oledır kahretsın
yaran ıyıce acır
kasınır sende kasırsın dahada acır
sonra kabuk baglar sonra ızı ya kalır ya kalmaz
Meğer insanlara anlam yükleyen değerli kılan benmişim,şimdi bakıyorum da ben olmadan onlar hiçbirşey...
şimdilerde favori sözüm bu kızlar,acaba o beni bigün görse kaçarmı die dusunuyorum ama o kadar adi olamaz heralde kacarsa onu görüpte uzulmeyım die kaçar sanırım
..... ona o değeri yükleyen benim ben olmadan o hiçbirşey bence
acı biter belki ama iz kalmazmı be ebrucum.kalır sanıyorum.insan hayatta kaç kere böylesine sever acaba bizim gibi.ve biz aynı derinlikte sevebilecekmiyiz bi başkasını çoğu arkadaş sevilir diyo belki sevilir ama yaş ilerledikçe koşulsuz sevemiyo insan
bana sorardı beni sevmenin nedenleri nedir diye.ben oysa onu severken hiç bir nedene bağlamamıştım.ne çok zengindi,ne çok yakışıklıydı ben onun beni sevmesini çok sevmiştim öyle güzel severdiki...
şöyle bakardım ona beni benden daha çok düşünen biri var derdim hiç bişeyden korkmazdım o yanımdayken sanki bi abi sanki bi baba gibi sürekli arkamda gücünü hissederdim..
yazık oldu heşeye....
Kızlar hepinizin geçmiş olsun dileklerine teşekkür ederim, cidden ihtiyacım vardı bu iyi dileklere.
Bu arada Kardelencim... yazık oldu demişsin ya, hikayeni bilmiyorum henüz ama yaşadığın hiçbir şeye yazık oldu diye bakma. Onlar seni sen yapan şeyler, zamanında yaparken, yaşarken seni mutlu eden şeyler, hayatının bir parçası... yazık oldu deme.. ne güzel geçmiş o günlerim, ne kadar mutluymuşum de...
Kızlar hepinizin geçmiş olsun dileklerine teşekkür ederim, cidden ihtiyacım vardı bu iyi dileklere.
Bu arada Kardelencim... yazık oldu demişsin ya, hikayeni bilmiyorum henüz ama yaşadığın hiçbir şeye yazık oldu diye bakma. Onlar seni sen yapan şeyler, zamanında yaparken, yaşarken seni mutlu eden şeyler, hayatının bir parçası... yazık oldu deme.. ne güzel geçmiş o günlerim, ne kadar mutluymuşum de...
monacım " yazık" derken bir daha yaşanamayacakları için yazık ... yani keşke olmasaymış yazıklar olsun değil ... yazık olmuş bitmiş işte ... :jeyyar:
evet aynen öyle demek istemiştim:çok üzgünüm:
mona geçmiş olsun iyiki geldin sen yokken herkesin depreşiyo derdi:)))
monaya korkumuzdan depreşemiyoruz demi :))
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Ha şöyle adam olun... o ne ööle erkekler erkekler erkekler... len biz eskiden normal erkek arkadaşlarımızla fotoğraf bile çektiremezdik.
Eskiden sevgili mi vardı heee? Şimdi eski sevgili bile var... peehhhh kaydirigubbakcemile3
Anladım gülüm... olsun... sen gene de yazık oldu deme.
Onunla yaşadın diye başkasıyla o kadar güzel günler yaşamayacak mısın yani?
Sana aşkla ilgili bi sır vereyim mi?
En son aşık olduğun kişi hep en çok aşık olduğun kişidir... yani bundan sonra karşına çıkacak olan aşk eskisinden çok daha şiddetli olacak ona göre... a.s
acı biter belki ama iz kalmazmı be ebrucum.kalır sanıyorum.insan hayatta kaç kere böylesine sever acaba bizim gibi.ve biz aynı derinlikte sevebilecekmiyiz bi başkasını çoğu arkadaş sevilir diyo belki sevilir ama yaş ilerledikçe koşulsuz sevemiyo insan
bana sorardı beni sevmenin nedenleri nedir diye.ben oysa onu severken hiç bir nedene bağlamamıştım.ne çok zengindi,ne çok yakışıklıydı ben onun beni sevmesini çok sevmiştim öyle güzel severdiki...
şöyle bakardım ona beni benden daha çok düşünen biri var derdim hiç bişeyden korkmazdım o yanımdayken sanki bi abi sanki bi baba gibi sürekli arkamda gücünü hissederdim..
yazık oldu heşeye....
şuanki ruh halim çok inanmıyo söylediklerine ama çok inanmak istiyorumsenağlama.inşallah 4 yıldan fazla birine aynı tazelikte aşık olabilirim:)çalışmadığım için ve küçük bir ilçede oturduğum için erkek yüzü çok görmüyorum ama:)
canım şaka bi tarafa illaki tecrübelerine dayanarak söylüyosun bunları insallah dediğin gibi olurkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?