sana ımrendım suanda
ne kadar kararlı kendıne sozu gecen bırısısın
hakkında herseyın hayırlısı olsun
ya ilk defa 4 aydır ilk defa arabesk şarkılar dinlemek geliyor içimden... ki sevmem de hiç...
demek ki iyi olmak istemiyorum... ben ağladıkça çıksın içimden istiyorum...
kızlar ya çok özür dilerim...
mesela dün yemek yemedim, oturdum bi kutu carte dor yedim, çok severim, sabah işe geç gittim, isterlerse atsınlar, uzun uzun süslendim sabah... böyle işte, biraz depresyon belirtileri ama böyle böyle toplanıcam, dağıttı gitti, o utansın yaptığından...
hayata farklı bakabilmek zor ne yazık ki.içini acıtıyor eski yaşanılanlar..fakat karşımızdaki bize o zalimliği yapabildiği sürece bizimde bir şekilde unutup ileriye bakabilmemiz gerek.ben hayatta ne istediğini bilen kişilerin daima iyi bir şansı hakettiğini düşünüyorum.
ebrum canim nasilsin....
Kızçeler biraz toparlanın lütfen, ne oluyo yine aaaaaaaaa....
Bi silkelenin bakayim, evet biliyorum kolay değil ama bu kadar acı da değil artık.... lütfen.... hadi bakiim..
valla canım cok degısık hallerdeyım
bazen umursamaz oluyorum bazen
kanla basla aglıyorum
sen nasılsın
günaydın kızlar... çok kötü bir gece geçirdim... bütün akşam ağladım ... gece 4te uyandım uyuyamadım ve ağlamaya devam ettim... gözler şiş şiş şimdi ... patrona da uyuz olduum...
offff
...
trajikomik durumum, 14 şubat için alacağım hediyeye de karar vermiştimmm !!!!
monacım çok sağol canım, seninde bi rahatsızlığın varmış anladığım kadarıyla, geçmiş olsun canım, en yakın zamanda geçsin inşallah :Saruboceq:
dediklerini güzelce düşündüm...
ona inanıyorum, pişman, zaten kendisi de bidaha o kızı görmek istemiyodur, hem kendine hem kıza kızgın, maillerinde hep bunlar yazılı, bidaha o kızı görmicem dediyse görmez, onu biliyorum, onu affedersem melek olurum onun gözünde, bidaha beni böyle üzmez, onuda biliyorum, ama şu var, bu hareketini hazmedemiyorum, bunu ben de sevgimiz de haketmiyodu, sevgimiz lekelendi, bunu hazmetmek istemiyorum. sanırım affetmicem. yüreğime taş basıcam ama affetmicem.
yani negatif değilim şuanda, üstümden negatif enerjileri atıyorum, kimseye öfkem yok, adilik yapanların adi hayatları onların olsun(bu lafım da o kıza) onuda allaha havale ediyorum. kökten çözümler bulma yoluna gidiyorum, bisüre inzivaya çekilip dinlenmek, pozitif enerjiyle yüklenmek istiyorum, ailem muğlada benim, ordaki adliyeye aldırmaya çalışıyolar beni, zaten ne zamandır uğraşıyolardı ben zatı muhterem yüzünden hep engeller çıkarıyodum, şimdi gidicem, bunları unutucam, temiz bi sayfa açıcam, bulabildiğim çözüm bu :sm_confused:
mina hoşgeldin nasılsın canım bugün. ne yaptın barıştınmı okudum yazdıklarını bence öyle pişmansa affet. seviyosan. ben affederdim. ama benimki şu an daha kapıma gelmedi. çünkü onsuz olmak daha acı. bence 1 keerlik affet. inanıyosan hislerine güvenerek. eğer hislerin güvenme diyosa boş ver.
bugünlerde nedir bu gözyaşı ve hüzün. havası.galiba 14 şubat geliyor ya ondan olsa gerek..14 şubat ahhh ahhh.
allahım herşeyin hayırlısını nasip et.herkese.
mina gitmeden toplanalım iyileştinmi sen? bi gün belirleyelim şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?