Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım sevmenın az zamanı cok zamanı olmuyo
sen emek verıssın
deger vermıssın sevmıssın
onemsemıssın
o senı okadar onemsemems
belkı hoslandıgı ıcın onceden denemek ıstedı
sen hazırladıklarını verdın yanlıs hatırlamıyosam ona dımı gunlugu falan

bılmıyorum bekle desem sana sevmıyorum demıs
sevmeyen ınsanımı beklıcen
ama arama sen hep sordun bunu hıc arama

yok canım artık asla olmaz dedi zaten artık dönsede aşkımdan ölsem istemem 6 ay önce yoktu hayatımda artık yine yok alışmaktan baska caremde yok ben ayrıldıktan sora cok aradım onu olmadı bitti devam etmek cabalamak ıstemedı kendimden korkuyorum guvenemıyorum dedi sende bana guvenemezsin artık dedi senı paramparça etmeyi göze alamam artık dedi böylee işte bitti yani artık yoluma bakacam

bu arada vermiştim hazırladıklarımı evet canım bende kalmasın sitedim yüreği sızlasın istedim

ebrucum ben sayfayi acik unutmussum ders calisiyordum kusura bakma...suanda okuyamadim hepsini ama okuyunca sana yazacam...Allah sana sabir versin canim öptümmm

selam fırtınam ben varım ama bende yeni geldim berbat bi haftasonu geçirdim, hep ofisin işlerini yetiştirmeye çalıştım evde.tembelliğimin cezasını çektim resmen. eee bir sene içerisinde yapılması gereken işi 2 günde yapmaya çalışırsam böle olcağı belliydi. nete falan hiç giremedm, daha yeni bitti akşamüstübenneyaptımki haftasonumda çalışarak geçti:1no2:

selam kizlar....
006 canim kolay gelsin dicem ama bitirmissin zaten gözün aydin diyim bari...
firtinam, amanbe ve duygu bulusacakti...
nasil gecti acaba...

Bende bugün ayrıldım arkadaşlar. Hemde ben istedim. Olay ise şöyle oldu ilk zamanlar evleneceği kişinin ben olduğumu 2010'a evlilik düşündüğünü fln söyleyen adama şimdi sorduğumda en az 2-3 sene evlilik düşünmediğini, psikolojik olarak hazır olmadığını söyledi ama ilşkimiz devam ederse evliliğe doğru gittiğini ifade etti bende ona ne zmn ciddi düşünürsen o zmn çalarsın kapımı dedim ama bizimkisi çok garip bir ayrılık oldu. Sarıldık, öptük birbirimizi dans ettik daha neler neler. Deliyiz galiba. Aslına bakılırsa aynı apt. oturuorz. Kendisi veteriner ve kliniği karşımızda, kliniğide ev gibi kullandığından daimi komşum oluo. Köpeğimi yine ona götürmeye devam edeceğim vs. vs. Kardeşi yakın arkadaşım yine hep birlikte sinemaya gideceğiz. Ailelerimiz birbirini tanıo. Ayrılırken çok rahattı hiç üzülmedi, şakalar yapıp durdu, çok çok rahattı inanılmaz bir rahatlık vardı adamda. Bana sakin olmamı daha sonra beni çok güldüreceğini söyledi, napıcak bilmiorm ama ben seni çok seviyorum diye diye ayrıldım. İnş. herşey bir an önce toparlanır çünkü ben onu çok seviyorum.

slm kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim karışığım hatırlayan varmı bilmiyorum yalan yüzünden ayrılmıştık ya sevgilimle geçen akşam mail attı cevap vermedim ertesi gece yine mail attı yalvardı yakardı olmaz bitti dedim baya konuştuk anlamsız konuşmamız dedim ve kestim konuşmayı dün gece yine mail atmış nolur bi yalan söyledim diye başka yalanlarıda vardır diye düşünüp kaç sene tertemiz olan ilişkimizi gözünde kirletme bu daha çok acı verir bana falan yazmış.kızlar çok karışığım aklımda bi sürü soru var acaba barışırsam başka yalan söylermi diye napıcam bilemiyorum barışırsakta eskisi gibi olamam gibi geliyo ama çokta özledim deliricem allahım yaa :çok üzgünüm:

canim yanlis hatirlamiyosam önemsiz bir yalan demistin ve iliskinin ilk basinda olmustu yani önemsiz demistin ya hatirlatsana bir neydi

kizlar bugün yani pazartesi sinavim var bana dua edim hic umudm yok ama insallah belki dualariniz sayesinde olur...lütfen dua edinnn

ben de ben de.. üstelik de herşey çok güzel giderken.. bir anda .. acımadan bıraktı beni

kızlar hayırlı haftalar

reyyan basarılar canım
yenı gelen arkadas hos gelmedın ama gel
gulcın89 cnm sevıyosan bı sans ver derım
belkı akıllanmıstr

günaydın kızlarrrrrr
nasılsnz
böcüğüm hosgeldn
ebrucm sen nasılsn
yenı gelen arkadaslara buruk bır merhaba dıyorum.
fırtunammmmmmmmmmmm sen nasılsn özledınmı benı

tünaydin kizlar...
nasilsiniz....
bu arada ne oldu dünki bulusma eminim cok güzel gecmistir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…