Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

üzüldüm diyeceğim be canım ama ayrılma tam sözkonusu değil şu an..
vay be dedim fedakarlıkların çapı azaldıkça kıymet artıyor bir kez daha şahit oldum..
tebrik ediyorum seni güzelim..ama kararın doğrumu bilmiyorum inş mutlu olursun.sevgiler.

nıye kızzz
senı naptı bu ask
nan bu hayat benı polyanna yaptı hakket dogru dıyon ha
resmen polyannacılık oynuyom bak bu hıc aklıma gelmemıstı

bicir kız teşekkür ederimm...ben de bilmiyorum ama kararımın doğruluğunu veya yanlışlığını elde ettiklerim gösterecek...İnş hayal kırıklığı yaşamam.... inş yaşamayızz...

bicir kız teşekkür ederimm...ben de bilmiyorum ama kararımın doğruluğunu veya yanlışlığını elde ettiklerim gösterecek...İnş hayal kırıklığı yaşamam.... inş yaşamayızz...

hakkında hayırlısı olsun
ama bence aşk insanın gözünü kör kulaklarını sağır eder
sen rada kalabilme bunalımı dahi şimdiden girmişsen,ileride en ufak bir sorunda bırakırdın yada pişman olurdun..
aşk öyle birşey ki zaten
o seni senden daha çok düşünür
sen onu ondan daha çok düşünmek zorunda kalırsın
biraz üzülürsün ama işteki tempon bunu unutturur sana..geçmiş olsun canıma.s.

Bana kalsa çoktan herşeye kör ;sağır olmuştum ya... başta annnem ve arkadaşlarım gözüme soktular ileride olabiceklerı..

kazulet; çok teşekkür ederim desteğin ve yazıların için....İnsanın bu zamanlarda yalnız olamadığını hissetmesi çok güzel..

kazulet senin bu arada ruh halinde şüpheli gözüküyor..Hayır olsun ; kötü bir şey yok di mi?

allah allah
dedim ne şüphesi
profilde yazıyormuş
yok canım öylesin eyazılmış bişe o
çok iyiyim..sen nasılsın tatlım

... Ohh sevindimm... Gece gece de senin kafanı karıştırdımm...aman bişi olmasın daa..

Allah' a şükür halimize ...aşk acısı filan gelip geçicidir can acıtmaz o kadar bir kaç kilometre uzağımızda savaş varken.İnsanlar ölüyor..Çok şükür halimize ki savaş ortasında değiliz; yaşıyoruz sağlığımız yerinde..arkadaşlarımız ailemiz herşeyimiz var.Bunları düşündükçe iyi hissediyorum kendimi...Bardağın dolu tarafını görmeye çalışıyorumm..

Aaa bi ed bugün ünivde asansörde kaldım bir arkadaşımla bi 5 dakikaya yakın...Ben de korktum ama baktım arkadaş fenalaşıyor onunla uğraşırken ben toparladım kendimi.Çıktığımızda da ne kadar soğuk kanlısın sen öle diodu Çaktırmadım ama ben de iyi korktum hani...

benim kafam karışmaz pek merak etme:lepi:
sende neyi farkettim biliyormusun
daha ufaksın
ama aslında bocalaman gerekn yerde doğru kararlar, doğru kararlar alman gerekirken bocalamalar yaşıyor gibisi..
elbetteki şükür etmeliyiz
kalkıp ağlmama zırlamam hatta gerei gibi yazarım derdimi
neticede buraya bunun için girdik
ve şükür elbet şükür
ama kendinden daha zor şartlarda olana bakarak şükür edemezsin
bir şavaş değil,bir kaitlamı kendi gönül yaranla bir tutatarak örnekleymemelisin bence..

senin durumunda bardağın dolu olan tarafı, iyi bir iş bulma hayalin olmalı..zaten sebep bu değil mi ..seni avutacak bu olmalı..

benim hayatımın bir yanı hep anarşist kusura bakma.ama yazdığın çok yanlış..bu arada nerden mezun olacaksın çok merak ediyorummm

depresif pollyanna gibi yansıttım sanırım kendimi ...Marmara üniv kimya son bu yıl artık mezuniyete günlerr var

Bu arada beni avutacak oln tabi ki iş bulma hayali ama ben şu açıdan yukarıda yazdıklarımı kıyas tuttum : fazla ağladıkça veya sürekli neden? neden ya ; ya da keşke ler kurdukça cümlelerimde sadece kendime ; kendi canıma eziyet ediyorum.. O yüzzden sağlıklı halime veya sahip olduklarıma şükür diyerek kendimi toparlamaya iş başvurularımı yapmya devam ediyorum ve moralimi bozmuyorum artıkk....En önemlisi sağlık; insan kaybedince anlıyor değerini(kendimi fazla bunaltmaktan kalbim sıkışıyordu ilk dönemler)

kazulet bir biz varız sanırım bu gece burada gece nöbeti bizde...=)

Ünivde sen ne bölüm mezunuydunn.Yanlış hatırlamıyorsam sen mesleğini bırakmıştın di mi?bunun için hiç pişmanlık yaşadığın oldu mu?

anım ya..
olur böyleeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…