Hayırlı sabahlar kızçeler bu arada, amanbe canım günaydın.
Minacım geçmiş olsun dileklerine teşekkür ederim, kararına saygı duyarım, ben şahsen o kadar severken yapamazdım, ayrılamazdım, aşkı yakalamak, bulmak o kadar kolay değil. Sen yaşlardayken yaptım bunu... sandım ki karşıma hep böyle aşklar çıkar nasılsa oooooo bana erkek mi yok. ... Bana erkek çoktu elbet ama gerçekten bana değer vereni bulmak çok.. çok zormuş... şunca yıl geçti... hala arıyorum... kısmet bakalım... ama dediğim gibi hayat senin hayatın, biraz uzaklaşıp düşünmek belki de iyi gelecektir. Belli olmaz zaman neler gösterir... aşk bu... tereddütler yaşansa da evet her şeyi affediyor.
böcüğüm günaydın canımm:1hug:
çok üzüldum
ama bi yandan da umutla beklmezsın artık bu ii oldu:1no2:
çünkü umut daha çok insanın içini kemırıooo
canım ya boş ver bak adam baskasını coktan sevmş ve onun için acı bile ceker duruma gelmş
offfff bu erkeklr neden böyle ya nedenklava:
benim için değil yani o acıların hiçbiri...
ya ben biliyorsunuz gözümle görmek için yapıyordum... o iletilerin kime olduğunu anlamak için... kendime yormak istemesem de elimde olmadan yoruyordum... yılbaşında aramasaydı monam cidden öyle düşünüyordum ... ne o arasın ne de ben diye... ama o ne yaptı aramasını istemediğimi bile bile aradı ; sonra o iletiler ... aşk acısı çekiyordu... bu kadar kısa sürede kimin için olabilirdi ki... o özlemler filan... ya ben ya da benden önceki biri için... bunu görmem lazımdı...
gördüm iyi oldu ... yoksa ben daha devam edecektim beklemeye...
acı çekmesine seviniyorum mu sevinmiyorum bilmiyorum... sonuçta bu adam daha önce de aşk acısı yaşamış... benim ilk ilişkimdi ; ilk ayrılığım... bilmiyordum ki nasıl başa çıkacağımı... o biliyordu ; yine biliyor ... ama çekiyor acısını bile bile... bilmediği birşeyle karşılaşmadı ; beni de anlamış olması ihtimali inanın umrumda değil...
ben acı çekiyormuyum evet ; o anlamış anlamamış bana faydası yok... acım geçmiyor ...
ama geçecek ... bikaç gün idare edin beni...
sadece böyle hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum ; bağıra çağıra ama mümkün değil..
evde annemler ; iş yerinde mümkün değil... sarılıp ağlayacağım arkadaşlarım da hep uzağımda...
en çok akşam bu canımı yaktı ... o kadar kimsesiz hissettim ki ... elbette ailem yanımdaydı ama onlarla bu acıyı paylaşamam ki...
çok ağladım evet ama hep sessiz ; sessiz hıçkırıklarla ... yetmedi işte... rahatlayamadım...
süreki dua ettim Allaha ; bunun benim için doğru olduğuna ; benim de mutlu olacağıma dair bana bir işaret vermesine çok ihtiyacım var... bunu biliyorum ama hissetmeye ; görmeye ; duymaya ihtiyacım var...
Senin için olsaydı ne yapardın böcüğüm?
canım yaaaa:1hug: okadar iia nlıyorumkı senı.
gecen hafta yatağmkda öylece aglamya basladım
sebebını bıle bılmeden
kendımı evet çok ama çok yanlız hissetım
aılem var ama dedıgın gıbı onlrla paylaşlmıokı
söyle bagıra bagıra ağlamak istedım içimi boşaltmak istedm ama olmadı:çok üzgünüm:
sonrada kendıme kızdım sinir oldum kendıme:1no2:
yanı yaşanılan duygular hep aynı
keske aynı sehırlerde olsaydıkta toplanıp rahat rahat ağlayabılseydık
konusabılseydk
ne bilim paylaştıkca azalır cunku bu tür seyler
offffff offffff
hepımız birbirimizi idare etcez tabıkı böcüğüm sen anlat bıze her zaman ddinlerız
yerı gelır kızarız yerı gelır öperız:1hug:
ama hep dınelrız anlamaya anlatmaya calışırz:teselli:
benim bikaç gündür eskisi kadar şiddetli olmasa da eskisi aklıma geliyor ve içim buruluyor galiba özlediğimi hissediyorum,ama eskisi kadar can yakıcı ve şiddetli deil aksine böle biraz umutla ve sevinçle biraz özlemle aklıma geliyor hayal kuruyorum bazen burda evlilierin yazdığı yorumları topicleri falan okurken.ama şiddeti eskisi gibi deil çok derinlerden biyerlerden yattığıyerden başını kaldırıveriyor sanki bugünlerde sık olmaya başladı.sanki yangın sönmüş de küllerin arasından ince bi duman çıkıyor gibi
yaa ayrılığımdan beri yanımda hiç olmayan bir arkadaşım vardı ... üstelik sürekli ben onun dertlerini dinlerim... ve resmen ayrılıktan beri ilgilenmek istemedim onun dertleriyle... çünkü ilk ayrılacağım akşam burda bile herkes nasıl yanımdayken o bana boşver demişti...
msnime arkadaşlarımı istiyorum yazmıştım... niye canın sıkkın dedi... bişi okudum ; başkası için acı çekiyor ondan üzgünüm dedim... boşver dedi ; hem sen daha unutmadın mı onu dedi ...
hayatımın 2 yılını unutmam lazım önce dedim... saol iyi olacağım dedim...
bana bişey değil yazmış yaaa...
ben mi çok tepkiliyim acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?