hadi hayırlısı bakalım egecim
bende bu aralr aşık olmak istiyorum sıkıldm aynı şeyler hep..birini görüp aşık olmuştum ulaşmaya çalıştım tık yok napabilirm o sıra canım sıkıldı çok ama bı anda neleri atlattım dedim boşverdim napim..yeniden aşık olmak istiyorum...
umarım buluscagıım kişi istedigim tarzda olur inş ve hayırlısıysa..öncelikle iyi olması önemli ama iyiymiş kefil bile oldular yani.. ama mavi olmasa bile bi yeşil göz fena olmaz hani takıntılıyım göz konusunda da :S :)
hadi hayırlısı bakalım egecim
bende bu aralr aşık olmak istiyorum sıkıldm aynı şeyler hep..birini görüp aşık olmuştum ulaşmaya çalıştım tık yok napabilirm o sıra canım sıkıldı çok ama bı anda neleri atlattım dedim boşverdim napim..yeniden aşık olmak istiyorum...
umarım buluscagıım kişi istedigim tarzda olur inş ve hayırlısıysa..öncelikle iyi olması önemli ama iyiymiş kefil bile oldular yani.. ama mavi olmasa bile bi yeşil göz fena olmaz hani takıntılıyım göz konusunda da :S :)
:roflol::roflol::roflol:
Düşünemiyorum öyle bir konuşmayı...
Ses tonları da ince mi??? :roflol:
Bırakırsa kendi sorunu
Peki senin okul durumun ne??
Uzaması filan sözkonusu mu?
yok canım uzamaz sanırım.
yani az ihtimal uzayabilir.. ama yaz okuluyla kurtarırım.
sınavına girmediğim iki ders oldu. onları alıcam gelecek sene.. öylede bitircem
ortalamam tabi kotu oldu.
ama kısmet.. ben hep şey dedim o dönemlerde
final dönemi falan
ya onemli olan benim psikolojim dedim.
cidden psikolojimi düzeltebilmek içinde cok uğraştım
senin nasıl geçti peki sınavlar
Sorma rezaletti uzayacak gene galiba...
Bir de tam final döneminde hasta oldum...Sabahlamamdan kaynaklıydı tabii bu...
Ama bizim hocalardan da kaynaklanıyor...Küçük bir kelime hatasında kırmızı çizgiyi çekiveriyorlar cevaba...
Bizde yaz okulu yoktu ama açılması sözkonusu...Yaz okulu olursa büyük ihtimal alırım dersleri...
kavak yellerindeki burak mesela
mükemmel erkek.. ayysengözlerimebaksanab
bizdede yaz okulunda bazı dersler acılıyor. o yüzden alamayabilrim.
bi kurtarsak okulu iyi olacak.. olmayacak sebeplerden dağıttık.
karizmatik biri ..
ama kıvanç tatlıtug bide adanalı da bi sarışın cocuuuq var bide aşkı memnuda bihterin kızkardeısnın eşi varrr :) vee arda kuralll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?