hosbulduk böcügüm nasilsin :)
sey vardi bi sarki ey tanrim bana üc tane ücte yetmez bes tane beste yetmez yedi tane ver ver ver allahim ver kaydirigubbakcemile3
ne güzel oldu
durumum zordu
gidenin simdide yeride dolu
ayrilik derdi sana bir koydu
bense dertsizim simdi
üzüntü halim geciyor artik yerimde duramiyorum kaydirigubbakcemile3
bunu dinliyorum bende acaip iyi oluyor :sm_cool:
iyiyim cok sükür :)
bu kimin şarkısı canım güzele benziyo kaydirigubbakcemile5 şimdi durum şu jelicim şimdi tekrar olmasını falan istiyo ya seninde kendine güvenin yerine geldi.çünkü terkedilince kendimize güvenimiz özgüvenimiz tamamıyla gidiyo, kendimizi değersiz hissediyoruz ama tekrar dönmek isteyince de kendi güvenimiz yerine geliyo genelde böle oluyo,halbuki kendimize güvenimizin herzaman olması lazım,onların lütfettikleri değerle ölçecek değiliz güvenimizi :dilcikar:
aynen öle olmalıyız...
onlar kendilerine güvensizlikten çekip gidiyorlar...
bakınız şekil.1.a örnek ben saftirik... :1closedeyes:
ooh bende geldim, yemeğimi de yedim :1rolleyes:
şunu dicem : gidene boşver gelene hoşgeeelllllllll şakkıdı
bu kimin şarkısı canım güzele benziyo kaydirigubbakcemile5 şimdi durum şu jelicim şimdi tekrar olmasını falan istiyo ya seninde kendine güvenin yerine geldi.çünkü terkedilince kendimize güvenimiz özgüvenimiz tamamıyla gidiyo, kendimizi değersiz hissediyoruz ama tekrar dönmek isteyince de kendi güvenimiz yerine geliyo genelde böle oluyo,halbuki kendimize güvenimizin herzaman olması lazım,onların lütfettikleri değerle ölçecek değiliz güvenimizi :dilcikar:
canım de bak çok kolay, 10 heceli, onsuz da hayat var, kıymetimizi göremeyenlere kıymetimizi göstermeye çalışmak yersiz, onlar görecek zaten bigün, anyayı konyayı, ama bi bakıcaklar, biz onlardan iyisini bulmuşuz, rahatımız yerinde, umrumuzda bile değiller... olacak bu inanıyorum :teselli:
mrb kızlar nabersiniz herkes sessiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?