Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

günaydın kızlar... çok kötü bir gece geçirdim... bütün akşam ağladım ... gece 4te uyandım uyuyamadım ve ağlamaya devam ettim... gözler şiş şiş şimdi ... patrona da uyuz olduum...

offff

ben benimkinin sitesine bakıyorum ya arada... dün bir yazısını okudum ... hani acı çekiyor belli iletilerinden diyordum ya... biriyle galiba eskilerden biriyle arkadaşça görüşüyor ; kızdan tepki yok... ve günün birinde yanında bir erkekle görmekten çok korkuyor... bunu yazmış...

yazısından alıntı ...

"şöyle bi soru sorsam sevmek mi zor, unutmak mı? tüm herşeyinizle sevmeyi göze alıp kapılar yüzünüze kapandığında tekrar çiçek açarsınız ya da açabilir misiniz? buna cesaret eder misiniz? bu kısmı bi kenara bırakalım şimdilik esas içimi günlerdir kemiren bi noktaya gelmek istiyorum.

evet onunla hala arkadaşsınız. uzaklaşamadınız. ne siz ne de o. bu olacaktır büyük ihtimalle. o gün gelecektir eminim. bir gün yanına bir çocuk gelecek ya da onu beklerken yanında biri ile elele tutuşarak gelirken göreceksiniz. bunu şu an bile sadece düşündüğümde klavyeyi parçalayasım geliyor. bu duygularınızın kabul görmemesinden bile daha acı verici bir durum. umarım olmaz diyorum ama öyle bir gün olacak er ya da geç. ümidim olabildiğince uzun süre sonra olması...”

ben değilim işte uğruna acı çektiği... 4 ay olmuş ve ben hergün onun için acı çektim... ama onun umrunda bile değilim... bu çok acı ...

canım çok yanıyor ... işte son budur ... umut burda bitti ... 4 aydır hep bir umut vardı içimde ; saçmaydı belki ama vardı... artık o da yok...

ebruuu ; fırtınaaa beni de alın aranızaa...

böcüğüm günaydın canımm:1hug:
çok üzüldum
ama bi yandan da umutla beklmezsın artık bu ii oldu:1no2:
çünkü umut daha çok insanın içini kemırıooo
canım ya boş ver bak adam baskasını coktan sevmş ve onun için acı bile ceker duruma gelmş
offfff bu erkeklr neden böyle ya nedenklava:

Ah böcük...ne desem ki sana. Halini görüyorsun di mi?

Bir de herşey bitti ne o beni arasın ne ben onu arayayım diyen sendin... poffff...
Sen şu anda çok üzgünsün biliyorum ama onun yazdıklarına bir yorum yapmak istiorum yine de.

Ben orda ne gördüm biliyo musun?

Etme-bulma dünyası işte.... şimdi o da birisini karşılıksız düşünüyor... tıpkı senin gibi... şimdi o da birisi için umut ediyor sonunda yıkılacağını bile bile... tıpkı senin gibi... şimdi o da çok üzgün ve mutsuz.... ama hak ediyor... sana aynı şeyleri yaşatmıştı ya... ona sayacak artık.

Aslında bu o kadar iyi olmuş ki. İşte anca şimdi şu anda, bu yaşadığından sonra senin neler hissettiğini anlayabilir. Bir de böyle düşün.

Hayırlı sabahlar kızçeler bu arada, amanbe canım günaydın.

Minacım geçmiş olsun dileklerine teşekkür ederim, kararına saygı duyarım, ben şahsen o kadar severken yapamazdım, ayrılamazdım, aşkı yakalamak, bulmak o kadar kolay değil. Sen yaşlardayken yaptım bunu... sandım ki karşıma hep böyle aşklar çıkar nasılsa oooooo bana erkek mi yok. ... Bana erkek çoktu elbet ama gerçekten bana değer vereni bulmak çok.. çok zormuş... şunca yıl geçti... hala arıyorum... kısmet bakalım... ama dediğim gibi hayat senin hayatın, biraz uzaklaşıp düşünmek belki de iyi gelecektir. Belli olmaz zaman neler gösterir... aşk bu... tereddütler yaşansa da evet her şeyi affediyor.

ha şöyle yaaaa:lepi: topıcıke can geldı senle monammmŞeniz

canım böcükcüğüm üzülme lütfen ümitdin bitmesi daha iyi hergün beklemektense gelecekmi diye etme bulma dünyası

ben de canım ...:çok üzgünüm:
evet artık bekleyeceğim bişey kalmadı ...

bu eskilerden biri galiba ... başka yazıları da var... eskilerden biriyle arkadaşça görüşüyor ama onun istediği olmamış ve acı çekiyor ...

benim için değil yani o acıların hiçbiri...

şişşşşşşşşştttttttttttt
tamam toparlan artıkkkkkaydirigubbakcemile
zaten yoktuuu olmayacktı:1no2:
şimdi bunları düşünupte acı çektirme kendıne:teselli:

böcük istersen o siteye bakma bu seni daha çok üzecek onu takip etmek haber almaman daha iyi

ya ben biliyorsunuz gözümle görmek için yapıyordum... o iletilerin kime olduğunu anlamak için... kendime yormak istemesem de elimde olmadan yoruyordum... yılbaşında aramasaydı monam cidden öyle düşünüyordum ... ne o arasın ne de ben diye... ama o ne yaptı aramasını istemediğimi bile bile aradı ; sonra o iletiler ... aşk acısı çekiyordu... bu kadar kısa sürede kimin için olabilirdi ki... o özlemler filan... ya ben ya da benden önceki biri için... bunu görmem lazımdı...

gördüm iyi oldu ... yoksa ben daha devam edecektim beklemeye...

acı çekmesine seviniyorum mu sevinmiyorum bilmiyorum... sonuçta bu adam daha önce de aşk acısı yaşamış... benim ilk ilişkimdi ; ilk ayrılığım... bilmiyordum ki nasıl başa çıkacağımı... o biliyordu ; yine biliyor ... ama çekiyor acısını bile bile... bilmediği birşeyle karşılaşmadı ; beni de anlamış olması ihtimali inanın umrumda değil...

ben acı çekiyormuyum evet ; o anlamış anlamamış bana faydası yok... acım geçmiyor ...
ama geçecek ... bikaç gün idare edin beni...

sadece böyle hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum ; bağıra çağıra ama mümkün değil..
evde annemler ; iş yerinde mümkün değil... sarılıp ağlayacağım arkadaşlarım da hep uzağımda...
en çok akşam bu canımı yaktı ... o kadar kimsesiz hissettim ki ... elbette ailem yanımdaydı ama onlarla bu acıyı paylaşamam ki...

çok ağladım evet ama hep sessiz ; sessiz hıçkırıklarla ... yetmedi işte... rahatlayamadım...

süreki dua ettim Allaha ; bunun benim için doğru olduğuna ; benim de mutlu olacağıma dair bana bir işaret vermesine çok ihtiyacım var... bunu biliyorum ama hissetmeye ; görmeye ; duymaya ihtiyacım var...

canım yaaaa:1hug: okadar iia nlıyorumkı senı.
gecen hafta yatağmkda öylece aglamya basladım
sebebını bıle bılmeden
kendımı evet çok ama çok yanlız hissetım
aılem var ama dedıgın gıbı onlrla paylaşlmıokı
söyle bagıra bagıra ağlamak istedım içimi boşaltmak istedm ama olmadı:çok üzgünüm:
sonrada kendıme kızdım sinir oldum kendıme:1no2:
yanı yaşanılan duygular hep aynı
keske aynı sehırlerde olsaydıkta toplanıp rahat rahat ağlayabılseydık
konusabılseydk
ne bilim paylaştıkca azalır cunku bu tür seyler
offffff offffff
hepımız birbirimizi idare etcez tabıkı böcüğüm sen anlat bıze her zaman ddinlerız
yerı gelır kızarız yerı gelır öperız:1hug:
ama hep dınelrız anlamaya anlatmaya calışırz:teselli:

Senin için olsaydı ne yapardın böcüğüm?

bilmem ... beklemeye devam ederdim bir süre daha... ama benim için acı çektiğini bilmek bile iyi gelirdi de ben bişi yapmazdım... zaten acaba benim için mi diye düşünürken de hiçbir şey yapmadım... sadece içimden sevgisinin çıkması gerekmiyordu... şimdi buna mecburum...

saol canım ...

benim bikaç gündür eskisi kadar şiddetli olmasa da eskisi aklıma geliyor ve içim buruluyor galiba özlediğimi hissediyorum,ama eskisi kadar can yakıcı ve şiddetli deil aksine böle biraz umutla ve sevinçle biraz özlemle aklıma geliyor hayal kuruyorum bazen burda evlilierin yazdığı yorumları topicleri falan okurken.ama şiddeti eskisi gibi deil çok derinlerden biyerlerden yattığıyerden başını kaldırıveriyor sanki bugünlerde sık olmaya başladı.sanki yangın sönmüş de küllerin arasından ince bi duman çıkıyor gibi

Son düzenleme:
yaa ayrılığımdan beri yanımda hiç olmayan bir arkadaşım vardı ... üstelik sürekli ben onun dertlerini dinlerim... ve resmen ayrılıktan beri ilgilenmek istemedim onun dertleriyle... çünkü ilk ayrılacağım akşam burda bile herkes nasıl yanımdayken o bana boşver demişti...

msnime arkadaşlarımı istiyorum yazmıştım... niye canın sıkkın dedi... bişi okudum ; başkası için acı çekiyor ondan üzgünüm dedim... boşver dedi ; hem sen daha unutmadın mı onu dedi ...

hayatımın 2 yılını unutmam lazım önce dedim... saol iyi olacağım dedim...
bana bişey değil yazmış yaaa...

ben mi çok tepkiliyim acaba ?

sakın prensesim sakın... nolur o külleri filan deşeleme... bak bana ; adam başkası için acı çekmeye bile başlamış... ben yokum sanki ; hayatının 2 yılı yokmuş gibi ... inanamıyorum yaaa ... ama böyle işte... sakın eskileri şimdiye getirme... bak ne güzel kaç aydır gayet iyisin... bozma tatlım sukunetini ...

bence sen haklısın tepkin fazla değil o arkadaşın o duyguyu hiç yaşamamış yada seni hiç anlamayan biri

Son düzenleme:

hayr canım
olurmu yaaa sen gayet normaslındeeee
arkadasınnÇok üzgünüm çoook
BOŞVERRRRRRRRkaydirigubbakcemile3ama o arkadasını boşverrr

keske boşver demeyle hersey hallolunabılseydı
insan böyle zamanlarında arkadaslrına cok ihtıyac duyuyooo
zaten ondan burdayz
ama gercek dostlar sadece senın derdınle dertelnıp sevıncınle sevınıooo
malesef canım :1no2:
bizzzzzzzzzzz varızzzzzzzzzz boşverrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…