seninle tanışamadık galiba nilcim geçmiş olsun zor değildir herhalde ama atmayım bi fikrimyok konu hakkında
kızlar girdim ultrasona 5 tane taş varmış böbregımde duyunca şok oldum ilaçlı böbrek filmi istedi adam korktum nedir bileniniz var mı anlattı biraz ama canım acır mı cok
çok geçmiş olsun böbrekler taş fazla önemli değil lazerle kırılıyor canın yanmıyor tam bilgim yok ama babam kırdırmıştıkızlar girdim ultrasona 5 tane taş varmış böbregımde duyunca şok oldum ilaçlı böbrek filmi istedi adam korktum nedir bileniniz var mı anlattı biraz ama canım acır mı cok
önemli değil canım bende veremiyorum kimseye çok vermişim:))umudum rep veremiyorum bitanem sınırım dolmuş,seni seviyorum:)))
bende amin diyorum keşke herkese gönderebilsemslm kızlar ne avr ne yok
gıremıyorum bayadr
ay sonu malumm
umudm maılını aldım cook saol canımm
AMİNNNN diyorummmm:)))
iyi akşamlar kızlar
acılı adanada burdaymış nasılsın görüşmeyeli
nerdesin sen bakim karabatak :mymeka: acılı adana kim yaaafisfisfis
acılı adana topikte sahsına munhasıra taktığım ad ama görmedibeni dabii :mymeka:
memleketi nere dicemmmm bıcırığıma haksızlık olcek -tatlicadiarzu-
kızlar girdim ultrasona 5 tane taş varmış böbregımde duyunca şok oldum ilaçlı böbrek filmi istedi adam korktum nedir bileniniz var mı anlattı biraz ama canım acır mı cok
canım gözünaydın bak dedim sana taş vardır diye,bi ilaç vercekler sana ağızdan büyük ihtimalle film çektirmeden önce onu içceksin daha iyi daha net göstersin diye,canım hiçç acımıcak canım,:1hug: nezaman çektireceksin filmi
kızlarr cok saolun hepinizz ya ben dayanamadım eski erkek arkıma msj attım taş varmış die üzülsün istedim işteama ses cıkmadı ben daha cok uzuldum kızmayın sakın msj attım die yapmasam daha iyiydi ama bundan soraa cvp yazmazsa hiç ses etmeyim dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?