Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kusuruma bakma tatlıcım monanın yazdığı kısmı okudum ama geçmişi artık okuyamıyorum pek ondan sordumdu :)
geçmiş olsun tekrardan biran önce şifa bulursun inşallah

Okulla uğraştığım doğru ama sizinle uğraşmadım ki ben,tersine burada olmak çok iyi geliyor a.s.

iyiyim bende sağol canım aman acılı falan olma dur ben espri yapıyom sana benim lalede adanalı olduğundan mütevellid-tatlicadiarzu-

a.s canım benim, de, benim de hoşuma gidiyo :))
senin lale eks demi
hikayeyi bilmiyorum ya, topikte de pek olmuyosun, belki eskiden sevgilisinden ayrılan grubuna da giriyo olabilirsin yerimseniben

nezaman gidiyosun tahlile bidaha nilcim, karar verdinmi :)

valla 2 hafta ara verip kendime geleyim istiyorum belki o ara kendiliginden düşerlerr bakalım hayırlısı ay 5 tane taşı devlet meselesi haline getırdım dimi kızlarr allah baska dert vermesın ama işte bende böleyim herşeyde ustuste gelince böle oldum

ay kızlar gene çıldırdı bu ya baksanıza
o:saat kaç?
ben: o da ne demek
o:saat kaç demek saat kaç demek daha nasıl açıym
ben:görüyorum yazdığını kör değilim şükür de ne anlamı var bu sorunun onu soruyorum ben
o:nerdesin sen bu saate kadar demek
ben: ya sabır
o: soruma cevap alamadım halen
Ben: ne diosun allaşkına
o: yok bişi
ben: hıı iyi
o:neyseee

napmaya çalışıo bu yaaa

homur homur homurrr klava:

Bu adamcık sağlam bir dayağı hak ediyor benneyaptımki Çok üzgünüm çoook

bazen topiğin ruhuna uygun bazen uymayan bi ilişkim var benim bazen eski , bazen ilişki halinde bi lale benimki ergenekon savcısı bile çözemez bizim ilişkimizi acılı adanam:sm_confused:
şuan barışık lale modundayız Allah bozmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…