Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bu ıkıncı ayrılık oldu ılkınde hemen barıstık ama bunu bılemıyorum ya ıcım cok acıyor dayanamıyorum boyna tele gıdıyorum canım ya sen nasıl kapalı tutuyorsun ben dayanamam ya benım hıc ıradem yok senağlama

aah ah.ay ben düne kadar ne mutluydum yaa.valla nasıl arayasım var.şu gurur olmasaaa.arasam haykırsam içimdekileri.ama yok olmuyo işte.

kız sen yine mi görüştün... demek ondan kayıpsın sen anlaşıldı...
neyse ben yine kaçıom ... yemek vakti... daha da giremem bu akşam...

amanbe canımcım ... dikkat et kendine tamam mı... ne diim bilemedim ki kararlısın sanki...

evet bu gece ıyıce dusunecem ve yarın sana gene konusup arayıp aramayacagıma oyle karar verecem olur mu yarında konusurmuyuz cok ıhtııyacım var benım de abım sımdı gelır kalk pc den dıye

valla böcükcüm ya o en son ayrılıktan sonra bitti ama görüştük ark gibi.ama çok fena bi kavga üstüne tamamen herşey bitti.dün bi halini saordum nasıl falan diye.dayanamadım.:mymeka: akıllanmıom.noldu ama.saol iim sen napıon.falan dedi.sora gözlerim kapanıyo dedi.ii geceler dedim kapadım bozulmuş vaziyette.:1closedeyes:

zynp canım ıı aksamlar yarın konusuruz daha ıı uzun uuzn sende uygun olursan tabı sımdı cıkmak zorundayım

valla ben yaşayarak öğrendim canlarım... lazım o oyunlar ... yoksa oyunlar oynamadan yitireceğimiz başka sevgililerimiz olacak ...

peki yaptığın hatalar nelermiş kardelen ?

canım evet oyun derken tabiki bende doğallıktan yanayım ama bazen insan psikolojisini etkileyen tepkiler vardır.bu oyun adı altında geçiyo kitapta arkadaşlar yanlış anladılar oyundan kastım buydu.sen anladın ne demek istediğimi yani nası yanlışlıklar yapmışım örneğin ısrarcı oldum oysaki o bitti dediğinde tamam diyebilseydim oda bu kadar çantada keklik sanmayacaktı beni.ısrarcı oldum ve sıktım biliyorum zaten ne kadar ısrar etsende o karar vermiş.daha bi çok hatalar yapmışım belki sakin olabilseydim şöyle biraz zamana bırakabilseydim eminim böyle olmayacaktı.benim ilişkimde aldatılma filan yoktu mesafe ve kavgalar yüzünden bitti.toparlayamadım şimdi yazıyı ama merak eden varsa tabiki anlatırımkaydirigubbakcemile3

gene kimse yok kızlar..
ben misafirle baş başa verdim..
dertler derya duruyoruz öyle:))

Dert falan yok ne derdi... unutun. Dert edilecek şeyler değil bunlar.
Gelene hay hay gidene bay bay bu kadar.
Sizsiniz kıymetli olan, dünya da kimsenin etrafında dön - müüüü - yoooorrrrr.........

Eğer ki 6 ay sonra bugünleri anımsayıp da hep beraber gülmezsek Kızılay meydanında kuzu gibi meleyecem...

Te te o kaaaaaaaaa

ya monam kendime yaptığım eziyeti görde kız bana ya..
adam msnde bende öylece seyrediyorum ya..
arkadaşım dediki b.. facebookta online dedi.. bende onun üzerine onla kullandığımız msni açtım.. oradada online..
tabii ben çevrimdışı izliyorum..
ne enerjim varmış ya bi pes edemedim..
bide niki harf değişse acaba bi manası mı var diye düşünüyorum ya helal olsun bana valladelikafadulden

Ya sana var ya inanamıyorum yaaaaaa.......
Ya gülüm farkında mısın seninkisi aşktan çıkıp saplantıya dönüşmek üzere.
Allahaşkına kendine gel artık.
Yahu bırak kuzum dünya üzerindeki tek adam o mu yaa?
Nesi bu kadar kıymetli, nesini özlüyorsun bi sor bakalım kendime.
Seni bu kadar üzmesini, ağlatmasını mı?

Bu laleyi benim için bu kadar özel kılan şey ne diye bir sor bakalım ya ciddi ciddi de düşün bunun cevabını lütfen.

Ha dersen ki evet düşündüm, hakikaten de adamın şusu çok özel ben bunu kimsede bulamam.. o zaman bi daha gık demeyeceğim valla.

Ama bak saplantı diyorum... azıcık gaz kes artık nolursun.

ya biliyosunuz az çok koptum bu olaylardan..
ama bugün hem içkilyim hem de ne bileyim ya..
öylece seyrediyorum..
daha neyi bekliyorum neyi istiyorum bilmiyorum.
illaki özel kılan şeyler vardır da şu anki tavrımın bunla bi ilgisi yok biliyorum.
bide fazla kızdın yasenağlama

kızlar yaa.. bişi dicem..
şimdi daha demin bişi oldu..
benim eski erkek arkadaşım vardı..
futbolcuydu..
aslında türkiyede oynuyordu ama almanya doğumlu..
şimdi ankaraspora gelme olasılığı varmış..
yani gel dedim direkt..
4 ay belki gelebilirim dedi..
hani bunla kotu şeylerde yaşamadık..
yani sıfırdan bi ilişki başlamaz ama iyi konuştuk arkadaşca hoşuma gitti..
aşk hoşlanma vs değil ama..
bi an sevindim yani.. yanıma gelebilme olasılığı olmasına..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…