:roflol: sendin demek o esrarengiz misafirlerden birisi,bizde acaba bizimkilermi diye takmıştık kafayı bi ara delikafadulden hatırladınızmı kızlar :roflol: egedenizim hep şüphelenirdi misafirlerden :1ninca: bu paranoyayı ortaya atan da bendim,facede nickimi verdim görüp buraya gelirmi yazdıklarımı okurmu diye
kızlar şuanki mutluluğumu tarif edemem dün gece şöyle bir mesaj çekti
kızlar biz önümüzdeki hafta ciddi ciddi nişanlanıyoruz halen soktayım
böcükçüm ama biz anlaşmıştık senle ben o gün bugündür hiçç facebookuna googlea falan bakmıyorum bazen merak ediyorum bu son günlerde google yada facebook bakıyımmı die bi geliolar bana sonra hemen vazgeçiyorum.bu sayede biraz atlatabildim yoksa paranoyak gibi takılmıştım hergün facede googleda adını yazıp aratıyodum ama bak daha iyiyim bugünlerde.bi haber almamak en güzeli hiçbi kaynaktan arkadaştan netten vs.en iyisi bu ben bu uğurda en yakın arkadaşımı kaybettim biliosun,hala konuşmuyoruz(
:roflol: sendin demek o esrarengiz misafirlerden birisi,bizde acaba bizimkilermi diye takmıştık kafayı bi ara delikafadulden hatırladınızmı kızlar :roflol: egedenizim hep şüphelenirdi misafirlerden :1ninca: bu paranoyayı ortaya atan da bendim,facede nickimi verdim görüp buraya gelirmi yazdıklarımı okurmu diye
böcüğüüümmmm Şeniz
haklısın tatlım... haber almamak en iyisi... biliyorum... bundan sonra almayacağım zaten... ya işte bu dertli iletileri ve yılbaşı araması mahvetti beni... ondan sonra dağıttım ben... yoksa çok kararlıydım biliyorsunuz hepiniz... ama söz bundan sonra haber almak yok... arkadaşlarım facebookta arkadaş listelerinden sildiler... haberim olmayacak artık... zaten biliyorsunuz onunla görüşen arkadaşımla da görüşmüyorum... tamamdır yani olay bitmiştir... sen de bişi yapma ... ben ondan bir tepki geldi diye yaptım... seninkinden tepki yok akıllı uslu dur ... valla hırsımı senden çıkarırım :mymeka: kaydirigubbakcemile3
canımmm benim a.s.
ayy bu arada onun topiğine de bikaç gündür ben misafirim... hani erkekler yapmaz diyorduk ya ... uğraşmazlar ; akıllarına gelmez diye... valla onun aklının ucundan bile geçmemiştir benim o siteyi hatırlayıp da girip bakacağım... bir de her yerden silmiştim ya onu... ooohhh rahat rahat yazdı valla içindekileri ... ne komik yaaa... korkulur bizden -tatlicadiarzu-
kızlar ben yogunun u yuzden girip çıkıyorum....
benım nöbetim geldi kızlar ..
aglayıp rahatlamak istıyorum....
evet benimkinden tepki yok doğruu senağlama arkadaşın varya hani onunla görüşüp sana anlatan o da artık anlatmasın sana gelipde.bölesi daha ii oluyomuş bütüniletişimi koparmak. ben en çok arkadaşımı kaybettiğime üzülüyorum ölesine bi arkadaş deildi çünkü,bebeklikten beri kardeş gibi büyüdük biz :çok üzgünüm: ama napim o acı o kadar yaktıki kalbimi o anda hiçbişi düşünemedim hesaplayamadım.onla görüştüğüm sürece illaki haber alcaktım çünkü onun sevgilisi benimkinin kuzeni ve her dakka beraberler
çok sağol küçük böcük umarım üzülmem bida kaldıramam zaten.allah senin yüzünüde güldürür inşallah inan bunu çok yürekten söylüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?