Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Daaayyytttttttt.......... nooluyo burda??

Kızlar bilmiyo musunuz ki bizim topiğe -GAMSIZ GİRİLMEZ- ... ehhe...

Ben çok iyiyim kızlar, bomba gibiyim... bişey olduğundan değil merak etmeyin hemen :)
Anlamsız bir mutlulukla uyandım bu sabah sadece... o kadar.

orası öyle tabii canım da... işte 2 yıl ; ilk ilişki ; güzel anlar vs... öyle kolay silinmiyor...
napıcaz yapcak bişi yok bekliyoruz işte zaman geçsin diye ... :sm_confused:

canım seni okadar iyi anlıyorumki, hikayeni anlamak için biraz diğer topiclerde yazdıklarını okudum, dersime çalıştım yani, öyle çok benziyoruzki !!!

henüz sonuna gelinmemişken, nedenini anlayamadan, bi sorun yaşanmadan bitmiş, içinden geçenleri söyleyememişsin, bende söyleyemediklerini içine atmayı çok çok iyi bilirim, hatta hayatım böyle geçti diyebilirim, onun için belki de rüyalarımda senaryoları baştan baştan yazıp duruyorum.

asıl kopamamamızın sebebi bu bence, hep söyleyemediğimiz bişeylerin kalması, yani gitme demek istiyosun ama diyemiyosun, seviyorum demek istiyosun ama diyemiyosun, böyle böyle ulaşılmazın oluyo, zannediyosunki mükemmel insan o.

buna çözüm bulmalıyız ama ne :uhm: CADIARZU

NİHANIN BAŞKA BİRİ DİYE BİR ŞARKISI VAR KIZLAR
Baktığım her yerde sen
Aynalardan yansır gibi
Hayalin karşımda duruyor
Gittiğim her yerde sen
Gölgem gibi adım adım peşimi bırakmıyor

Sensizim seninleyim düştemiyim gerçekte mi
Ayrılmıyor
Sensizim seninleyim ya da sen hep benle aklım
Kalbimde istiyor

Ahh yanımda başka biri
Aklımda başka biri
Bak yanıyor bu aşk yanıyor
Yanıyor deli deli

Yanımda başka biri
Aklımda başka biri
Ahh yanıyor bu aşk yanıyor
Yanıyor deli deli

çok haklısın canım biz kendi kendimize yapıyoruz ve ben kendime bakıyorum elimle acımı büyütüyorum yani unutmak isteemdiğim için unutmuyorum. Beynimizde herşey aslında. Kimse bizi üzemez aslında biz istemezsek. Ben hala fotosunu yatağımın başından kaldıramadım. Evinde kalan eşyalarımı getirdiğide daha poşeti boşaltmaya elim varmadı 15 gündür duruyo ortada. O eşorfmanı bidaha giyemem zaten onun evinde kullandığım parfüm terlik vs.

ben ki sevmekten hiiiiç usanmam sırnaşık şey

yani aslında benim söylemediğim birşey kalmadı... güzel güzel konuşup ayrıldık... ama benim kafamda daha yaşayacağımız anların hayali vardı ... ondan sanırım ama aynı şey işte yarım kalmış bişeyler var...

ya ben iyiyim... sadece nedense bişiler olacakmış diye umut ettiğimden vazgeçemiyorum onu sevmekten... ama duysam hayatında başka biri var ; o zaman başka çarem de kalmaz yoluma giderim... ama böyle olmayınca tabii daha zor unutup ; arkana bakmadan başka birine gitmek ...

neyse ya elbette sonsuza kadar bekleyecek değilim... sadece biraz daha zaman geçmesi gerektiğini düşünüyorum kendi adıma...

tabii ben de fotoğraflar filan kalkalı çok oldu :) siz de o aşamaları atlatırsınız inşallah en kısa zamanda...

canım inşallah umduğun olur,,, iyiysen iyi, bende kendi kendimi telkinle ayakta duruyorum, ama zaman zaman acayip efkarlanıyorum, içesim dağıtasım geliyo, benim hiçbi umudum yok yinede unutmadım, hep bi umut kalıyoki !!!

Son düzenleme:
Daaayyytttttttt.......... nooluyo burda??

Kızlar bilmiyo musunuz ki bizim topiğe -GAMSIZ GİRİLMEZ- ... ehhe...

Bin keder yüklüyüm gülmedi yüzüm
Bir gece kalsın yanında dinlensin gönlüm
Böyle dertliyim hasret çekerim
Yoktur huzurum ağlar gezerim

Ben Tanrı misafiriyim yersiz bir garibim
Bana bir yer ver klupteeee benimdir diyeyim
Garibim yer ver garibim yer ver monaaaaaa

ben gelebilirim demiiii ? naniknanik

Bu arada siz böyle konuşurken düşündüm de.... bizim hiç ortak fotoğrafımız yok biliyo musunuz :)
İlginç.... yeni fark ettim bunu...

bak işte bu bile bile acı çekmeye çalışma demek... :mymeka:

bak işte bu bile bile acı çekmeye çalışma demek... :mymeka:

eveet bu örnek1 e giriyo galiba,

madem herkes şarkılarla anlatıyo bende şöyle anlatayım :

çok ağladım diye sevdiğim o filmi
yine yeni baştan izlemek gibisin
senle ilgisi yok, yok bilmelisin
ben acıyı seviyorum sebebi bu

yok ağladın diye değişir mi sonun
kendi acılarını kendin çekmelisin
aşk bana delidir ben ona sevdalı
can bedenden çıkmadıkça durumum bu

çok sevildim
öyle sandım

çok da sevdim
belki yanıldım

çok yanan en çok bilense

acılara gülümseyen anılarım
arsız duygularım var
evet hayat hep son sözü söyler ama
benimde cümlelerim var

:içelim:

bu arada ben de fotoyla ilgili bişi hatırladım... yat gezisndeydik ev arkadaşım ; ben ve benim lalezor...
neyse gökovadayız tabii manzaralar süper... o zaman ben de fotoğraf makinesi yoktu... arkadaş telefonuyla fotoğraf çekiyor ama hep manzara... haliyle bozuldum... hani bikaç kere de söyledim benim de resmimi çek diye ... insan sevgilisinin resmini çekmez mi ya... ama nerdeee anlamadı ki... sonra ben de gidip yatın öbür ucuna oturmuştum... sonra haberim yokken 1-2 bikinili pozumu çekip gönlümü almaya çalışmıştı ... :roflol:

ama başarmıştı da ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…