kaç günlüğüne gidiyorsun muğlaya. hani daha buluşacaktık. bende ayrıldıktan sonra abyram tatliydi gittim memlekete. ama farketmiyo ordakileride üzdüm başka bişeye yaraamdı yani. dönünce daha kötü oldum.
yaa ayrılığımdan beri yanımda hiç olmayan bir arkadaşım vardı ... üstelik sürekli ben onun dertlerini dinlerim... ve resmen ayrılıktan beri ilgilenmek istemedim onun dertleriyle... çünkü ilk ayrılacağım akşam burda bile herkes nasıl yanımdayken o bana boşver demişti...
msnime arkadaşlarımı istiyorum yazmıştım... niye canın sıkkın dedi... bişi okudum ; başkası için acı çekiyor ondan üzgünüm dedim... boşver dedi ; hem sen daha unutmadın mı onu dedi ...
hayatımın 2 yılını unutmam lazım önce dedim... saol iyi olacağım dedim...
bana bişey değil yazmış yaaa...
ben mi çok tepkiliyim acaba ?
merhaba kızlarrr,böcük okudum olanları üzüldüm cnm ama etme bulma dünyası şimdi içinde umut kalmayınca daha kolay unutcaksın bak emin ol benimde içimde hiç umut kalmadı yine zor oluyor ama mecburum dıyorum sevgimin bitmesine mecburum iştee,bende ona msj attım dün sitelere üye oldugunu görüncee sinirlendim o da ben senı aldatmadım kötü bi amacım yoktu dedi bidaha gorusmek istemıyorum ikimizde uzuluyoruz dedi bu arada kızlarr hastayım benböbrek sancısından kıvrandım dün 4 te doktora gidicem randevum var idrarda kan falan gördum korkuyorum dua edin bana kızlar kötü bişe olmasın
canım cok uzuldum
senı ole ıyı anlıyorum
ınsan ayrılsada bıttı desede umut bıtmıyo bunu cok ıyı bılıyorum bıde yılbasında raması sana bı umuttu belkı bıttı dıyodun ama o sıtede onun msjlarını okuman o msjlardan bıseler cıkarman sonucunu eklemen bunları cok ıyı bılıyorum hepsını yasadım
ama suan umudunu kesmen o msjlrın baska bırına aıt oldugunu bılmen cok ıyı bılkıyomusun
bende eger onl abarısmasydım hep aklımda kalıcaktı senın ıcınde aynısı gecerlı suan umudun bıttı tek ıstedıgın bunu cabuk atlatman
allahtan bunun ıcın dıle
ben ole dıyorum allahım buysa sonumuz bunu bana kabul etır dıyorum
arkadasına gelınce ,
bende aynı seylerı duyuyorum
hatta yanımda konusmuyolar
bosver o san gore degıldı dıyolar
daha unutmadınmı daha onumu dusunuyosun
ama kendılerı evlı oldugu halde hala eskılerı konusabılıyolar
en ıyı burda sızle rahatım bılıyomusun
basınızı agrtsanda sızlerle ıcımı bosaltıyoru
sende hıc bırını takma
burd bosalt ıcını ıcınde hıc bıse bırakma canım
yannlız degıldın
iyiyim bugün canım, sen nasılsın
anladığınızı biliyorum... yazdığınız her cümlede gözyaşlarımı tutamıyorum...
hem sizin için hem kendim için ağlıyorum...
ilişkim için hiç pişman değilim biliyormusunuz...çünkü onunla tanışmadan önce yanlış insanlarla tanışmıştım... onunla tanıştım ve başladık... gerçekten doğru zamanda doğru yerdeydi... ama artık o benim doğrum değil demek ki...
başka bir doğru zaman ve doğru kişiyi bekleyeceğim ...
anladığınızı biliyorum... yazdığınız her cümlede gözyaşlarımı tutamıyorum...
hem sizin için hem kendim için ağlıyorum...
ilişkim için hiç pişman değilim biliyormusunuz...çünkü onunla tanışmadan önce yanlış insanlarla tanışmıştım... onunla tanıştım ve başladık... gerçekten doğru zamanda doğru yerdeydi... ama artık o benim doğrum değil demek ki...
başka bir doğru zaman ve doğru kişiyi bekleyeceğim ...
geçmiş olsun canım, ben kendi kendime söz verdim ebrucum, bide okuduysan evime gidiyorum, bana acı veren bu şehirden kaçıyorum, onun neşesi de var
ya ilk defa 4 aydır ilk defa arabesk şarkılar dinlemek geliyor içimden... ki sevmem de hiç...
demek ki iyi olmak istemiyorum... ben ağladıkça çıksın içimden istiyorum...
kızlar ya çok özür dilerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?