- 27 Ekim 2008
- 5.987
- 2.456
- 723
haftasonu için lost indiriyorum şimdi... gömülcem bilgisayarıma lost izlicem... film izlicem :)
linki bulana kadar canım çıktı...
bu işleri hep o yapardı ama artık iş başa düştü ... o yok diye losttan mahrum kalamam değil mi :))
zor oldu ama başardım ... :)
offf kızlaar başım ağrıyoooo saçımı bugün sıkı topladım kirli saç modeli şutarafagitti heralde ondan bu ağrı,kafam bana ağır geliyo gibi delikafadulden ama psikolojik olarak gayet iyiyim görüşmeyince sıkıntı da kalmıyo demekki gamyoncuiremsu
ayyy yook ben teknoloji özürlüyüm... zamanında bana linki verirdi ben gene beceremezdim :))
ama oluyor yaaa... 15 dk sonra tamamdır indirme bitecek... inşallah bu arada hadi gidiyoruz demezler valla kafayı yerim heralde :)
biz eskiler bizbizeyiz galiba canlarım,ebrucum,egedenizim ben. eve geldim hemen yine açtım neti.bağımlı oldum yaa.işyerinde evde 24 saat netteyim nerdeyse yok yok 15-16 saat falan netteyim heralde ortalama,geri kalan zamanlardada uyuyorum :roflol:bakmayın güldğüme ama bu pek hoş bişi deil tabi ama net de olmasa sizlerde olmasanız nasıl geçerdi ki bugünler:sm_confused:
iyi akşamlar kızlar
acılı adanada burdaymış nasılsın görüşmeyeli
kardelen kimle nişanlanıyormuş???
çok şaşırdımm
jelininki iyi bence.. biraz test etmesi lazım zaten.. bakalım yapabileceklermi tekrar..
bocuğu cok merak ettim
ne yazmışki diğer çocuk sitede??
ben takipteydim onu,ve sonra konuştum tekrar.
barışmak amaçlı bi konuşma değildi ama can sıkıcı bi konuşmaydı..
bi umut verir bi vermez tavırlarda..
bi "senle ilgili hiçbişiyi unutmam bu şarkıyı sana ben atmıştım" diyen erkek,
bi yandanda "yaa yeter artık konuşmamızın bi sonu yok silelim" diyen biri..
kızmayın ama konuştum diye..
geçti bitti işte..
sen iyi misin ebru?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?