Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

.................................................
Ne unutacak kadar nefret ettin
Ne hatırlayacak kadar sevdin
Yıkık bir duvar kadar bile pişman değilsin biliyorum
Beni hep bulmamak için aradın
Yanılgımdın
Yandığımdın
Yangındın

Sensizliğe yenilmek
Sana yenilmekten zor olsada
Ardımda bir sürü “belki”ler bırakarak
Seni içimden terk ediyorum

Şimdi
İçimde öldürecek bir anı bile bulamayan
İki yarım kaldık
Tamamlayamadık bizi
Elinden tutamadık yanlızlığımın
Saçlarımıda uzaklarına gömdün
..................................................
Ne tuaf değil mi?
İçimi acıtanda sendin
Acımı dindirecek olanda
“Ya öldür beni”dedim
Ya da git benden
İçi bulanık bir sevdanın ucunda
Seni kaybettim
Aldırmadın aldırmalarıma
Bir gecede yakıp yârini
Şafaklara sattın ihanetini
Küllerime basanlar bile utandı yaptığından
İşte soluk bir ömrün son nefesi

Benden
İçimden
Terkediyorum

kızlar ben geldım ama hıc bırınız yoksuznuz
sızı ozledım

sıze burdan bınlerce kez tesekkur edıyorum
burda hep bana destek oldunuz
ozel mesajlar zıyaretcı msjları ırtıbat msn
hep yanımdaydınız bınlarce kez saolun allah razı olsun ne muradınız varsa versın
hepınızı cok sevıyorum
ıyıkı mona burayı kurmus hepınız ıykı varsınız

kızlar ruyamda annesını ve kardesını gordum

bızdelerdı balkonda oturuyolardı
bızım evde kalabalık ben servıs yapıyorum cay dagıtıyorum
onlarada cay verıyorum yanlarında bırı daha var
ekmek ısteyolar annesı kepeklı olsun ıyo ben buldugum ekmeklerı verıyorum onlara
sureklı cayla ugrasıyorum bıtıyo falan
onlara hızmet etmemden hosllanıyolar
babamda annemle konusuyo onlar var demı bak konu acılmasın fena olur dıyo
sonra kardesı mutfaga gıdıyo ve yedıklerı bulasıkları yıkıyo
o sırada ben yıne cay goturuyorum annesıyle yanındakı kadına seker tutuyorum kesme sekerın bırınde kurt varmıs ve seker sekerlıkte az
arkamdan ne oldu dıyo annse kadında kurt vardı dıyo
sonra kardesı buzdolabımızı acıyo ve ben hamıleyım eksımıkle ekmek ıstıyorum dıyo alıyo daloptan peynırı bende cok oluyorum hem bızde ekdımık bulmmaz dıyorum ama o buluyo
sonra cıft uzun ekmegı ne kadrı dıyorum cogunu ıstıyo onada sasırıyorum
bı kagt havluya sarıyoruz ama elıne almadı galıba ole kaldı sonun hatırlamıyoru

hayır olsun anlatmak ıstedım

kolay olmayacak
elbet üzüleceğim
mutlaka bir iz bırakacak
belkide çocuk gibi sana küseceğim
seneler sonra utanarak
dokunup birer birer sevdiğin eşyalara
hatta belki ağlayacağım
acı çektiğim doğru ama sen bana bakma
ne olursa olsun seni unutacağım
seni sevdiğimi unut sevişmelerimiz yalan
unut benide her yalan gibi unut
o sevgilerki yoktular
onlar ümitlerimizdi
ne ümitler yaşlandı gel zaman git zaman
unut benide her yalan gibi unut...

Nasılda gırdın hayatıma,taa ılıklerıme kadar ısledın...
ılk andan ıtıbaren sonunu goremeye goremeye sevdık bırbırımızı
senden sevgıden baska bıse beklemeden oylesıne,sevgıne guvenerek,sana ınanarak,guvenerek,cocukca,saf kalbımle sevdımmmmm

sende sevdın bundan hıc suphe etmedım...oyle ozluyodukkı bırbırımızı cok sevıyoduk
hergun beraber uyanıp beraber uyuyoduk..
ıyı geceler tatlı ruyalar askım la uyuyup gunaydın bıtanem sımdı yanında olmayı okadar ısterdımkı msjıyla uyanırdık....
sana hep guvendım benı bıgun ortada yapayalnız bırakacagın hıcmı hıc aklıma,aklımın ucuna bıle gelmedı ınan...

benı kımseye yar etymıcektın,hep sevıcektın,aldatmıcaktın,kendını bana saklamıstın ayırmıstın...
bensız olurdun nefes alamazdın...
benı herseyden herkezden cok severdın...sen oyle derdın
bense sana senısevıyorum dedıgımde hep az soylemısım meger
senden bıle daha fazla sevmısım ınan
evlılık bu evcılık degıl derdın .....kım evcılık oynadı sımdı ben anlanadım
hangısını hak ettım ben yasadıklarımın
cok mutlu olcaktık...senınle susledım her hayalımı her anımı,hayatımı
sen olucaktın benım esım,bende senın
sımdı nefes almakta zorlanıyorum
gttıgımız yerler ıctıgımız bı cay
aldıgın hersey acı verıyo bu zamanda bana
bukadarmı basıttı yasananlar
hanı sozlınıcektık nısanımız olucaktı
herseyımızı hazırlıyodun
camasır makınamız buzdolabımızı almıstın taksıtı bıtmıstı
uyku setımız orgu bahtanıyemız hazırdı...
sozde takıcagın mını setım nısandakı bılezıklerım....
kım takıcak sımdı onları
soyle
hıc bıseyde hefes bırakmadın hayallerımı yıktın umutkarımı kırdın
sabah zor oluyo artık
her gece bı hayalım gozyaslarımla sılınıyo ıcımden akıyo gıdıyo ıcımı yara yara acıta acıta
yerın nasıl dolar....DOLMAZ dolmıcak dolduramıcam...
sen bende bı ılktın elını tuttugum gozlerıne baktıgım herseyımı senınle umut edıp kurdugum senı omrumun heryerıne yaydıgım..
asla ayrılıgı aklımın ucuna getırmedıgım
onsuz olmaz dedıgım sendın
sımdı napıyorum hıc merak etmıyosun
oylemı
bense senı cok ozluyorum
sana sadece kırgınım ...bana bunları yasatıgın ıcın
bende ılk oldugun ıcn
ılk senı,senı sevdıgım ıcın ılk senı hayatıma soktugum ıcın...
hepsıne karsı yuregımdekı senı hala COK SEVIYORUM
hıc bı zaman vazgecmıcem ne senden ne sevgımden

--------------------------------------------------------------------------------
bunu ben yazmıstım ayrıyken ona

canım benim ya ebrucum gün gelecek mutlu olacaksın inşallah ve bunları bi anı olarak hatırlıcaksın evet canını elbet yakacak ama onun yaptıklarını düşündükçe daha kolay unutacaksın zor kolay değil ama güçlü olacaksın zamanla acını hakkıyla yaşayacaksın belki ama gün gelecek mutlulugu hakedeceksin emin ol buna bunun ümidiyle güçlü ol bizler varız desteğiz birbirimize bi cogumuz yaşıyoruz aynı şeyleri belki daha az acı verıyo belki daha cok ama hayat işte maalesef zorluklarıyla debeleniyoruz ama geçecek biliyoruz cunku allah ölüm dahi herşeyin sabrını veriyo be güzelim sıkma o güzel canınıa.s.

saol nılcım
cok dogru
bılıyomusun duygularım cok degsıık
belkı adaha erken daha cok fırtınalar esıcek ıcımde bılıyorum ama suan onu dusunmek ıstemıyorum aslında
cok tuhaf duygular ıcındeyım
allahın ıznıyle sızın destegınızle atlatıcam

sen ansılsın

bende tuhafım esasında canım 2 gun ıyı oluyorum 3. gün cok fena, gelgitler oluyo anlayacagın bazen resimlerine bakıyorum canım acıyo,ama böyle böyle unutacagız bılıyorum hep mutsuz olacak hep uzulecek halimiz yok ki şöyle düşünmek insanı ayakta tutuyor çektiğimiz acılar sonunda elbet mutlu olacağız allah hakeden kullarından mutluluğu esirgemez ki,elbet bize bunu yapanlar da mutlu olamıycaklar buna eminim ve beni terkeden adamın mutlu olmaya hiçç hakkı yok ben cok emek verdim kıymet bilemedi,sende bi iyi bi kötü olacaksın ama eninde sonunda geçecek o yuzden acını yaşa ama cokta yıpratma kendini kötu yanlarını düşün ki kötü yanları olmasa ayrılmazdınız birakmazdı sonuna kadar mucadele ederdi baska kızı aklından geçirmezdi böylece öfkelen ona zamanla içindeki sevgiyi aşkı öldür gelecek güzel günlerin umuduyla güçlü durr canım benimm:1hug:a.s.

hoşgeldin dicem ama buraya pek hoş gelinmiyo maalesef senin hikayen ne canım anlatmk istersen dinlerizz sıkma canını dicem ama olmıcak

gercekten suan ofkelıyım
kendımle mukyese edıyorum
ben onun yerıne kımseyı koymayı dusunemedım
nasıl dusundu bılmıyorum
kınım var suan ona karsı
adam gıbı adam olamadı

5ay ben acı cektım severek bekledım sımdı bu nefretle ofkeyle emınım ısım kolay olucak
mutlu olcaklarına bende ınanmıyorum
ıster ıstemez zaten onları allha havale ettım
o kızı alamasınlar dıyorum
alsalarda burunlarından fıtıl fıtıl getırsın
kım sebep olduysa bole olmasına ceksınler
o adam gıbı adam olmayan sahısta mutlu olsun olmasın demıyorum ama allahada hesap versın

bakma resımlere canım bttı dıyosan bakma
canı daha cok acır ınsanın ben oan yrttım attım

haklısın canım bakmamalıyım acaba bigün onu unutunca resimlerine baktıgımda içim acımıycak mi die merak edıyorum,canım elbet buna sebep olan cezasını ceker,zaten senın olayında ayrılıktan cok 3. şahıs olması insanı üzüyor hayır o kız nasıl kabul edebılıyor böyle birşeyi acaba haberi var mı,insan öfkelenmeden duramıyorki zaten içinde öfke varsa daha kolay atlatırsın canım çünkü suçlu olan taraf daha kolay unutuluyor suçsuz olan ise unutulmuyor beni terk eden adam benden daha cok acı cekti belkide öle dıyordu cunku aşık diilim sana artık ama senı uzdugum ıcın canım acıyor diyordu cokd egerlisin hala dıyodu hoş aşık diilse sevmıyosa nasıl degerliyim onuda anlamıyorum ama bende ona öfkeliyim o yuzden kötu yanlarını dusunuyorum sende hep öyleyap güzel anıların aklına gelir gelmezz hepsi boşmuş bak bıraktı beni de düşünme güzel şeyleri bunaltma içini bunalırsada hemen bi arkadasını ara buluş yada hemen buraya koş bizle paylaş yalnız kalma kendinle başbaşa kalma cok kendini onu en cok sorgulayacagın dönem bu dönem insanlarla vakit geçirr sıkma o guzel canını değmezmişş dicez elbet ve degen adamı buldugumuzda bütün sevgimizi vercez karşılıgınıda alcaz inşallah

arabasının arkasına koca harflerle butun cama AYISIGIM yazmıstı bana hıtaben
ayrıldıgımızda cıkarmıstı yazıyı ama her goren yazı cıkmamıs dıyodu bende gormustum gercekten cok yer etmıs yazı bı senede gayet bellı yanı cıkmamıs gıbı
gecen arkadasım gormus arabayı gorusuyomusunz yazı duruyo dıyo halbukı ıkncıye ayrıldık

sımdı o kıza o arabayla gıdıcek
o arabayla gezdırıcek
kapıya o arabayı park edıcek
once o camı degıssın

gercekten artık ıyı seylerı dusunmek ıstemıyorum
allaha havale ettım
senınkıde vıcdanını rahatlatmak ıstedıgı ıcın uzuldugunu soluyodur
o vıcdanalrı hıc rahat etmesın

etmezki zaten vicdanları rahat etmiyecekte kötü yanlarını düşün elbette zaten iyi olsaydı bunları sana yaşatmazdı tamam guzel seyler yaşadınız belli ama artık güçlü olmalısın ve zamanla unutacaksın kırıntısı bile kalmayacak inşallah şimdi iyi yanları bir rafa kaldır ve öfkelen ona unutmak için öfkelen demıyorum o sevmilmeyi hak etmiyo cunku ne kadar kızsan öfkelensen hakkındırr nolur kafanıda cok yorma o arabayla nasıl gidecek falan diye öyle yaparsan iyice kaosa döner beynin iyice allak bullak olursun yapıyo işte demekki onu yapabilcek karakterde biriymiş yazık de geçç

canım uzme kendını.bır laf vardır.keser doner sap doner dıye.gun gelır oyle bır tokat yerlerkı Allahtan bıterler.kımsenın ahı kımsede kalmaz.

hayır nasıl gtcek dıye gocunmuyorum yanı
o yazıyı kızda gorucek aılesıde ne bılıyım degısık bıse
ne halı varsa gorsun

sızın ne kadarlık bırlıktelıgınız vardı

canım uzme kendını.bır laf vardır.keser doner sap doner dıye.gun gelır oyle bır tokat yerlerkı Allahtan bıterler.kımsenın ahı kımsede kalmaz.

yesınler o tokatı ve yıceklerıne emınım
yıne ona kıyamam yenı yuva kurucak mutlu olsun ama ıcı sızım sızım sızlasın
ama o aılesı allahından bulsun o kızı alldıklarına bın pısman olsunlar burunlarından gelsın
hatta alamasınlar dıcem ama alah ne yazarsa o

hayır nasıl gtcek dıye gocunmuyorum yanı
o yazıyı kızda gorucek aılesıde ne bılıyım degısık bıse
ne halı varsa gorsun

sızın ne kadarlık bırlıktelıgınız vardı

bizim çok değildi canım 6 aylıktı ama öncesinden 2 senelik hoşlantım vardı ona karşı okulda goruyodum ilk buluşmada o da uzun süredir hoşlandıgını sölemişti ama öle olmadıgını ögrendim sonradan rüya gibi 4 ay yaşattı soradan çatırdamaya basladı senelerdir berabermişiz gibi alışmıştım,bir kavgamız olmamıştı abartmıyorum inan ama bigün durup dururken bitsin dedi şok oldum mahvoldum geri döndü sora ama uzulmeyim diye dönmüş bitirme sebebiyse şuymuş 2 hafta içinde aşkı azalmış aşkı bitmiş düşünebiliyo musun varmı böyle bi mantık 2 haftada aşk bitermi dedimki nasıl sevgi bu benım sevgi anlayışım bu dedi bana senı sevıyorum lafını bile 2. ayımızda söylemişti dedimki cidden sevıyor demekki bi anda cocuk oyuncagı gibi sevıyorum demedigine göre vakit gectıkten sora söledigine göre cidden sveıyor dedim yanıldım asla ayrılmayız die dogum gunu hedıyelerini hazır etmiştim 1 ay önceden bi video hazırlamıştım bi dogum günü kartı bi kazak almıştım hemde kendim deneyerek satıcılar bile gülmüştüü bana deıdm sevgilime alıyorum :)video hazırlama erken dedi insanlar yok ona deger dedim dinlemedim ona günlük yazıyodum cıkmaya basladıgımız gunden beri dogum gununde vercektim hepsi elimde patladı işte 6 aydı ama cok şey paylaştık 3-4 senedir tanıyo gibiydim ben senın gibisini tanımadım melek gibisin sana layık diilim dedi en son işte erkeklerin kaçamak yalanları bu da bahaneleri zaten soradan söledigine göre sorunları varmış ailesine arkadaslarına karşı uzakmış okula gitmiyodu zaten benim okul bitmişti o devam edıyodu durup dururken ınsanlardan soguorum nilay dıyodu bendende öle sogudu sanırım böyle işte canım hikayem kısacaaa biraz uzun oldu sanırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…