Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

sana ımrendım suanda
ne kadar kararlı kendıne sozu gecen bırısısın
hakkında herseyın hayırlısı olsun

sende öylesin aslında canım hepimiz öyleyiz, güçlüyüz, ama farkında değiliz, içimdeki hırsı ve öfkeyi ona ödeticem, o ayrı konu, ama 2 gün durmadan ağladım, dün akşam yorgunluktan bitap düşmüşüm, sonunda dedim kendimi parçalamıcam, bana iyi gelecek şeyleri yapıcam, çocuk gibi şımartıcam kendimi...

üüzlme canım ya. ben de aynı durumdayım ama o şarkıları dinledikçe acım katlanıyo. unutulmaz deme sakın unutulur unutulur her aşk bir gün hayal olur, en acı günler bile unutulur.........falan fialn bu şarkıya taktım şimdi.ya benimki etlefonlarıma çıkmadı ya. kendime kızdım sonra daha da üzüldüm şimdi. lanet olsun. ya sevdiğim adam bu mu diye kızdım. niye aradım dedim. seninki de pişman olcaktır bir gün inan buna. yıllar sonrada olsa belki senin olmayacak ama yüreğin serinleyecek.

mesela dün yemek yemedim, oturdum bi kutu carte dor yedim, çok severim, sabah işe geç gittim, isterlerse atsınlar, uzun uzun süslendim sabah... böyle işte, biraz depresyon belirtileri ama böyle böyle toplanıcam, dağıttı gitti, o utansın yaptığından...

hayata farklı bakabilmek zor ne yazık ki.içini acıtıyor eski yaşanılanlar..fakat karşımızdaki bize o zalimliği yapabildiği sürece bizimde bir şekilde unutup ileriye bakabilmemiz gerek.ben hayatta ne istediğini bilen kişilerin daima iyi bir şansı hakettiğini düşünüyorum.

gıdenler utansın
acı verenler ceksın verdıklerı kadar acıyı

cok ıyı yapmıssın
bazen bende sınırden yıyorum ya
ılk zamanlar hıc yemıyorum sonrsında yıyorum sıkıntıdan
hepımız ıyı olurız en tez zamanda ıslaah

kalbime gömerim o zaman

Sonunda bitti galiba
Görüyorum
İçimde can çekişlerini
Duyuyorum
Sözlerin çok acıtıyor
Ölüyorum
Keşke baştan söyleseydin
Gidiyorum
Nasılsa koymaz sana
Biliyorum

Kalbime gömerim o zaman
Unutupta silerim o zaman
Alt tarafı aşk bu da işte
Vazgeçilmez misin aman...

Sanane ki ağlıyorsam
Deli gibi istiyorsam
Hala seni seviyorsam
Sanane anlamıyorsan...

Yalanmış demek herşeyin
Bilemedim
Saklamışsın nefretini
Göremedim
Olmayınca olmuyor
Sen sevemedin
Yazılmış kadere ayrılık
Silemedim
Alıştım zor olsa da
Kabullendim

Kalbime gömerim o zaman
Unutupta silerim o zaman
Alt tarafı aşk bu da işte
Vazgeçilmez misin aman...

Sanane ki ağlıyorsam
Deli gibi istiyorsam
Hala seni seviyorsam
Sanane anlamıyorsan...

evet hepımızın sansı acık sansı guzel olucak
hepımız hakettık cunku
bu yasadıklarımıza mukafat alıcaz muhakkak

Kızçeler biraz toparlanın lütfen, ne oluyo yine aaaaaaaaa....

Bi silkelenin bakayim, evet biliyorum kolay değil ama bu kadar acı da değil artık.... lütfen.... hadi bakiim..

bugünlerde nedir bu gözyaşı ve hüzün. havası.galiba 14 şubat geliyor ya ondan olsa gerek..14 şubat ahhh ahhh.
allahım herşeyin hayırlısını nasip et.herkese.

iyi değilm canım ya. sende üüzlme artık okudum herşeyi. biz üzülmek istemesek kimse üzemez bizi. ama işte onu yapamıyoz.

subatı hıc sevmıyorum zaten
11 subat ve 14 subat ve 1mart
nasıl atlatıcam ogunlerı ya
allahım yardım cok acıl yardım lazım bu topıge

Kızçeler biraz toparlanın lütfen, ne oluyo yine aaaaaaaaa....

Bi silkelenin bakayim, evet biliyorum kolay değil ama bu kadar acı da değil artık.... lütfen.... hadi bakiim..

mina gitmeden toplanalım iyileştinmi sen? bi gün belirleyelim şimdiden.

valla canım cok degısık hallerdeyım
bazen umursamaz oluyorum bazen
kanla basla aglıyorum

sen nasılsın

gecicek canim sende bilirsin ilk zamanlar dengesiz bir dönem olur genellikle...
ama aglama be canim aglama...
o rahat bir sekilde hayatina devam ederken sen niye agliyorsun...
ondan böylesine dengesiz ve karaktersiz bir insandan kurtuldun...
biliyorum bu dindirmez icinde kopan firtinalari ama ne olur aglama...

böcükçüm eminim herkes bu konuda bişeyler söylemiştir ama bende elimden geldiğince yanında olmak istedim. sana bişey söyliyim, bu duygunun aynısını yaşadım, biliyorum, ağlayacak yerim yoktu tuvalette ağladım, hatta bir değil iki değil kaç kere !!!

ama geçiyo, üstelik ben bunları yaşarken daha yeni ayrılmıştık, aynı sınıftan bi arkadaşımız üstelik, kafayı çizmiştim o dönem, ve ben onu unutmaya çalışırken o gözümün önünde o kıza aşıktı, beni kıskandırmak falan değil, bildiğin aşıktı...benneyaptımki

okulu bıraktım bu durum yüzünden biliyomusun, o sene sınava girip tekrardan başka bi üni. kazandım.

yani bunlar geride kaldı tabi, zor günlerdi ama atlatılıyo, atlatılmayan hibişey yok, sen atlatmayı istedikten sonra, nasıl içinin acıdığını çok iyi anlıyorum, hemde çok

ama bu dönemi biraz geçince göreceksin aslında hiçkimse için üzülmeye değmediğini, şimdiki aklım olsa sırf buyüzden okul falan bırakmaz, umrunda olmadığım bi insan için kendimi yıpratmazdım, çünkü dışarda umrunda olduğun birsürü insan var...

tamam belki aşk zor bulunuyo ama hakeden hakettiğini bulacak mutlaka, öyle olmalı, inaıyorumki !!! :1hug:

trajikomik durumum, 14 şubat için alacağım hediyeye de karar vermiştimmm !!!!

minam bak o bakımdan iyi olmuş, hediyeyi almış olsaydın daha çok üzülürdün :))) senin gibi biri hayata espirili yönünden bakar, toplamışsın baya baya kendini, çok seviniyorum canım şu güçlü duruşuna...

demek gidiyosun küçük kırlangıç, sıcak ülkelere, ne zaman yolculuk ???
bence iyi gelecek sana bu, onunda burnu sürtülecek, senden ayrı kaldığı için aşkınız iyice pekişecek, aferin sana kuyruğu dik tut, böyle kararlı ol, ne karar verirsen ver senin kararın sonuçta, üzülmeden mantıklı düşün derim...

bende civcivime katılıyorum. ben olsam sanırım bende affederdim tabi burnu iyice sürtüldükten sonra !!!

bugünlerde nedir bu gözyaşı ve hüzün. havası.galiba 14 şubat geliyor ya ondan olsa gerek..14 şubat ahhh ahhh.
allahım herşeyin hayırlısını nasip et.herkese.

AMİNN...

sağol şasemmm,,,

bu haftasonu gidiyorum, bugün işle ilgili durumları halletmeye çalışıyorum, akşamada eşyalarımı toparlıcam, ne heveslerle kurduğum evimden şimdi kaçıyorum, hayırlısı olur inşallah, muğladan haber veririm artık durumları, bakalım iş olacak gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…