Dert falan yok ne derdi... unutun. Dert edilecek şeyler değil bunlar.
Gelene hay hay gidene bay bay bu kadar.
Sizsiniz kıymetli olan, dünya da kimsenin etrafında dön - müüüü - yoooorrrrr.........
Eğer ki 6 ay sonra bugünleri anımsayıp da hep beraber gülmezsek Kızılay meydanında kuzu gibi meleyecem...
Te te o kaaaaaaaaa
ya monam kendime yaptığım eziyeti görde kız bana ya..
adam msnde bende öylece seyrediyorum ya..
arkadaşım dediki b.. facebookta online dedi.. bende onun üzerine onla kullandığımız msni açtım.. oradada online..
tabii ben çevrimdışı izliyorum..
ne enerjim varmış ya bi pes edemedim..
bide niki harf değişse acaba bi manası mı var diye düşünüyorum ya helal olsun bana valladelikafadulden
barışsan bir dert barışmasan bir dert canım barışsam bu kırgınlık geçer mi yada bana yaşattığı bu 5 günü geri getirebilirmi bir yandan da diyorum bu kadar seneyi çöpe atamam çok mutluydum onunla hiç onu sevdiğime pişman etmedi beni ama diyorum ya karışığım baya
günaydın kızlar hepinize hyırlı sabahlar sabah onla oturduğumuz yerden geçtim aslında her sabah geçiyorum birşey farketim içim tohaf ama eskisi gibi değil sanırım alışırum onla konuşmayalı iki ay olacak bazen arayım nasılsın diyim sonra asramak neyi değiştirecek offf sadece merak ediyorum evlendimiki diye ay biri sadist demişti ben sadistmiyim hep evlendiğini düşünüyorum önceden beni bırakacağını düşünüyodum
kestiğini belli etmiceksin ama... keser gibi yapıp kesmiyeceksin ya da kesmez gibi yapıp kesiceksin ... valla böle bişi olması lazım... hani bilsem ben de yapıcam da...
bi yerden başlamak lazım...
sen ilkini dene ; ben ikinciyi hangisi olursa artık ...delikafadulden
Biz de seni sevdik canım benim, ama hep gel diyemeyeceğim hatta tez vakit toz ol buralardan mümkünse. Arada çayımızı içmeye gelirsin Selin cadusu gibi. O da ayrıldı, yenisini bile buldu, mutluluktan uçuyor Allah bozmasın, arada gelip seviyorum leyyynnnnnnnn deyip deyip kaçıyor :) Senden de bekliyoruz aynı performansı.
ya ben de istiyorum ... çaya filan geliim ... ama yok ben çay sevmem bana nar çayı ; ada çayı ot filan yapın... yok yok olmaz... ben bi sevgili yapıım ya da şu eskisi bir yola gelse yani sonuç itibari ile bir sevgili olsa hayatımda burdan çıkmam söyleyim...
benden kurtulamazsınız hahahaha ... nihahauahuhaha ... lülülülülülü
günaydın kızlar hepinize hyırlı sabahlar sabah onla oturduğumuz yerden geçtim aslında her sabah geçiyorum birşey farketim içim tohaf ama eskisi gibi değil sanırım alışırum onla konuşmayalı iki ay olacak bazen arayım nasılsın diyim sonra asramak neyi değiştirecek offf sadece merak ediyorum evlendimiki diye ay biri sadist demişti ben sadistmiyim hep evlendiğini düşünüyorum önceden beni bırakacağını düşünüyodum
günaydın şekerlerrrr :)))
bugünden itibaren ben kesip kesmiyo gibi yapayım sende anlamadığım diğerini yap :))) sonuçları paylaşırız, ben bu konularda çok beceriksizimdir ama kaydirigubbakcemile3
bence arada çayınızı içmeye gelmeyeyim ben, hep beraber yeni bi topic açalım, "eski sevgilim umrumda değil,yaşasın yeni sevgilim" olsun adı da, bence bu tam süper olur :Saruboceq:
günaydın canım... valla o topiği de açıcaz inşallah bir sevgili bulalım da önce ... -tatlicadiarzu-
Hayırlı sabahlar kızçeler.
günaydın canım... valla o topiği de açıcaz inşallah bir sevgili bulalım da önce ... -tatlicadiarzu-
hayırlı sabahlar monacım...
kızılay meydanlı mailimi görmedin sanırsam henüz ...
ben bi günaydın deyip kaçayım madem ... fisfisfis
Gördüm ama sayılmaz o.
Dün itibariyle saymaya başladım.. ohhooo eğer hepinizin ayrılık tarihine göre melemeye kalkarsam Kızılaya kamp kurmam lazım :)
nasılsınız kız şahsıma munhasır sende ne dertler varmış ben seni buraya çağırırken moral olursun demiştim sende dertli çıktın:))))):
demi yaaa başa çıkılmaz ... haklısın valla... hangi birimiz için meleyeceksin...
ayy düşünemiyorum yaa aslında süper olur ; ana haberlere de konu olur ; şöhret olursun valla... :roflol:
yaaa asıl kameralara verdiğin röportajlar süper olur ...
GAZETECİ : hanımefendi neden meeeeliyorsunuz ?
MONA : meeeeeeee meeeee ... lülülülülülü
ya yalnız sabah gördüm monanın yazdığını
herkes için ayrı mı me licem yazmış yaa
koptum cidden.
bide gene canım sıkkın falandı..
ay çok rüyamda görüyorum burağı ya...
dün gecede bi arkadaşıma E.. napıyor,nasılmış? diye soruyor..
e.. benim diğer ismim.. ama burak hiç kullanmaz o ismimi..
ondan önceki gece de duyuyorumki burağın babası ölmüş..
sonra bana sms atıyor. özlediysem nolacak falan gibi bişiler yazmış.
ben cevap atıyorum ama böyle aramız düzgün mesajlaşıyoruz..
sıyırmama az kaldı hıdelikafadulden
yok arkadaşım sıyırmana az kalmamış da bilinçaltının seni anlık da olsa mutlu etmek için oynadığı oyunlar işte ... yaşanmış bi olayı bile olmasını istediğim şekle çevirip rüyamda görmüşlüğüm var, mesela normalde içine atıyosun içinde düğümleniyo söylemek istediğin şey, onu rüyanda görüyosun, hiç öyle olmamış o güzel şeyler söylemiş, seni öpmüş, sende içinden geçenleri patır patır söylemişsin.
ama rüya da olsa mutlu oluyosun, anlıkda olsa, vücut mutluluk eksikliğini hissediyo sanki yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?