Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Bende sınav bitmez :roflol:

Ankara dediniz de aklıma geldi,benim salak lale de bir süre bulunmuş Ankara'da...

Ortak özellik midir nedir???

ya bişey sorucam lale dediğiniz eks mi oluyo aranızda öyle mi diyosunuz, bi arkadaş da benim lale adanalı demişti,,, didim lale kim ola

.....lalesi yaniii şah.mün.cüm. seninkidemi bulundu ank.da egedenizim, o zaman kesin onada bulaşmıştır valla ankarada bulaşıcı hastalık var heralde,yada hepsi bulaşıcı ateşli bi hastalık falan geçirdiler ondan böle beyinlerinde hasar kaldı :teytey:

nilcim geçmiş olsun hayatım,ama bence sen taş ya da kum düşürüyosun gibime geldi, nette yazılanlara inanma,bana doktorum öle demişti,çoğu yalan yanlış çünkü,en kesin sonucu ultrasonda alırsın kötü şeyler düşünme:1hug:

benim lale de bulunmuştu ankarada :))) kesin bişey var kesin !!! ankaralı kızlar çokmu güzel yaa, anlamadım ben bu işi, hahaa

:roflol::roflol::roflol:

Kesinlikle

Ya Ankara da bişii var kimyalarını bozan,ya da beyinlerinde hasar var

Çok ağladım. Aradan onca zaman geçti hala olmadık yerlerde olmadık zamanlarda gözlerim dolup duruyor hala şarkı dinleyemiyorum dinlediğimde kötü oluyorum. Ama dışarıdan bakıldığında daha güçlü görünen biri oldum. Çünkü herkese karşı daha mesafeli olmaya başladım eskiden birine nezaketen gülümseyerek selam verirdim artık nezaketi bilmem neyi bir kenara bıraktım başımı eğerek selam verir oldum kimseye birşey diyecek halim yok ve böylece daha güçlü görünün kendini beğenmiş bir imaj çizdim. Ama dokunsalar ağlayacak gibiyim. Dışı seni içi beni yakar misali..Yeni yeni tekrar ders çalışmaya birşeyler yapmaya başlıyorum konsantre olmaya başlıyorum ve kariyerime dört elle sarılmak geliyor içimden. Aşk meşk yalan geliyor. Daha doğrusu artık yalnızca kariyer derdinde olan kişiye dönüşeceğime inandırmaya çalışıyorum kendimi . Birgün inanacam belki de. Belki de hayatımda var olan eksikliği farklı şeylerle kapatmaya çalışıyorum. Peki ben bunu istiyor muyum birgün bana nobel ödülünü verseler de benim mutlu olmama yetecek mi bu? Kendi içimde böyle bir sürü çelişkiler barındırıyorum...

Son düzenleme:

tşk ederim cnm ultrasonu nasıl cekıyolar yaa yani üstümdekileri tamamen cıkarmıyorum dimi ben cok utangacım bu konularda

canım karnını açıyorsun öyle heryerini açmıyorsun zaten krem gibi bişey sürüyorlar hepsi bu

Hayır güzelim hiç bir yer görünmüyor...Böbreklerin incelenecekse sadece belini açıyorsun...Beline bir jel sürüyorlar ve cihazı belinde gezdiriyorlar...Zaten çok uzun zaman almıyor bu işlem...

selamlar kizlar jelii sen ne okuyordun canim benim bölümdensen sana sorum olacakti canm yaaa

Hayır güzelim hiç bir yer görünmüyor...Böbreklerin incelenecekse sadece belini açıyorsun...Beline bir jel sürüyorlar ve cihazı belinde gezdiriyorlar...Zaten çok uzun zaman almıyor bu işlem...

tşkler canım hem böbrek hem idrar yolları incelenecek sanırım onada karnın alt kısmına ilaç sürüp bakarlar heraldeee:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…