Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

günaydın umudum.. hayr canım erkekler sinirliyken söylerler söylerler ama söyledıklerının bıle farkında değillerdr.senın sadıstlığinden degıl onun dengesızlıgınden canım.....

dur bakıım sene kızılay meydanında meletmem için 2,5 ay daha böyle devam etmem lazım sanırım... yapabilirim ya ; başarabilirim....:roflol:

canım benim... okudum tüm mesajlarını normal evet anlık gelgitlerden biri işte...
bugün daha iyi olacaksın canım benim... :teselli:

ya aslına bakarsan unutulur o 5 gün canım... peki bu olay olduğundan beri hiç aramadı mı o da ?

günaydın canım... ben de hep öyle belli başlı yerlerden geçerken bir farklı oluyorum artık... zaman hissettiriyor çare olduğunu böyle zamanlarda...

günaydın şekerlerrrr :)))

bugünden itibaren ben kesip kesmiyo gibi yapayım sende anlamadığım diğerini yap :))) sonuçları paylaşırız, ben bu konularda çok beceriksizimdir ama kaydirigubbakcemile3

bence arada çayınızı içmeye gelmeyeyim ben, hep beraber yeni bi topic açalım, "eski sevgilim umrumda değil,yaşasın yeni sevgilim" olsun adı da, bence bu tam süper olur :Saruboceq:

hepimiz sadistiz canım biraz, ben daha ne sadistlikler yaptım, sanırım acılarımın üstüne üstüne giderek onları yıkmaya çalışıyorum, ama acılar boyundan büyükse bu yöntem işe yaramıyo, onu tecrübe ettim, tavsiye etmem mirmirmirmir

hayırlı sabahlar monacım...
kızılay meydanlı mailimi görmedin sanırsam henüz ...
ben bi günaydın deyip kaçayım madem ... fisfisfis

Gördüm ama sayılmaz o.
Dün itibariyle saymaya başladım.. ohhooo eğer hepinizin ayrılık tarihine göre melemeye kalkarsam Kızılaya kamp kurmam lazım :)

Gördüm ama sayılmaz o.
Dün itibariyle saymaya başladım.. ohhooo eğer hepinizin ayrılık tarihine göre melemeye kalkarsam Kızılaya kamp kurmam lazım :)

demi yaaa başa çıkılmaz ... haklısın valla... hangi birimiz için meleyeceksin...

ayy düşünemiyorum yaa aslında süper olur ; ana haberlere de konu olur ; şöhret olursun valla... :roflol:

nasılsınız kız şahsıma munhasır sende ne dertler varmış ben seni buraya çağırırken moral olursun demiştim sende dertli çıktın:))))):

demi yaaa başa çıkılmaz ... haklısın valla... hangi birimiz için meleyeceksin...

ayy düşünemiyorum yaa aslında süper olur ; ana haberlere de konu olur ; şöhret olursun valla... :roflol:

yaaa asıl kameralara verdiğin röportajlar süper olur ...

GAZETECİ : hanımefendi neden meeeeliyorsunuz ?
MONA : meeeeeeee meeeee ... lülülülülülü

yaaa asıl kameralara verdiğin röportajlar süper olur ...

GAZETECİ : hanımefendi neden meeeeliyorsunuz ?
MONA : meeeeeeee meeeee ... lülülülülülü

ya yalnız sabah gördüm monanın yazdığını
herkes için ayrı mı me licem yazmış yaa
koptum cidden.
bide gene canım sıkkın falandı..
ay çok rüyamda görüyorum burağı ya...
dün gecede bi arkadaşıma E.. napıyor,nasılmış? diye soruyor..
e.. benim diğer ismim.. ama burak hiç kullanmaz o ismimi..

ondan önceki gece de duyuyorumki burağın babası ölmüş..
sonra bana sms atıyor. özlediysem nolacak falan gibi bişiler yazmış.
ben cevap atıyorum ama böyle aramız düzgün mesajlaşıyoruz..
sıyırmama az kaldı hıdelikafadulden

yok arkadaşım sıyırmana az kalmamış da bilinçaltının seni anlık da olsa mutlu etmek için oynadığı oyunlar işte ... yaşanmış bi olayı bile olmasını istediğim şekle çevirip rüyamda görmüşlüğüm var, mesela normalde içine atıyosun içinde düğümleniyo söylemek istediğin şey, onu rüyanda görüyosun, hiç öyle olmamış o güzel şeyler söylemiş, seni öpmüş, sende içinden geçenleri patır patır söylemişsin.

ama rüya da olsa mutlu oluyosun, anlıkda olsa, vücut mutluluk eksikliğini hissediyo sanki yerimseniben

çok mantıklı..
eskiden bana da olurdu.
mesela biriyle kavga ederdim içimde kalanları söylerdim falandelikafadulden

evet aynen, sen seni öpsün istersin o basıp gider, sen rüyanda öptüğünü, seni sevdiğini söylediğini görürsün a.s süper bişey ya, içimde patladı denir ya, aslında içinde patlamıyo işte, bi şekilde yaşıyosun :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…