Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

yani hepsi ben değildim heralde, ama okuyodum ara ara, üye olmaya üşeniyodum kaydirigubbakcemile3

kızlar şuanki mutluluğumu tarif edemem dün gece şöyle bir mesaj çekti
kızlar biz önümüzdeki hafta ciddi ciddi nişanlanıyoruz halen soktayım

hayırlı olsun canım... bir daha üzmesin hiç seni inşallah :içelim:

haklısın tatlım... haber almamak en iyisi... biliyorum... bundan sonra almayacağım zaten... ya işte bu dertli iletileri ve yılbaşı araması mahvetti beni... ondan sonra dağıttım ben... yoksa çok kararlıydım biliyorsunuz hepiniz... ama söz bundan sonra haber almak yok... arkadaşlarım facebookta arkadaş listelerinden sildiler... haberim olmayacak artık... zaten biliyorsunuz onunla görüşen arkadaşımla da görüşmüyorum... tamamdır yani olay bitmiştir... sen de bişi yapma ... ben ondan bir tepki geldi diye yaptım... seninkinden tepki yok akıllı uslu dur ... valla hırsımı senden çıkarırım :mymeka: kaydirigubbakcemile3

böcüğüüümmmm Şeniz

canımmm benim a.s.

ayy bu arada onun topiğine de bikaç gündür ben misafirim... hani erkekler yapmaz diyorduk ya ... uğraşmazlar ; akıllarına gelmez diye... valla onun aklının ucundan bile geçmemiştir benim o siteyi hatırlayıp da girip bakacağım... bir de her yerden silmiştim ya onu... ooohhh rahat rahat yazdı valla içindekileri ... ne komik yaaa... korkulur bizden -tatlicadiarzu-

evet benimkinden tepki yok doğruu senağlama arkadaşın varya hani onunla görüşüp sana anlatan o da artık anlatmasın sana gelipde.bölesi daha ii oluyomuş bütüniletişimi koparmak. ben en çok arkadaşımı kaybettiğime üzülüyorum ölesine bi arkadaş deildi çünkü,bebeklikten beri kardeş gibi büyüdük biz :çok üzgünüm: ama napim o acı o kadar yaktıki kalbimi o anda hiçbişi düşünemedim hesaplayamadım.onla görüştüğüm sürece illaki haber alcaktım çünkü onun sevgilisi benimkinin kuzeni ve her dakka beraberler

evet canım ya ; şu aptallar yüzünden arkadaşımızdan bile oluyoruz yani...
bu kadar fedakarlığı ne onlar hakediyor ; ne de biz bu acıyı çekmeyi...

arkadaşımı aradım ama açmıyor yaa... işi yoğun sanırım... bu akşam evde durmak istemiyorum ben...

çok sağol küçük böcük umarım üzülmem bida kaldıramam zaten.allah senin yüzünüde güldürür inşallah inan bunu çok yürekten söylüyorum

iyi akşamlar kızlarr derdim yokmuş gibi dert cıktı gittim doktora idrar tahlilinde enfeksıyon gozukmuyo ama kan var idrarında dedi 20-25 eritrosit gorulmuş ultrason cekılcek cumartesi günü taş oalbilir dedi doktor tümörde olabilirmiş nette yazıyo moralim bozuldu

jelicim yaa cee diyip kaçmışsın yakalayamadım seni yaa benneyaptımki egedenizim sen nasılsın canım bitsin artık sınavlar özledik muhabbetini:1hug:

Valla Prenses ben de dikka ettim ona. Sanki mıknatıslamışsın gibi hep ankaradan burdakiler...

gerçeklten de ankaranın erkeklerinde var bi sorun. bulmuşlar böyle hatıunları da bunuyorlar..

Minacım sen de bence hiç kimse için en önemlisi hiç bir erkek için hayatının düzenini değiştirme... Değmezki. Ayrıca istediğin kadar uzaklaş iş içinde bitmiyormu insanın.

Muğlada özlemeyecek misin yani onu? Hiç mi hatırlamayacaksın yani? Ama belki de burada kalıp herşeyi de onu da unutup onu görsen bile bişey hissetmiceksin. Bence iyi düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…