- 27 Ekim 2008
- 5.987
- 2.456
- 723
Ay ay ayyyyy şu kafamı yerinden koparıp atmak istiyoruummmmmmmmm... grrrrrr.....
006'ım ajanım, içeriz tabe güzelim, öyle boş boş olmaz zaten. Ama var ya düşünemiyorum. Bir masa dolusu hatun ve hepsinin derdi aynı. Errrkekklerrr... Civardan birileri elimizde kalmaz inşallah :))
çok kızgınım, kırgınım, nasıl olunurki, şuan çok yorgunum, dün hiç uyumadım, bütün gece ağladım, büyük ihtimalle bugün eve gidince direk sızıcam.
evet buluşmaya ankara dışında oturmaları sebebiyle katılamayanlara da telefonla bağlanırız bu benimde aklıma geldi ankarada oturanların ise buluşmaya gelmemek için hiçbir sebepleri yok zaten :mymeka:
egedeniziiiii ; senden başka izmirli varmıydı yaaaa ? biz de buluşalım ; bizim neyimiz var ...
bak mesela bizim de sevgilimiz yok ... :)
egedeniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :sm_cool: özledim kız nerelerdesin seen geçmiş olsun bu arada sana alışmışız göremeyince yadırgadım valla eksikliğin hissediliyor canım yaaa Şeniz
hım biliyorum okudum ama tam yazacak zaman hep iş çıktı hikayeni biliyorum hayırlısı ne ise o olsun bundada vardır bir hayırdertli arkadaş da benim :))) şasem dert mert yok, ama çok yorgunum, gözlerim kıpkırmızı oldu, uykusuzlukda var, harfleri çift görmeye başladım
ya nasıl gelelim benim sebebbim var annem:)))evet buluşmaya ankara dışında oturmaları sebebiyle katılamayanlara da telefonla bağlanırız bu benimde aklıma geldi ankarada oturanların ise buluşmaya gelmemek için hiçbir sebepleri yok zaten :mymeka:
:))) peki canım, ama buaralar izin almak istiyorum bakalım inşallah ozamana denk gelmez...
ebrucum sağol okuduğun,dinlediğin için canım, sen olsan o bi şansı verirmiydin ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?