Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

seninle tanışamadık galiba nilcim geçmiş olsun zor değildir herhalde ama atmayım bi fikrimyok konu hakkında

tanışmamıştık cnm ama memnun oldum şimdi tanıştıgıma:1hug:bende ayrılık derdiyle ugrasanlardanım şimdi böbrek taşı derdi cıktı başıma gerçi ne dertler var bu ne ki dıyorum...

kızlar girdim ultrasona 5 tane taş varmış böbregımde duyunca şok oldum ilaçlı böbrek filmi istedi adam korktum nedir bileniniz var mı anlattı biraz ama canım acır mı cok

canım gözünaydın bak dedim sana taş vardır diye,bi ilaç vercekler sana ağızdan büyük ihtimalle film çektirmeden önce onu içceksin daha iyi daha net göstersin diye,canım hiçç acımıcak canım,:1hug: nezaman çektireceksin filmi

slm kızlar ne avr ne yok
gıremıyorum bayadr
ay sonu malumm
umudm maılını aldım cook saol canımm
AMİNNNN diyorummmm:)))

kızlar girdim ultrasona 5 tane taş varmış böbregımde duyunca şok oldum ilaçlı böbrek filmi istedi adam korktum nedir bileniniz var mı anlattı biraz ama canım acır mı cok
çok geçmiş olsun böbrekler taş fazla önemli değil lazerle kırılıyor canın yanmıyor tam bilgim yok ama babam kırdırmıştı
umudum rep veremiyorum bitanem sınırım dolmuş,seni seviyorum:)))
önemli değil canım bende veremiyorum kimseye çok vermişim:))
bende seni seviyorum

slm kızlar ne avr ne yok
gıremıyorum bayadr
ay sonu malumm
umudm maılını aldım cook saol canımm
AMİNNNN diyorummmm:)))
bende amin diyorum keşke herkese gönderebilsem

canım ya sen güçlüsün şimdi üzülüyorsun birkaç gün sonra iyi olcan erkek arkadaşın ne yaptığını bilmiyor biraz konuşma onla araya mesafe koy ne bilim ben olsam birdaha konuşman seninki aynı şeyi tekrardan geriye sarmak gibi bişiy off o acıyı biliyorum ama alışman lazım sil onu hayatından sen daha iyilerine layıksın

iyi akşamlar kızlar
acılı adanada burdaymış nasılsın görüşmeyeli

canım dün öyle okudum herkesten ne var ne yok diye çıktım, mesajını ben çıkınca atmışın galiba, iyiyim çok sağol sen nasılsın ???

nerdesin sen bakim karabatak :mymeka: acılı adana kim yaaafisfisfis

benim benim o benim :))

acılı adana topikte sahsına munhasıra taktığım ad ama görmedibeni dabii :mymeka:
memleketi nere dicemmmm bıcırığıma haksızlık olcek -tatlicadiarzu-

tokadı yedik :)

canım bende yaptırdım ondan hiç korkma, korkulcak bişey yok, bi gece öncesinden ilaç içip bağırsakları boşaltıyosun, bu kısmı biraz zor gelebilir, uyuyamıyosun sürekli tuvalete taşınmaktan, sonra kolundan iğne yapıp filmini çekiyolar bukadarcık !!!

bitek ilacın tadı bana iğrenç gelmişti ona bi çözüm bulursan sorun yok

Son düzenleme:
slm kızlar
bıraz okudum

nılcım gecmıs olsun benım bı fıkrım yok ama kızlar korkulcak bıse yok demısler korkma banada zor bıse gıbı gelmedı

iyi hafta sonlari kizlar...
nilim canim gecmis olsun...
jeli canim agla tamam gelip en azindan anlat icinde ne varsa dök buraya ancak öyle rahatlarsin...

canım ben korkumdan doktorun karşısında aglıcaktım nerdeyse cok korkagım yaa ben biraz düşüneyim dedim pazartesine gün verdi o da sizlere falan bi sorayım istedım yaptıran varmı falan diye gerçi allah beterınden saklasın ama 5 tane diyince şok oldum bide dogal yolla düşmezse kötu kırdırma olayı falan canımı sıkıyo da biraz o yapılan iğne kalın dıyolar film cekılırken o canımı acıtır mı?

jelı canım cok uzuldum
ama suan guclu olmaısın
tekarar denedın ama olmadı ole dusun karakterı o onun
ıcınde keskeler kalmasın tekarar sans verdın ama o anlamndı bosver

benı dusun aynısını ben yasadın kac ay sonra asans verdım ne oldu baskasıyla evlencemıs bosverılım jelı bak burda atlatıcaz hıc yerlerdıyım deme
uzulcez yasttıklarına amaatlatıcaz

kızlarr cok saolun hepinizz ya ben dayanamadım eski erkek arkıma msj attım taş varmış die üzülsün istedim işte ama ses cıkmadı ben daha cok uzuldum kızmayın sakın msj attım die yapmasam daha iyiydi ama bundan soraa cvp yazmazsa hiç ses etmeyim dimi

iyidir canim.... sen nasilsin...
sayfalari okumaya korkuyorum bu topice girdigimde hep hüzün hep gözyasi...
allah hepimize hayirlisi versin... yolumuzu acik, aydinlik etsin...

yaptiginda kizacak bir sey yok canim....
böyle bir zamanda yaninda olmasini istemen gayet normal...
insallah cevap verir ama vermezsede bir daha mesaj atma derim ben...
cok gecmis olsun tekrardan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…