niye fotojenik değil miydi arkadaş ... :roflol:
:jeyyar: Bilakis şekerim, çok da yakışıklıdır eşşek herif.
Ama ne biliim, aklımıza mı gelmedi nedir, ihtiyaç mı duymadık hiç, yok valla.
Gerçi.. iyiki de yok, o da ayrı mevzu :)
ne dertli?amanıın bu çok dertli ama yaaaa...
şarkı canım ... :)
bu arada şu linkteki hikayeye göz atsanıza ... çok hoşuma gitti...
http://www.kadinlarkulubu.com/kisis...lar-icin-sana-sukurler-olsun-allah8217im.html
okudum ben şahsen güzelmiş, hemen kendimi o kahve fincanı yerine koydum, galiba ben o ateşlere kendimi gönüllü atıyorum, hep ateşten korkarak yaşanmaz, pişmemiz gerekiyosa pişicez... sağol canım paylaştığın için a.s.
öyle tabi bidahakine, herşey bişey öğretiyo insana,
bende o bahsettiğim kısa süren ilişkimden bile bişey öğrendim. o da şuydu, bişeyi oldurmaya çalışmayacaksın, varsa vardır, yoksa yoktur...
ama senin yerine koydum da kendimi ben bu çok aşık olduğum kişiyle bişey yaşasaydım, hele şu noktadan sonra yaşasam, bilmiyorum benim için rüya gibi bişey olurdu, 1.sıraya değil yere göğe koyamazdım heralde :)))
slm kucuk bocuk ben barıstım haklı cıktınız uzun surmedı :)
sevindim canımcım... ama bu kısa süreli ayrılık acısından bir ders çıkardın inşallah...
bu arad ruh halini kederliden değiştir istersen ... yerimseniben
hımm, onu kesin çaktırmazdım canım :))) ama afedersiniz de popo kaldırmada üstüme yoktur
evet canım haklısın degısıtırmem lazım ders aldım tabıkı yarın konusacaz bakalım neler olacak burada kı herkez cok sıcak kanlı dost ve sevecan fırsay buldukca gelecem buraya ınsallah herkes kendı ıcın hayırlı olan sevgılıye kavusur :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?