Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bakarsın kalır elimizde civardann birileri monacım :jeyyar: anladın sen

Son düzenleme:
evet buluşmaya ankara dışında oturmaları sebebiyle katılamayanlara da telefonla bağlanırız bu benimde aklıma geldi ankarada oturanların ise buluşmaya gelmemek için hiçbir sebepleri yok zaten :mymeka:

çok kızgınım, kırgınım, nasıl olunurki, şuan çok yorgunum, dün hiç uyumadım, bütün gece ağladım, büyük ihtimalle bugün eve gidince direk sızıcam.

cok ıyı anlıyorum senı
suankı durumunu
sakınce dusunup karar ver ıcınden geldıgınce davran
konunu okucam canım

evet buluşmaya ankara dışında oturmaları sebebiyle katılamayanlara da telefonla bağlanırız bu benimde aklıma geldi ankarada oturanların ise buluşmaya gelmemek için hiçbir sebepleri yok zaten :mymeka:

kalbım sızle olucak

daha zaman belli deil güzelim,buluşalım diye düşünüyoruz en kısa zamanda hayata geçcek inş. konya buluştu bilee sıra bizde

canım okudum konunu
sevmıssın zaman emek vermıssın sabretmıssın
ama kafanı toplayıp dusunup karar ver
belkı bı sansı hakedebılır

egedeniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :sm_cool: özledim kız nerelerdesin seen geçmiş olsun bu arada sana alışmışız göremeyince yadırgadım valla eksikliğin hissediliyor canım yaaa Şeniz

:))) peki canım, ama buaralar izin almak istiyorum bakalım inşallah ozamana denk gelmez...

ebrucum sağol okuduğun,dinlediğin için canım, sen olsan o bi şansı verirmiydin ???

egedeniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :sm_cool: özledim kız nerelerdesin seen geçmiş olsun bu arada sana alışmışız göremeyince yadırgadım valla eksikliğin hissediliyor canım yaaa Şeniz

Geldim canım Şeniz

Grip+sınav ikilisi olunca böyle oldu

eee ne var ne yok sizlerde

bakıyorum yeni arkadaşlar gelmiş...

zaten monapisamız iyileşince toplancaz canım,herkesin en uygun olduğu zamanı belirler ona göre toplanırız merak etme

gecelerin değişmez ismi egedenizi,sabahları kulübe girdiğimde geceki mesajlarını göremeyince çok meraklandım valla,sınavlar bittimi canım jelide yok nerelerde bilende yok heralde,buranın müdavimleri seyrek uğruyorlar artık,princess da seyrek giriyor,bende bi ara yoğunluktan uğrayamadım bikaç gün.

dertli arkadaş da benim :))) şasem dert mert yok, ama çok yorgunum, gözlerim kıpkırmızı oldu, uykusuzlukda var, harfleri çift görmeye başladım
hım biliyorum okudum ama tam yazacak zaman hep iş çıktı hikayeni biliyorum hayırlısı ne ise o olsun bundada vardır bir hayır
ya nasıl gelelim benim sebebbim var annem:)))

ya çatlıcam koskoca sitede bolulu yok ebrucuğum bizde beraber buluşalım bari bizim başımız kelmi bir orta yolda buluşuruz

:))) peki canım, ama buaralar izin almak istiyorum bakalım inşallah ozamana denk gelmez...

ebrucum sağol okuduğun,dinlediğin için canım, sen olsan o bi şansı verirmiydin ???

ne konustuysan hep basıma geldı
bı bennı aldatmadıgı kaldı ama
baskasıyla evlenmek ıcın benden ayrıldı
belkı buda aynı seydır

aldattıgını ogrenseydım kolay affedemezdım
cok zor karar vermesı
basına gelmeyen bılemez yasayan kadar ama kırgınlık kızgınlık cabuk gecmez guven belkı cabuk kazanılmaz
yanı suanda kesın bıse dıyemıcem ama yasayan onu tanıyan sensın
cok yanlıs yapmıs sana karsı
cok pısman oldugunu benı cok sevdıgını emın olarak bılırsem anlarsam blkı sans verebılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…