bocukcum canım yuzun hep gulsun ne guzel paylasmıssın bızlerle
hersey senın ıcın cok guzel olucak ınan bana
kızlaar selam sölediklerim belki şaşırtcak sizi ama bişe danışmam ve sormam lazım netten 4 gundur biriyle konusuyorum cam falan actı bana ve yarın bişeler yemeye davet etti beni cok ıyı bırı gibi bende ona ilişkimin yeni bittigini hazır olmadıgımı ama arkadas olabilcemizi söledim o da tabiki daha hiçbişe belli diil dedi kabul ettim buluşmayı sizce gideyimmi yoksa bahane uydurup vazmıcgeceyım
1 saat önce 2 yıllık ilişkim bitti ve ben bitirdim bitirmek zorunda kaldım
selam kızlar.......
niye kimse yok
canlarım günaydın,böcüğüüm günaydın tatlım, günlerdir takip edemiyorum varmı yeni gelişmeler, işyeri çokk yoğun,ihale dosyası hazırladık biyandan,biyandan bizim ablanın eşi ameliyat oldu o yoktu onun yerine baktım,acaip yorucu bi hafta geçirdim, Allahtan bugün cuma ve hafta bittiiiiiii :sm_cool: ama sizleri takip edemedim varmı önemli gelişmeler nedir durumlar
günaydın kızlar günaydın prenses
günaydın kızlar
bizimde öyle çok yoğun geçiyor,umarım iyidir herkez öpüyorum kızlar
ooo herkes burda tek tek herkese tekrardan günaydın,çok özledim sizi ya günlerdir takip edemiyorum ya,eksiklik hissediyorum valla, böcüğüm biraz göz gezdirdim ama sen facebooktan takip ediosuuunn ne konuşmuştuukkk ama bizz
böcük canım....
geçmiş olsun...
birdoğum gününde kazasız belasız bitirdin
naniknanik
dün akşam sinemaya gittim ya "VALİ" filmini izleyecektik ama yer kalmamış Barcelona Barcelona diye bir filme girdik... penelope cruz filan oynuyordu... İspanyolca hep öğrenmek istemişimdir... Çok ilginç bir roldeydi ... hoşuma gitti ... İspanya çok ilgimi çekiyor zaten...
bir de film öncesi kendime hediye aldım... bikaç seferdir girdiğim bir mağaza vardı her seferinde bakıp ; hiçbişi almadan çıkıyordum... ilk girdiğimden beri beğendiğim bir bluz vardı 60ytlden en son dün 10ytlye inmiş... onu aldım kendime hediyeee ; hemen bugün de giydim valla sırnaşık şey
sen nasılsın tatlım ?
Kızlar günaydın. Hafta sonu ben biizmkiyle görüştüm eve geldi. Cuma göğsümde tümör olma ihtimalini öğrendim. Ve onu aradım hatta büroya gittim. Bana sıkı bir sarıldı ve benim iyiliğim için ayrıldığını acı çektiğini söyledi. Evlenmek istemiyomuş korkuyomuş benide oylamak istemediği için kendini feda etmiş güya. Ama çok özlemişim ya. Bana .yi geldi ya. Ona sıkı sarıldım onu seviyorum ya.
Ya hem nefret ediyom hem seviyorum ya. arıyorum sık sadece onu vicdanen rahatsız etemk için çünkü o da üzülüyomuş bu duruma. vicdan azabını yaşıyormuş canı yanıyomuş.kızlar söyledim değilmi sekreterinin yeni aldığı adı benimkiyle aynıymış ya. bu kadar olur...
canım bende aynısın yapıyorum ayrıldık ayrılalı kendime hediye alıyorum.ama battım valla. ya adamlar bunları okusalar kendilerini ne zannederler ya...delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?