Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

aileye gelince insan öyle cümbür cemaat yaşamaya alışınca kendi başına ayrı bişehirde zor oluyo, bence özenilecek çok bi yanı yok, özenilecek yanlarına 3-4 ayda doyuyosun zaten, sonra nerde benim rahatım oluyosun.

senin için hayırlısı neyse o olsun güzelim yaa,onların yanında kendini iyi hissedeceksen eğer git tabiki,nerde mutlu olacaksa orada olmalı insan imkanlar elverdiği sürece.seninki arıyormu bu iki gündür mail falan atıyormu

ya ben bide bişeyi çok merak ediyorum ya, bu kız naptı da bunun böyle aklını çeldi, yani naptı derken düşünüyorum düşünüyorum nasıl oldu acaba diye, bana hiçbizaman o gözle bakmayan insan nasıl olurda başkasına böyle kanıp yoldan çıkıyo acaba ya, yani o anı merak ediyorum kızlar ya, sapıttımmı acaba ???

kızlar şuanki mutluluğumu tarif edemem dün gece şöyle bir mesaj çekti

gözlerini çekip alma benden bir kenarda dururum rahatsız etmem sözlerin susmasın aman ha gizli öznen olurum kötü söylesede cümlen gel.gel sevdiğin yemeği ısıttım yendikçe çıkar ayrılığın tadı nasıl acı nasıl tatsız sarhoşluğun aşk olmuş adı..

sonra ardından,

ihtiraslarımı gülüşlerimi al sonradan duyulan pişmanlığımı al kolaysa gelde benden seni al bi sigara içimlik daha kal belki bidaha gitmezsin...

kızlar biz önümüzdeki hafta ciddi ciddi nişanlanıyoruz halen soktayım

dünden beri yaptıklarını anlatmadım ben demi,,,

öyle kızgınımki, ondan gelen mailleri direk çöpe at talimatı verdim hotmaile.sadece bir mail atıp bunu söyledim bundan sonra yorulma dedim, sadece çöp kutusunu yanılmıyorsam 5 günlüğüne meşgul eder maillerin dedim.

köpürdü, "sen zaten ayrılmak için bahane arıyomuşsunda bulmuşsun gibi davranıyosun", "beni affetmen için ne söylemem gerekir", "patronla konuştum bir hafta içinde ofisim değişiyo, o kızı bidaha hayatım boyunca görmicem", "oturup adamakıllı konuşmadan bitiremeyiz", neler neler...

hiç cevap vermedim, onu çıldırtmak istiyorum

extradan bişi yapmasına gerek yokki minacım,erkek bu akılları hep uçkurlarında,iki kırıtmaya iki cilveli söze hemen yoldan çıkar salaklar,bu kadar acizler işte,sana o gözle bakmamasının sebebide ilişkinizi ciddi görmesidir bence.

kızlar bı bakıyım dedım cıkmam lazım ama kardelen bende soktayım ve cok sevındım

evet ebrucum bu kadar heycanı kaldıramıyorum ben ne dicemi napcamı şaşırdım.oysaki ararsa neler söyleyecektim ama ağladı biliyomusunuz hiç bişey diyemedim ağzım dilim kitlendi

öyle tabii... hayırlısı elbette ... ben de dua ederken hayırlısı ise gelsin diyordum ama bunun olmayacağını görmek de zor... canım bilsen ben aslında burdaki akıllı uslulardandım ama işte yeniden umutlanmak var ya mahvediyor... ama şimdi daha iyi olacağım çünkü umutlanacak bir şey kalmadı ... özleyeceğim biri ; sevmeye devam edebileceğim biri yok artık...

merhaba kızlar.....
nasılsınız.....

iyi diyelim iyi olalım...

selam firtinam...
sizin bulusma ne oldu merak ettim...
fotoraf cekilmedik deme sakin....

evet ya ben de merak ediyorum...

ya bazen gülerken yakalıyorum kendimi, yani hayalimde canlandırmaya çalışıyorum kızın nasıl kur yaptığını falan, valla gülüyorum ya, bunun aptallığına mı gülüyorum, kendi aptallığımamı gülüyorum bilmiyorum

ayrılmak için bahanemi arıyomuşsun bu sadece bi bahaneymiymiş yani bu yaptığını bir bahane olarak değerlendirebiliyo yani,bu kadar hafifmi yaptığı şey özrü kabahatinden büyük diye buna derler,kendi yaptığı pisliği örtmek için sana kusur buluyo baskın çıkmaya çalışıyo Çok üzgünüm çoook

bence onun aptallığına gülüyosundur canım,çünkü hakkaten komikler hemen bi anda kendilerini kaybediveriyolar acizler işte

... canım bilsen ben aslında burdaki akıllı uslulardandım ama işte yeniden umutlanmak var ya mahvediyor...

canım ben aslında sizi tanıyo gibiyim, ben üye değilkende okuyodum arada, hatta düşünüyodum, bazen öyle canım bişeyler yazmak istiyoduki, diyodum ben sevgilisinden ayrılmamış biri olarak bişey yazsam ciddiye alırlar mı, sen nerden bilceksin derlermi???

şimdi ayrıldım işte, bende klüptenim !!!

1-2 kere alttaki misafir dediğin kişi bendim :)))

böcükçüm ama biz anlaşmıştık senle ben o gün bugündür hiçç facebookuna googlea falan bakmıyorum bazen merak ediyorum bu son günlerde google yada facebook bakıyımmı die bi geliolar bana sonra hemen vazgeçiyorum.bu sayede biraz atlatabildim yoksa paranoyak gibi takılmıştım hergün facede googleda adını yazıp aratıyodum ama bak daha iyiyim bugünlerde.bi haber almamak en güzeli hiçbi kaynaktan arkadaştan netten vs.en iyisi bu ben bu uğurda en yakın arkadaşımı kaybettim biliosun,hala konuşmuyoruz (

süper egosu vardır, ondan kolay vazgeçebilceğimi düşünmüyodu, sırf bu yüzden çıldırıyo, benimde işimi kolaylaştırıyo

bence onun aptallığına gülüyosundur canım,çünkü hakkaten komikler hemen bi anda kendilerini kaybediveriyolar acizler işte

ben öyle bişey yapsam, aldatmayı bırak, bana meyli olan biriyle arkadaş ortamına bile girsem, kimbilir neler olurdu !!!

:roflol: sendin demek o esrarengiz misafirlerden birisi,bizde acaba bizimkilermi diye takmıştık kafayı bi ara delikafadulden hatırladınızmı kızlar :roflol: egedenizim hep şüphelenirdi misafirlerden :1ninca: bu paranoyayı ortaya atan da bendim,facede nickimi verdim görüp buraya gelirmi yazdıklarımı okurmu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…