su beklentiyi nasil yok edebilirim nasil umursamaz olabilirim neden hemen sabah mail varmi ondan diye bakiyorum ama yok ve olmadikca kötü oluyorum bir gün yine beni arayacak ama.....
jelibon dediğim gibi biraz o adamı hayatının merkezine oturtmuşsun, bu belki hepimizin yaptığı bi hata
ama bigün dank ediyo işte, diyosunki "hayat = o değil"
onsuz da yaşanıyo, ve bu senin gerçekten seçimin olmalı
o seni değil sen onu hayatından çıkarmalısın
o seni çıkardığında kıymetli oluyo, ama değil
kıymetli olsa seni üzmezdi...
tabiki istemem sevdigim adam beni hic birakmamali ciddi olmali ama ne yaziki bu güveni yok etti sonu evlilik olmali ya ama bu ne nasil sevgidir hersey yalan sahtemiydi
jelibon ve nilll, 2niz için de geçerli bu lafım
siz neyi sineye çekiyosanız kendinizi ona layık görüyosunuz demektir.
ben sizi bu muamelelere layık görmüyorum
siz kendinizi "halihazırda" "cepte" "ne zaman istesem kapımda köle" sıfatlarına layık görüyomusunuz.
seviyorum dersiniz ok anlarım ama, derdiniz nasıl unutmalıyım olmalı
nasıl kendime döndürürüm değil...
maalesef hayat böyle...bunların hepsi bi sınav aslındaa
demesi kolay geliyo belki insan kendi başına gelmeden anlamıyo ama herkesn bir sorunu var ne yazıkki dertler bitmiyo arada elbette mutluluklar oluyor ama sorunsuz da olmuyor
tek avuntum ve umudum muhakkak hayatımda benım cabamla ve dualarımla birşeylerin düzelecegi ve mutlu olacagım,bu umut benı ayakta tutuyor
üzülüyosun ama şöyle düşün eninde sonunda gececek ve uzuldugun kadar mutlu da olacaksın belki de bunlara gögus gerdigin için daha da mutlu olacaksın...
ama hayat böyle iştee böle konularda teselli edemıyor ınsan ama bizler varız arkadasların var ailen var saglıklılar ve hayattalarr...elbette polyannacılık yap demıyorum ama onlar hayatta ve yanındaysa ustesınden gelemiycegın bişe olamazz bundan buyuk dertlerin olmasın yeter ki
benimde sıkıntılarım dertlerim var hepimizin oldugu gibi,büyümek bu acıdan zor zaten ama kucuk seylerden mutluluklar yaratarak ve elbet guzel gunlerın benı bekledigini dusunup umut ederek ayakta kalıyorumm
sıkma o guzel canını bırak aglamayıdaa gül bakiim bak gıdıklarım heeeeeekaydirigubbakcemile3
şasem zor işler, zor bi süreç, ama sende güçlü birisin
malesef kimsenin gül bahçeleri içinde lali lali laliii diye bi hayatı yok.
bazı şeylere göğüs germemiz gerekiyo, belki hepimizin farklı şeylere ama mutlaka zorluklar olacak.
bize nasıl teselli verdin, onlara da öyle vereceksin, yanlarında olacaksın, bazen sadece yanlarında olduğun için herşey daha az hasarla atlatılacak.
su akacak yolunu bulacak, sen de o güzel hassas kalbinle allahın en iyi hediyeleriyle mükafatlandırılacaksın.
biz de hep yanındayız.
Aşka gönül ile düşersen yanarsın.
Zeka ile düşersen kavrulursun.
Akıl ile düşersen çıldırırsın.
Duygu ile düşersen gülünç olursun.
Aşka düşmezsen kalabalığa karışırsın, ezilirsin.
Sersem sersem bakınıp durma bir yol seç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?