Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım bizimkiler muğla adliyesine aldırmaya çalışıyolardı nezamandır ciddi ciddi, ben hep yavaştan aldırıyodum, engeller çıkarıyodum ama artık çıkarmıcam, burda kendimi çok yalnız hissediyorum, sokak çocuğu gibi hissediyorum, bu acımı katlıyo, bizim ev hep harala güreledir, orda günler geçer gider...

canım cok uzuldum
senı ole ıyı anlıyorum
ınsan ayrılsada bıttı desede umut bıtmıyo bunu cok ıyı bılıyorum bıde yılbasında raması sana bı umuttu belkı bıttı dıyodun ama o sıtede onun msjlarını okuman o msjlardan bıseler cıkarman sonucunu eklemen bunları cok ıyı bılıyorum hepsını yasadım
ama suan umudunu kesmen o msjlrın baska bırına aıt oldugunu bılmen cok ıyı bılkıyomusun
bende eger onl abarısmasydım hep aklımda kalıcaktı senın ıcınde aynısı gecerlı suan umudun bıttı tek ıstedıgın bunu cabuk atlatman
allahtan bunun ıcın dıle
ben ole dıyorum allahım buysa sonumuz bunu bana kabul etır dıyorum

arkadasına gelınce ,
bende aynı seylerı duyuyorum
hatta yanımda konusmuyolar
bosver o san gore degıldı dıyolar
daha unutmadınmı daha onumu dusunuyosun
ama kendılerı evlı oldugu halde hala eskılerı konusabılıyolar
en ıyı burda sızle rahatım bılıyomusun
basınızı agrtsanda sızlerle ıcımı bosaltıyoru
sende hıc bırını takma
burd bosalt ıcını ıcınde hıc bıse bırakma canım
yannlız degıldın

gecmıs olsun canım ısallah kotu bıse yoktur endıse etme

aramıcaktın ama aramıssın
ama ıyı olus ıcınde kalmadı
ve sende artık umudunu tamamen bıtırmıssındır

prensesim aptal gibiyim... okumuşumdur mutlaka... her yazılanı okuyorum ama aklımda kalmıyoki bişi...

nilim geçmiş olsun... dikkat et kendine...

anladığınızı biliyorum... yazdığınız her cümlede gözyaşlarımı tutamıyorum...
hem sizin için hem kendim için ağlıyorum...

ilişkim için hiç pişman değilim biliyormusunuz...çünkü onunla tanışmadan önce yanlış insanlarla tanışmıştım... onunla tanıştım ve başladık... gerçekten doğru zamanda doğru yerdeydi... ama artık o benim doğrum değil demek ki...

başka bir doğru zaman ve doğru kişiyi bekleyeceğim ...

geçmiş olsun canım, ben kendi kendime söz verdim ebrucum, bide okuduysan evime gidiyorum, bana acı veren bu şehirden kaçıyorum, onun neşesi de var

Son düzenleme:
ya ilk defa 4 aydır ilk defa arabesk şarkılar dinlemek geliyor içimden... ki sevmem de hiç...
demek ki iyi olmak istemiyorum... ben ağladıkça çıksın içimden istiyorum...

kızlar ya çok özür dilerim...

böcük ya lütfen ağlama, ağlamıyorum toparlandım de, değmez de, lütfen güzel şeyler duyayım...

bende tutamıyorum gozyaslarımı
ıcınden bıseler kopuyo gıdıyo bılıuyorum
su ana kadar olan butun dusuncelerın umutların duyguların bekleyısın artıık son bulucak
herseye akıyo o gozyasları

kısmet buraya kadarmıs
senın karsına daha dogru bırı cıkıcakmıs demekkı
hepımız ıcın
pısman olma bende hıc pısman olmadım

bılıyorum sende burdakı hepımızde yıne dogru zamanda en dogru kısıyı hayatımıza sokucaz sadece zaman lazım

ebrucuğum hoşgeldin.canım.bücüğüm.hani derler ya bir kişiye değerinden çok değer vermeyeceksin diye.canın dahi olsa..kendi sınırını çizeceksin.

canım ozur dılıcek bıse yok
ama ıcını bosalt ısrtedıgın gıbı ol
aglamanı ıstemem ama elınde olmadıgını bılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…