- 27 Ekim 2008
- 5.987
- 2.456
- 723
kızlarr cok saolun hepinizz ya ben dayanamadım eski erkek arkıma msj attım taş varmış die üzülsün istedim işteama ses cıkmadı ben daha cok uzuldum kızmayın sakın msj attım die yapmasam daha iyiydi ama bundan soraa cvp yazmazsa hiç ses etmeyim dimi
üzülmezler canım sanki mübarekler taştan yapılma ben bu kadar duygusuz hissiz olunabilirmi hiç anlam veremiyorum,bende zamanında hasta olunca hemen mesaj atardım hastayım diye hemen arardı neyin var diye,üstelik o zaman da yine ayrı olduğumuz halde dayanamazdı,artık ölsem umurlamaz heraldesen bidaha bişi yapma artık
iyidir canim.... sen nasilsin...
sayfalari okumaya korkuyorum bu topice girdigimde hep hüzün hep gözyasi...
allah hepimize hayirlisi versin... yolumuzu acik, aydinlik etsin...
kızlarr cok saolun hepinizz ya ben dayanamadım eski erkek arkıma msj attım taş varmış die üzülsün istedim işteama ses cıkmadı ben daha cok uzuldum kızmayın sakın msj attım die yapmasam daha iyiydi ama bundan soraa cvp yazmazsa hiç ses etmeyim dimi
üzülmezler canım sanki mübarekler taştan yapılma ben bu kadar duygusuz hissiz olunabilirmi hiç anlam veremiyorum,bende zamanında hasta olunca hemen mesaj atardım hastayım diye hemen arardı neyin var diye,üstelik o zaman da yine ayrı olduğumuz halde dayanamazdı,artık ölsem umurlamaz heraldesen bidaha bişi yapma artık
nasıl bi yapıları var bu erkeklerin incelemeyi isterdim valla tıp okusam onların beyinleri üzerine bi tez yazardım yahu onlarlada olmuyo onlarsızdaa herşeyin bi ilacı var bide bu erkeklerın yapılarını değiştircek bi ilaç bulsalar az anlayışlı ,kibar,fedakar,sevecen duyarlı olsalarrrrrrr:1rolleyes:
kızlar burda acayip yağmur var sabahtan beri ,onun geldiği günde böyle yağıyordu havaalanından almıştım onu,yol boyu bana sarılıydı...
öğlen aklıma geldi işten izin aldım çıktım dışarı o gelince gittiğimiz yere gittim deniz kenarıydı oturdum ağladım ıslandım üşüdüm bağırdım sesimi duymadıki,çok özledim ben onu nasıl yapabildi bunu bana deli gibi ağladım,aynı böyle bir havaydı o son geldiğinde...,ben yapamıyorum onsuz 2 ay oldu bana bu acıları neden yaşatıyor
valla yaa herşeye evet demesinide geçtim ama bu erkeklerde odunluk üst seviyede oldugu için onun dozunu bi ayarlasak ya harbiden ne yüreksiz ne duyarsız oluyo bazıları yaa erkeğiz dıyolarr laf söyletmıyolarr ama bu nasıl erkeklik ki korkarak kaçarak yaşıyolar
selam kızlar nasılsınız...
valla ben açık bıraktım kk oylece gıtmışım
hepiniz umarım iyisinizdir...
bıraz yukarda oyalanıyordum...
bır onu vardıda kapatılsın kapatılmasın diye ordaydım öyle işte...
ben onu çok sevdim,bebek gibi davrandım neden böyle oldu,ya hasta olcam bide öyle üşüyorumki hala orda öylece kalmak isterdim ölene kadar,
canım ya kendine eziyet etme lütfen sen hafta olsan inan onun umrunda olmaz erkek işte en duygusalı bile odun oluyorben onu çok sevdim,bebek gibi davrandım neden böyle oldu,ya hasta olcam bide öyle üşüyorumki hala orda öylece kalmak isterdim ölene kadar,
ebrum geçmiş olsun canım ya kızlar onlarla yaptığınız şeyleri düşünüp oralra giderseniz üzülürsünüz yapmayın lütfen kendinize eziyet etmeyin
bide şimdiye kadar birinin acısı hep başkasıyla sindi bende kocamdan ayrıldım bu kadar yıkılmadım 2 ay oldu geçmiyor zaman dinmiyor acım keşke biri olsa önceden oyuna chate felan girerdim artık onuda yapmıyorum sanırım ben acıyı yaşamayı hakettim,acı tazeyken acı değil acı katmerliyken acıymış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?