- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
offff öylece kadınlar kulubu ana sayfada duruom... canım hiç bişey yapmak istemıo.. benımde daha 24 saat bıle olmadı..tuğcecm senı cok ii anlıyorum..ama sen ılk defa ayrılıyrsn sanırm ben senden daha tecrubelıym..yanı bı kac kere ayrıldm am ayrılklarım 2 gun bıle surmedı.. ama şimdi öyle olmayack bitecek yanı ben bıtrcem..dunden berı telefonum kapalı açamayda cesaret edemıom
cnm valla bizimki tuhaftı ya.biz ayrıldık barıştık falan sürekli.artık iyice tuhaf bi ilişki haline geldi.anlaşamadık bizim problemimiz bu.sürekli kavga kavga.1 hafta oldu.en son anlayışsızsın vs diye bağırdı çağırdı.arama bidaha falan dedi.en son dün bi aradım.siniri geçmiş ama çok soğuktu.artık beni sevmiyor yani bence.bizimki ne senşle ne sensiz durumu oldu.barışma gibi bişi söz konusu değil yani.sen anlat ne oldu.niye bitti.
bak sana 1-2 cümle yazabilmek için geldim eve gelir gelmez... abim masada diilken oturdum başına... ayy bu arada müdür olmuşum ben... neyse konu bu değil... sakin olcan ; sen sorununuzu düşüneceksin bu akşam ve çözümü tamammı canım...
valla ben yaşayarak öğrendim canlarım... lazım o oyunlar ... yoksa oyunlar oynamadan yitireceğimiz başka sevgililerimiz olacak ...
peki yaptığın hatalar nelermiş kardelen ?
Dert falan yok ne derdi... unutun. Dert edilecek şeyler değil bunlar.
Gelene hay hay gidene bay bay bu kadar.
Sizsiniz kıymetli olan, dünya da kimsenin etrafında dön - müüüü - yoooorrrrr.........
Eğer ki 6 ay sonra bugünleri anımsayıp da hep beraber gülmezsek Kızılay meydanında kuzu gibi meleyecem...
Te te o kaaaaaaaaa
ya monam kendime yaptığım eziyeti görde kız bana ya..
adam msnde bende öylece seyrediyorum ya..
arkadaşım dediki b.. facebookta online dedi.. bende onun üzerine onla kullandığımız msni açtım.. oradada online..
tabii ben çevrimdışı izliyorum..
ne enerjim varmış ya bi pes edemedim..
bide niki harf değişse acaba bi manası mı var diye düşünüyorum ya helal olsun bana valladelikafadulden
Ya sana var ya inanamıyorum yaaaaaa.......
Ya gülüm farkında mısın seninkisi aşktan çıkıp saplantıya dönüşmek üzere.
Allahaşkına kendine gel artık.
Yahu bırak kuzum dünya üzerindeki tek adam o mu yaa?
Nesi bu kadar kıymetli, nesini özlüyorsun bi sor bakalım kendime.
Seni bu kadar üzmesini, ağlatmasını mı?
Bu laleyi benim için bu kadar özel kılan şey ne diye bir sor bakalım ya ciddi ciddi de düşün bunun cevabını lütfen.
Ha dersen ki evet düşündüm, hakikaten de adamın şusu çok özel ben bunu kimsede bulamam.. o zaman bi daha gık demeyeceğim valla.
Ama bak saplantı diyorum... azıcık gaz kes artık nolursun.
selam prenses ne oldu msndemi kötü oluyorsan bakma canim benim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?