merhaba kızlar... okudum tüm yazdıklarınız... cuma baya yoğundu öğleden sonra ; haftasonu da bursa ziyaretim... özledim sizi...
konyalı hatunlar yaaa ; ben gelirsem yaza filan bir buluşma da ben isterim... kuzenim evlenecek de belki konyaya gelebilirim...
bu arada ebrucum yaa... herkes herşeyi söylemiş ama ne kadar işe yaradı bilmiyorum... o mail ; senin yazdığın yazı hepsi çok içimi acıttı yaa... tatlım herşeyin hayırlısını versin Allah sana... o yoluna gitmeye karar vermiş... zor olsa da sen de yapacaksın tatlım... o her gece kaybolan bir hayalin yerisine elbet yenileri gelecek... ama evet hiç bu kadar dalıp gidemeyeceğiz o hayallere...
büyüyoruz çünkü canım... olay bu ... benim küçükken kurduğum hayalleri bir duysanız yarılırsınız gülmekten :)) ama zamanla o hayaller değişiyor ; hatta gün geliyor hayal kurulmaz oluyor...
büyüyoruz ; güçleniyoruz ; hayattan ders alıyoruz daha fazla incimemek adına...
canım benimmmm ... iyi olacaksın emin ol... sadece umudunu tüketmek zamanını alacak tatlım... ama bu yaptıklarına karşın çok da uzun sürmeyecek...
evet canım şu askerlik sonrası bitmeyen bunalım.ben şunu istiyorum eğer tamamen bitirdiyse bütün kapıları kapatsın ve bana umut vermesin.insanın içinde umut olduğu zaman unutması daha çok zaman alıyo.ama beyfendi arayı soğutuyo ve arada bi dürtüklüyo.kendini hatırlatıyo sürekli.
annemle kafamızı karıştıran şu; annesinin konuşmalarında net bişey yok.sanki o arattırıyo gibi konuşuyo yada sanki o nun hiç haberi yokta kendi işe el atmış gibi konuşuyo.
benim unutmama izin vermiyolar hoş benimde aklım onda olduğu için dahada yoğunlaşıyorum.beni beklenti içine sokuyolar ve öylece bırakıyolar.şaşırdım kaldım:1shok:
ebrucum nasilsin bugün daha iyi misin??
canım allah sanada kolaylık versın
banada kardesı arayıp senı sevıyo sen ara demıstı
hıcte arama
bekle
umudun varsa zaten kafanda bıtıremezsın
hem uzakta hem kendını unutturmuyo o gelır yakında sana
canım çok sağol kendi yüzleri yok tabi aramaya ailelerini katıyolar.şöylede düşünmek lazım bizim uğrunda kendimizi harcadığımız bu adamlar oysaki ne kadar aciz ve zavallılar dimi.okadarki kendi işlerini halledemeyecek kadar.hani o kahrolası grurları varya neyse yazdıköa dahada kötü şeyler çıkıcak ağzımdan
kızlar bende geldim aranıza
ayrılık acısı berbat bişi
yaşadım ama şuan iyiyiz bakalım tekrardan
inş pişman olmam son kez şans verdiğime.
sağol canım
allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin
kötülük yapanlar ise bin kötülük bulsun
Ben buraya 25 Ocak' a girdiğimiz gece onun doğum günü olduğunu geçen sene aynı saatte telefonda konuşurken yeni yaşına girdiğimizi yazmıştım. 10 gün önce de mail attığımda cevap vermediğini ben de şifresini bildiğimi mailleri okuduğunu görünce adresimi ve maillerimi sildiğimi yazmıştım ve sürekli kendimi hatırlatıp durmanın bir anlamı olmadığını böyle mutluysa böyle kalmasını yazmıştım. Ben böyle büyük laflar etmiştim. Peki bilin bakalım ben ne yaptım dün bütün gün gözlerim dolup durdu ondan sonra da malum dayanamadım mail yazdım ve mail iletilmedi geri geldi o hesabı kapatmış yada benim adresten mail almayı engellemiş diğer maillerini de biliyorum ama birşeyler yazmamak için gün bitene kadar biligsayar başına geçmedim öyle işte 4.5 ay oldu bakalım ben ne zaman unutma belirtileri gösterecem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?