kızlar bı bakıyım dedım cıkmam lazım ama kardelen bende soktayım ve cok sevındım
buarada böcükçüm platonikte bi arkadaş bişeyler nalatmış, çok sevdiği birisi olmamış falan çok acı çekmiş, sonra başkasıyla evlenmiş, çocuğu olmuş, sonra yakın bi zamanda vefat etmiş, yani her işte bi hayır vardır diyo, yani tabiki hayır neresinde denebilir ama şimdi onla evlenmiş olsa o çocuğunu babasız büyütüyor olacaktı, yani ilginç gelebilir ama insan düşününce biraz herşeyin hayırlısı diyor, senin içinde benim içinde hepimiz içinde bizim bilmediğimiz bi hayır mutlaka var, sağlam durmalıyız...
merhaba kızlar.....
nasılsınız.....
selam firtinam...
sizin bulusma ne oldu merak ettim...
fotoraf cekilmedik deme sakin....
extradan bişi yapmasına gerek yokki minacım,erkek bu akılları hep uçkurlarında,iki kırıtmaya iki cilveli söze hemen yoldan çıkar salaklar,bu kadar acizler işte,sana o gözle bakmamasının sebebide ilişkinizi ciddi görmesidir bence.
buarada kardelen arkadaşım hayırlı olsun inşallah, süper haber...
ya bazen gülerken yakalıyorum kendimi, yani hayalimde canlandırmaya çalışıyorum kızın nasıl kur yaptığını falan, valla gülüyorum ya, bunun aptallığına mı gülüyorum, kendi aptallığımamı gülüyorum bilmiyorum
... canım bilsen ben aslında burdaki akıllı uslulardandım ama işte yeniden umutlanmak var ya mahvediyor...
ayrılmak için bahanemi arıyomuşsun bu sadece bi bahaneymiymiş yani bu yaptığını bir bahane olarak değerlendirebiliyo yani,bu kadar hafifmi yaptığı şeyözrü kabahatinden büyük diye buna derler,kendi yaptığı pisliği örtmek için sana kusur buluyo baskın çıkmaya çalışıyo Çok üzgünüm çoook
bence onun aptallığına gülüyosundur canım,çünkü hakkaten komikler hemen bi anda kendilerini kaybediveriyolar acizler işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?