Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

jelibon dediğim gibi biraz o adamı hayatının merkezine oturtmuşsun, bu belki hepimizin yaptığı bi hata
ama bigün dank ediyo işte, diyosunki "hayat = o değil"
onsuz da yaşanıyo, ve bu senin gerçekten seçimin olmalı
o seni değil sen onu hayatından çıkarmalısın
o seni çıkardığında kıymetli oluyo, ama değil
kıymetli olsa seni üzmezdi...

galiba onda su rahatlik var nasilsa bu kiz beni seviyor ne zaman istersem benimle olur hani bunuda yasadi tamam dedi jelibon beni hep bekler zaten ben iyi olunca ben seni ararim dedi ve ben ankaraya gelince kesin arayacak gibime geliyor ama neye yarar beni o kadar üzmüssün gezmek icinmi benimle olucaksin aramasin ben gelince ankaraya yada arasin ama ben görmek istemem

su beklentiyi nasil yok edebilirim nasil umursamaz olabilirim neden hemen sabah mail varmi ondan diye bakiyorum ama yok ve olmadikca kötü oluyorum bir gün yine beni arayacak ama.....

o beklenti kolay yok olmuyor maaleseff...

bende de var gerçi içimdeki umudu fazlasıyla yok etti arkadas,

ama bir yandandaa artık dönsede arasada yalvarsa da ben ona dönmemeliyim olmaz bu iş diye kafama yerleştirdim cunku öle dengesiz biriyle yurumucek bi giden bi dönen...

sende bunu yerleştirirsen ancak yaparsın unutursun,sevıyorsun bılıyorum bende sevıyorum ama olmaz böle biriyle sonum olmaz sen de böle dusunmelisin böle bi giden bi gelenle nereye varırr bunu dusun sen böle bi ilişki ister misin ömrun boyunca ha gitti ha gitmedi diye yaşamak ıstermısın bunları düşün olur muuuua.s.

selam kızlarr

ahh mina hemde öle bi oturtmuşuz ki ben üdsye basvurcam okulda onu gorurum diye gidemıyorum bu derece etkiledi hayatımı kursumu bıraktım göz damlalarımı bıraktım

tabiki istemem sevdigim adam beni hic birakmamali ciddi olmali ama ne yaziki bu güveni yok etti sonu evlilik olmali ya ama bu ne nasil sevgidir hersey yalan sahtemiydi

jelibon ve nilll, 2niz için de geçerli bu lafım
siz neyi sineye çekiyosanız kendinizi ona layık görüyosunuz demektir.
ben sizi bu muamelelere layık görmüyorum
siz kendinizi "halihazırda" "cepte" "ne zaman istesem kapımda köle" sıfatlarına layık görüyomusunuz.
seviyorum dersiniz ok anlarım ama, derdiniz nasıl unutmalıyım olmalı
nasıl kendime döndürürüm değil...

mrb kızlar,prensessim eminim sen çok güzel ve tatlı bir kızsın düşünme onu lütfen dikkate bile alma sil artık dahada konuşma uyuz oldum ona sen neden hala onun için canını sıkıyorsun

tabiki istemem sevdigim adam beni hic birakmamali ciddi olmali ama ne yaziki bu güveni yok etti sonu evlilik olmali ya ama bu ne nasil sevgidir hersey yalan sahtemiydi

yalan sahte değildir ama sorunları vardır tıpkı benimki gibi o sorunlarla bas edemiyceni senide uzcenı dusunup gelgitler yaşamıştır

özetle böyle biriyle mutlu olmak zordurr bunu anlamalısın ki az üzülesinn

haklısın mina ilk başta derdim nasıl döndurmeliyimdi ama sonradan dönse bile hayır gelmiceni anladım ve nasıl unutmalıyım demeye iyice ondan sogumaya basladım evet hala özluyorum ama onu değil anılarımızı

ben cıkıyorum kızlar kuaföre gitcem süslencem görüşürüzz kendinize iyi bakın:1hug:

şasem zor işler, zor bi süreç, ama sende güçlü birisin
malesef kimsenin gül bahçeleri içinde lali lali laliii diye bi hayatı yok.
bazı şeylere göğüs germemiz gerekiyo, belki hepimizin farklı şeylere ama mutlaka zorluklar olacak.
bize nasıl teselli verdin, onlara da öyle vereceksin, yanlarında olacaksın, bazen sadece yanlarında olduğun için herşey daha az hasarla atlatılacak.
su akacak yolunu bulacak, sen de o güzel hassas kalbinle allahın en iyi hediyeleriyle mükafatlandırılacaksın.
biz de hep yanındayız.

mona özel hayata müdaheleyi oldum olalı kim olursa olsun ailemden biri bile olsa kınamışımdır.
küçükken günlüğümü okuyan kardeşimle günlerce konuşmamıştım.
onu ben cezalandırmıştım ama sen bu kişiyi türk adaletine havale edebilirsin.
egedenizinin dediği gibi yasal hakların var, cumhuriyet başsavcılığına başvurup bu kişinin yaptığı dalkavukluğu ona ödetebilirsin.

çok sağol nilcim, bütün gün ağlamıyorum zaten gıdıklama beni kaydirigubbakcemile3
ama tabi insanın etkilenmemesi elinde değil.
bide şöyle bişey var zor zamanlarda dayanışma sevgiyi pekiştiren bişey,sevgiyle üstesinden gelebileceğimizi düşünüyorum her zorluğun.:1hug:

canım sağol, hepiniz iyiki varsınız.
hayat dediğin gibi işte güller de var dikenler de.gülünü de dikenini de sevicez. yapıcak bişey yok:1hug:

Aşka gönül ile düşersen yanarsın.
Zeka ile düşersen kavrulursun.
Akıl ile düşersen çıldırırsın.
Duygu ile düşersen gülünç olursun.
Aşka düşmezsen kalabalığa karışırsın, ezilirsin.
Sersem sersem bakınıp durma bir yol seç.

her durumdaa sonuç kötü yanii:1no2:

hiç düşmesek aa iştee bak benim odun hiç düşmedi aşka ezildi giti ezilsin hıyarr :jeyyar:

ezilmek yerıne diğerlerini tercıh ederim valla ama bundan soraa karşımdaki adamda aşka düşsün beraber yanak kavrulak yuvarlanıp gidekkkkkkkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…