sana sabır versin ve de güç ... anlatmak istersen dinleriz...:teselli:

selam kızlar.......
niye kimse yok

kız sen avatarını mı değiştirdin... aaa diyorum yeni bir daha gelmiş kafamçokkarıştı

canlarım günaydın,böcüğüüm günaydın tatlım, günlerdir takip edemiyorum varmı yeni gelişmeler, işyeri çokk yoğun,ihale dosyası hazırladık biyandan,biyandan bizim ablanın eşi ameliyat oldu o yoktu onun yerine baktım,acaip yorucu bi hafta geçirdim, Allahtan bugün cuma ve hafta bittiiiiiii :sm_cool: ama sizleri takip edemedim varmı önemli gelişmeler nedir durumlar

yok tatlım bir gelişme... aynıyız hepimiz...
kolay gelsin sana ya...

ooo herkes burda tek tek herkese tekrardan günaydın,çok özledim sizi ya günlerdir takip edemiyorum ya,eksiklik hissediyorum valla, böcüğüm biraz göz gezdirdim ama sen facebooktan takip ediosuuunn ne konuşmuştuukkk ama bizz

sırnaşık şey canımcım bu extra bir durumdu ama... doğum günü mesajlarını görmem lazımdı... ondan bakıyorum... zaten arkadaşım facebook hesabını kapatacak bikaç gün sonra... öyle anlaştık... istesem de bakamayacağım... merak etme kaydirigubbakcemile3

böcük canım....
geçmiş olsun...
birdoğum gününde kazasız belasız bitirdin

naniknanik

dün akşam sinemaya gittim ya "VALİ" filmini izleyecektik ama yer kalmamış Barcelona Barcelona diye bir filme girdik... penelope cruz filan oynuyordu... İspanyolca hep öğrenmek istemişimdir... Çok ilginç bir roldeydi ... hoşuma gitti ... İspanya çok ilgimi çekiyor zaten...

bir de film öncesi kendime hediye aldım... bikaç seferdir girdiğim bir mağaza vardı her seferinde bakıp ; hiçbişi almadan çıkıyordum... ilk girdiğimden beri beğendiğim bir bluz vardı 60ytlden en son dün 10ytlye inmiş... onu aldım kendime hediyeee ; hemen bugün de giydim valla sırnaşık şey

sen nasılsın tatlım ?

Kızlar günaydın. Hafta sonu ben biizmkiyle görüştüm eve geldi. Cuma göğsümde tümör olma ihtimalini öğrendim. Ve onu aradım hatta büroya gittim. Bana sıkı bir sarıldı ve benim iyiliğim için ayrıldığını acı çektiğini söyledi. Evlenmek istemiyomuş korkuyomuş benide oylamak istemediği için kendini feda etmiş güya. Ama çok özlemişim ya. Bana .yi geldi ya. Ona sıkı sarıldım onu seviyorum ya.
Ya hem nefret ediyom hem seviyorum ya. arıyorum sık sadece onu vicdanen rahatsız etemk için çünkü o da üzülüyomuş bu duruma. vicdan azabını yaşıyormuş canı yanıyomuş.kızlar söyledim değilmi sekreterinin yeni aldığı adı benimkiyle aynıymış ya. bu kadar olur...

canım bende aynısın yapıyorum ayrıldık ayrılalı kendime hediye alıyorum.ama battım valla. ya adamlar bunları okusalar kendilerini ne zannederler ya...delikafadulden

canım ya vicdan azabı çekmesi bence pek hoş değil... yani ne bileyim her an gidecekmiş gibi... sanki vicdan hesaplaşması bittiği an ; canı da yanmayacak gibi... bence sen biraz uzak durmaya çalış... biliyorum çok zor ama en azından ne hissettiğini tam olarak bilmesi lazım... yoksa sen daha çok böyle aralarda kalacaksın gibi... :bbo:

canım bende aynısın yapıyorum ayrıldık ayrılalı kendime hediye alıyorum.ama battım valla. ya adamlar bunları okusalar kendilerini ne zannederler ya...delikafadulden

yaa ben fazla bişi almadım sanki yaa... sadece bol bol küpe alıyorum ... kaydirigubbakcemile3
ayy bugün kendimi pek güzel hissediyorum sırnaşık şey

kızlar slm
cok moralım bozuk annem gorustugumuzu erkek kardesıme solemıs
oda abla numarasını ver konusucam dedı
verdım suanda konusuyolar sanırım beklıyo benımkı
kızlar ya yıne olmucak bılıyorum yıne bıtıcek hersey
yda kotu olucak
dun aksam konustuk onunla konuyu ac dıyodu
ve ustune bu olay oldu
annem kacmamdan korkuyo hasta kadın sekerı tansıyonu hep yatıyo ogrendıhındenberı
oda eger vermezlerse kacırıcam cıddıyım dıyo napıcan arada ben kalduım

selam kizlar kahvalti yapiyordum odama geldim telim yatagimdaydi bi baktim ondan cagri gelmis sonra tam elimdeydi yine aradi ama acmadim msni actim baktim msnde ama engelli dört bes kere caldi telefon

SIMDI yine basa sarmak istemiyorum ben onunla sevgili disinda olamam normal bir arkadas gibi nasilsin iyimisin ne var yok gibisinden muhabbet edemem cünkü canim yaniyor ben tam kendime geliyorum yine böyle normal bir sekilde konusmak isticek benimle ama ben üzülüyorum

YA EN SONDA DEDIM TAMAM BITTI BUNUDA SÖYLEMISTIM KENDISINE NEDEN ANLAMIYOR BITIRDIN ISTE YOKUM DEDIM

MADEM BENI HAYATINDAN CIKARAMIYOR NEDEN BIRAKTI

KIZLAR NE YAPIM BEN SIMDI BENI YINE ÜZECEK SANKI BILIYORSUNUZ BI KAC GÜNDÜR IYIYIM KABULLENDIM BITTIGINI SIMDI NIYE ÜZÜLIM ACI CEKIM SIMDI KIMSE YOK AMA OKURSUNUZ ELBET

SIZI SEVIYORUM a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…