Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar tam anlamadım konuyu monacım nasıl takıp edılıyosun.sayfalarda kayboldum bulamadım konunun basını.pekı bızım de boyle bır rıskımız varmı nasıl kontrol edıcez bılen warmı?

kızlar tam anlamadım konuyu monacım nasıl takıp edılıyosun.sayfalarda kayboldum bulamadım konunun basını.pekı bızım de boyle bır rıskımız varmı nasıl kontrol edıcez bılen warmı?

valla bilmiyomkii nasıl kontrol edecess ama herkesin olabilir böle bi riski bu saatten soraa korkarım ben bu pc işlerinden delikafadulden

evet canım, bu herkesin başına gelebilecek bişey.
ortada birsürü kendini bilmez aylak var.
sana bilmediğin kişilerden veya güvenmediğin kişilerden gelen mail, dosya vs ile bilg.a bir virüs yerleştiriyolar, ve sonra bütün şifrelerini falan okuyolar,

kontrol etmek için virüs programın olmalı mutlaka...

Elbette pc lere bulaşma riski var.Bunun için yapılacak şey sisteme devamlı güncellenen antivirüs ve firewall kurmak,ayrıca Spybot,Ad-Aware gibi araçlarla devamlı temizlemektir.

Son düzenleme:

Kesinlikle herkesin başına gelebilir.

Ancak sadece antivirüs yeterli olmaz

kızlar anniş mama yemeye cagırıyoo görüşürüzz gelin hep beraber yiyelimmkaydirigubbakcemile3

öptüm sizleria.s.

hoşbulduk bu arada :1hug:
iyiyim lalemin mucidi sizi özlemekten başka sorunum yok hamdolsun
sen nasılsın
monanın başına gelenlere şaşırdım valla:1shok:

güçlü bi hatun kendisi ama bu kadarıda fazla yani
niye ki ?kime ne?
insanlar çeşit çeşit sevgilinde olsa kimseyi tanıyamıyorsun yazık gerçektende
sen nasılsın sınavlar nasıl geçti bitti mi telaşın ?

iyi akşamlar nilcim çekildimi filmin ?

yok canım geçen sayfalarda yazmıştım cektirmedim damar yolu bulamadılarr ceken kadın cok uyuzdu azarlıyodu falan bende baska hastneeye gitmeye karar verdım sordugun için tşkler:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…