o sözde beni denemiş. bilmiyorum aslında gururuna yediremedi galiba benim aramamamı o yüzden de aramıs olabilir. aklım hala karısk ama bu karsıklıgın içinde sende aklımı mesgul ettin dedi. cokda güvenmek istemiyorum. ama kesinlikle aramayınnnnn kızlarrrr
sevindim ya baristiginiza ne güzell
ben bu sefer yine öyle güclü olucagimi sanmiyorum bu sefer cok kötüyüm cünkü YA ICIM SIKILIYOR ARASIN DIYE TELEFONA BAKIYORUM ben iyi edecek tek o aslinda
yine de mutlulugunu yaşa tabi ama yelkenleri suya indirmee hemen denemek ne demek ya bide bu huyları var benımkidee ayrıldıgı gun döndü ama değişmedi hiçç sorada dayanamadım öfkemi kusmak ıcın hep aradım cunku dönsede yurumucekti dengesizin tekiydi
KIZLARRR BARISTIKKKKK. SEN YANLIS ANLADIN DEDİ... be sefer sıra bende faceden ve iş yerinden bana takılan 2-3 kişi vardı. senden ayrıldıgımızı duyunca hepsi üsüstü bak yazdıklarına dedim yolladım. kudurduu. :)))) ohhhhhhhhhhh
herkeşlerr gitmişş yalnız mıııııı kaldımmm bi tek benmiii varımmmmmmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrkaydirigubbakcemile3
ben yine geldimm bugun banada uyku yok sanırım malum ilacı içtim tuvalete taşınıp duruyorum
saol cnm amin inşallah uff benimkini özledim bi an akşamları böle içim acıyorr
Aklima getirmemeye calisiyorum ben canim. Baska turlu bende basa cikamiyorum bu ozlemle.:mymeka:
Ayriligin soku gectiginde hep boyle hissederiz. Dikkat et canim. Fazla duygusala baglama, birakma hemen kendini. Depresyona girersen daha kotu olursun. Onlardan ayriliyoruz diye hayatimizin sonu olmuyoya. En iyisi ugras bulmak, kafani baska seylere vermek. Bu durumu baska turlu atlatamazsin(atlatamayiz)...
haklısın cnm ama elbet unutuluyo cunku eski erkek arkımı ilk aşkımı unutamam sanıyodum baskası giremez hayatıma sanıyorum ama unuttum ve baskası cıktı şimdi bunuda unutucam bılıyorum belkide ilk olmadıgı ıcın tecrubelı oldugum ıcın rahatım unutucam eminim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?