Evet canım zaten onca zaman geçmiş belki adımı bile unutmuştur adımı unutmak abartı oldu ama ne bilim demek istediğim olanlar kendisi için birşey ifade etmiyor demekki. İlkimdi o yüzden beni çok etkiledi ilk 2 ay ortalıkta hayalet gibi dolaştım birşey okuyamadım okumaya çalışınca da birşey anlamadım en azından şimdi konsantrasyonum dağılsada okuduğumu anlayabilir hale geldim. Zamanla tam olarak eski halime dönebilmeyi umuyorum. Seven insan bu şekilde kayıtsız kalamaz sevmemiş ya hiç sevmemiş boşluk doldurdu ya da sevdiğini zannetti sonradan gerçeğin farkına vardı. Sen de üzülmemeye çalış canım yazılarını sürekli takip ediyorum anladığım kadarıyla o seni çok sevmiş kaçırmayı bile göze almış sonradan pes etmiş inşallah yanlış kararlar alarak seni üzmeye devam etmez ve daha kararlı olur hayırlısı buysa tabi...
bılıyorum canım
ayrılmak cok zor
o senın kadar sana deger vermesede
sen cok sevmıssın
bellı
ama ınsan alısıyo ınankı
ama umudunu once sılmen lazım
ama bence sıl canım dusunme umut etme
dedıgın gıbı ya bosluk doldurdu ya sevdıgını zannettı
yanı sevse sana kayıtsız kalamaz
uzmek ıcın solemıyorum ne olur yanlıs anlama
ban gelınce sevmedı dıyemem asla sevdı
belkı onunda hıc umudu kalmadı artık
gercı benım onun yanında olmaam baslı basına bı umuttu ama goremedı belkıde
bı yandanda sevse benı
yerıme kımseyı koyamazdı ama bırıyle gorusyo suan
bana yazdıgı msjları ona yazıyo bunu aklım almıyo
hıc uzulmuyomu acaba
ıcı sızlamıyomu
akıl almıyo malesf
kardelncım dınledım
sesın muzık hersey cok guzel hakkında hayırlısı olusn ısallah
nişanlımla ayrıldık...hayatın bi anlamı kalmadı ki...giderken hayallerimide aldı gitti...oysa nekadar güzel başlamıştı kıskanılacak kadar güzeldi herşey...geriye ne kaldı koca bir hiç....
selam kızlar.. şu an kötü durumdayım. yardım edin bana en azından konuşun destek verin.. şairliğe verdim kendimi sürekli yazıyorum böyle ona karşı her şeyi hissediyorum özlüyorum nefret ediyorum, seviyorum, sarılmak istiyorum, sabaha kadar onunla ağlasam da yok etsem bu ayrılığı diyorum. afedersiniz b*kunu çıkardığımız bu ayrılığı ona göstermek istiyorum...
sen anlatmaya başla canım biz dinleriz elimizden geldiği kadarda destek oluruz:teselli:
Ben buraya 25 Ocak' a girdiğimiz gece onun doğum günü olduğunu geçen sene aynı saatte telefonda konuşurken yeni yaşına girdiğimizi yazmıştım. 10 gün önce de mail attığımda cevap vermediğini ben de şifresini bildiğimi mailleri okuduğunu görünce adresimi ve maillerimi sildiğimi yazmıştım ve sürekli kendimi hatırlatıp durmanın bir anlamı olmadığını böyle mutluysa böyle kalmasını yazmıştım. Ben böyle büyük laflar etmiştim. Peki bilin bakalım ben ne yaptım dün bütün gün gözlerim dolup durdu ondan sonra da malum dayanamadım mail yazdım ve mail iletilmedi geri geldi o hesabı kapatmış yada benim adresten mail almayı engellemiş diğer maillerini de biliyorum ama birşeyler yazmamak için gün bitene kadar biligsayar başına geçmedim öyle işte 4.5 ay oldu bakalım ben ne zaman unutma belirtileri gösterecem...
5 ay kadar beraberdik.. sonra o askere gitti ve bana güvensiz olmaya başladı telefonla aradı beni sesi gelmiyodu kapattım. inanmadı konuşmak istemedin söyledi.. sonra ayrılmak istedi.. askerden döndükten sonra özürler diledi ama kabul edemedim çok kızgındım ona.. 8 ay ayrı kaldık sonra ben ona özlediğimi söyledim o da bunu sana yapamam mutsuz olucaz hatalarımız var felan demeye başladı.. aslında içimdeki son umut ışığını söndürdü bu.. tamamen bittim artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?