orası öyle tabii canım da... işte 2 yıl ; ilk ilişki ; güzel anlar vs... öyle kolay silinmiyor...
napıcaz yapcak bişi yok bekliyoruz işte zaman geçsin diye ... :sm_confused:
canım seni okadar iyi anlıyorumki, hikayeni anlamak için biraz diğer topiclerde yazdıklarını okudum, dersime çalıştım yani, öyle çok benziyoruzki !!!
Henüz sonuna gelinmemişken, nedenini anlayamadan, bi sorun yaşanmadan bitmiş, içinden geçenleri söyleyememişsin, bende söyleyemediklerini içine atmayı çok çok iyi bilirim, hatta hayatım böyle geçti diyebilirim, onun için belki de rüyalarımda senaryoları baştan baştan yazıp duruyorum.
Asıl kopamamamızın sebebi bu bence, hep söyleyemediğimiz bişeylerin kalması, yani gitme demek istiyosun ama diyemiyosun, seviyorum demek istiyosun ama diyemiyosun, böyle böyle ulaşılmazın oluyo, zannediyosunki mükemmel insan o.
Buna çözüm bulmalıyız ama ne :uhm: Cadıarzu
Daaayyytttttttt.......... nooluyo burda??
Kızlar bilmiyo musunuz ki bizim topiğe -GAMSIZ GİRİLMEZ- ... ehhe...
canım inşallah umduğun olur,,, iyiysen iyi, bende kendi kendimi telkinle ayakta duruyorum, ama zaman zaman acayip efkarlanıyorum, içesim dağıtasım geliyo, benim hiçbi umudum yok yinede unutmadım, hep bi umut kalıyoki !!! sevgilisi olsa bile(((((
Bu arada siz böyle konuşurken düşündüm de.... bizim hiç ortak fotoğrafımız yok biliyo musunuz :)
İlginç.... yeni fark ettim bunu...
bak işte bu bile bile acı çekmeye çalışma demek... :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?