Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

keske canim bende cok isterim hepinize bulusmayi....
ama sizin bulusdugunuz bilmek beni cok sevindirdi...
bir daha ki sefer mutlaka fotoraf cekilin bizimle paylasin hepinizi cok merak ediyorum....

aman be ne oluyor...
canım ıcımdekı ses unuttuk valla sohbete daldık..
ama nasılsa yıne bulusuruz..o zaman işallah..

amanbe canım ya yarın ben unujtursam sen hatırlar...duyguyla bulusucaz...
ucumuzun resmını cekelım..

firtinam önemli degil canim...
demek yarin bulusuyorsunuz....
konyali güzellerin cikartmasi olucak yani yarin...
sabirsizlikla bekliyorum fotoraflarinizi....

selam umudum...içimdeki ses canım benım dun duygunun iş cıkışı gec oluyormuş...bıze uymadı...
bızde yarın bulusucaz bakalım bır terslık olmassa...
gercekten duygulu bır kızmı bakcaz artık msn de gorusuyoruz ama.
konyalı hatunlar bulusması.

bu arada duygu ugradımı hiç.

evet ya yarın buluşcaz
keske sızlerde olsanız umudm ya
dun fırtına harıka vakit geçirdık
bakalım duygumuz nasıl

tamam sıkılmaz ya aslında aebrunu olayı sarstı beni eski aşadıklarım aklıma geliyor içimde birşey dürtmeye başşladı beni

evet ya ebrunun yasadiklari benide cok üzdü....
oysa kiz nasil umutla beklemisti 5 ay....
dengesiz bu erkekler ya adam sevmeyi beceremiyorlar...
seven adam ceker resti ne yapar eder alir sevdigini ve onu mutlu etmeye cabalar....
ama erkekler herseyi karsi taraftan bekliyorlar....

valla ebrunun durumu benı de cok sarstı.
sankı o maıl bana gelmştı
ve bendm ebrunun yerınde kı..çok canım yandı
maılı okurken tüylerım diken diken oldu..çok zor ya çoook.
ama ne yapalım beyfendı seçimini yapmiş
hemde kımseye danısmadn
madem o öyle yaptı bızde güçlü olmayı bilcez

fırtımnam kaçmış içimdeki sen izmirin nersindensiz ben gelirim ama beni bir yere götürecen:)

ya kızlar buluşulmuş güzelde hani resim yokmu bizde bakıp iç geçirseydik olmazmıydı

bizim kulup sakileri azalmış ne gerçi herkes mutlu olsun kimse gelmesin kulubumuze

yok canim bu kulubun sakinleri azalmaz....
ne yazikki gideni az ama geleni coktur...

geçen sene bugün bu saatlerde onunla telefonda konuşuyordum doğum günüydü ve yeni yaşına beraber telefonda konuşarak girmiştik aylar önce 2009 takvimini gördüğümde ilk işim hemen doğum gününün hangi güne denk geldiğine bakmak olmuştu pazar gününe denk gelmesine sevinmiştim yanına giderim o gün diye aklımdan geçirmiştim. Şimdiki halimiz ortada...En azından mail ya da mesaj atarak kutlamak isterdim ama o kadar çok yok sayıldım ki...bundan 10 gün önce mail attım ertesi günü maillerimi okudu mu acaba deyip baktığımda okumuş olduğunu gördüm o an sinirimden hiç düşünmeden maillerimi sildim msn adresimi de sildim msnininden. o ne yaptı şifresini değiştirmekle yetindi. Ben bunları haketmedim, kutlamıcam ne mesaj ne de mail atacam. Kendimi hatırlatıp durmamın bir anlamı yok. Ben böyle mutlu değilim onca zaman geçti hala aklımdan çıkmıyor ama o bensiz böyle mutluysa hep öyle kalsın hatta daha da mutlu olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…