günaydın kızlar bu arada...
amanbeeeee ; sabah arabada gelirken meşhur "aman beeee" çaldı... valla gülümseyerek dinledim :))
ya ben de haftasonu yoktum ya canım... hiç haberim yok .. ama aklımda ...
mona ve jeli yok ... ege denizi ; mint ... yine kayıplara karıştılar yaa... unuttuğum varsa kusura bakmasın :)
mina yı bende merak ediyorum kaç gündür msndede yok ege denizinin ve jelinin büyük ihtimal sınavları vardır
ee kızlar nasılsınız
evet canım yoklar....:1no2:
bende dün fazla giremedım..işler birz yoğundu..
eee senın yolculuğun nasıl geçti ...oh gezdın ne güzel
iyyiim tşk bakınıyorum öyle siteye bugün fazla iş yok rahatım:) sen napıyorsun çalışıyormusun
günaydın kızlar
ya bugün öyle kötü bişey olduki anlatamam,anlatacak halimde yok kendimi savunmaya yüüzm bile yok o derece yani ölsemde kurtulsam hayatmı bu ya
günaydın kızlar
ya bugün öyle kötü bişey olduki anlatamam,anlatacak halimde yok kendimi savunmaya yüüzm bile yok o derece yani ölsemde kurtulsam hayatmı bu ya
Yok canım olur mu öyle şey üzmek için söylemediğini biliyorum haklı olduğunun da farkındayım dediğim gibi at gözlükleriyle bakıyorum hala ama değişmeye çalışıyorum değişmek zorundayım derslerimle ilgilinmek zorundayım tezimi bitiremesem atılıyorum uzatma aldım ve son dönemim bitirecem tezimi...
yanında olman umuttu evet erkeklerde düz mantık işliyor sanırım anlamıyorlar. sana yazdığı mesajları ona yazdığını nasıl öğrendin arabadaki yazı olayını okumuştum onun dışında sana yazdığı şeyleri mi ona kopyalayıp yolluyor kıskandırmak için yapıyor olabilir mi?
sağol canım benim inşallah 1. olurumda :) onsuzda var olabildiğimi görür:)
yenı gelenler hos geldınız allah yardımcınız olsun
fırtına kız su nobetlerı aynı ana getırelım daha bı ıyı olur ne desın
ben de nöbet geçiricem sanırsam ... msnde engelledim ; facebooktan sildirdim yakın arkadaşıma... diğeri de silecek... benle ilgili bişilerden hiç haberdar olamayacak...
ama onun üye olduğu topiğe girdim... yine aşkla ilgili bişiler yazmış ama anlamadım... kendiyle mi ilgili ; genel olarak mı ... ama sanırım birine bişey hissediyor ve kafası karışık ve bu ben değilim... offf çok aptalım ben yaaa... :tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?