Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kedini durmaDAN GÖTÜR AŞI YAPTIRCAM YİNE DE BİRASSCIK AŞıKOLİK DE ONDAN EE BENDE AŞKKOLİK böyle işte dee delikafadulden

eet levent çok karizma yaa:)ama tipim diil

kedini durmaDAN GÖTÜR AŞI YAPTIRCAM YİNE DE BİRASSCIK AŞıKOLİK DE ONDAN EE BENDE AŞKKOLİK böyle işte dee delikafadulden

eet levent çok karizma yaa:)ama tipim diil

:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

:roflol::roflol::roflol:

Kedinin zaten bu cumartesi tekrar aşıya gitmesi lazımdı bir hafta sonra başlanacak diye...Geçen cumartesi başka bir iğne vurulmuştu...

Yok bu kedi veterinerkolik deyim ben :roflol: Gerçi iğneyi görünce masadan atlamaya kalkıştı ama :roflol:

:roflol: olabülüüü :roflol: bişiler olsun da ne dersen de artık yeterki olsun aşık olun artık yaff hehe :roflol:

bu aralar ben gerçekten sevmek istiyorum yaaa bayagıdır üzüntü çekmiorm ya ondan heralde kaşınıom mu neee :roflol: kafamçokkarıştı

Sonuçta hayatlarımızı bunlara endeksli veya yalnız geçirecek değiliz ya...

Belki de mutsuz etmez bu yeni kişi...Nereden biliyoruz ki dimi ama...

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
EgeDenizi, burcinnn, jeesy, Princess

Uyudunuz mu kızlar??????

aynen sırnaşık şey

fıstıklarrr ben yatıyorum artık acayip gribim başım fln çok agrıo dinleniim biraz..

esen kalın..
sağlıcakla kalın..
mutlu kalın..
:jeyyar:
hoşçakalın...
hihoyyyt

hadi sizde yatağa kaydirigubbakcemile

tatlı rüyalarrr :ecrin_bebek:

İyi geceler canım...

Aslında ben de ufak ufak kaçsam iyi olacak,gözlerim acımaya başladı

Herkese iyi geceler,iyi uykular...

benim de mesajlar silinmiş... princessim seslenmiştim dün sana.. cvp yazdıysan silinmiş olabilir canım...

fırtınam ; şasecim nasılsınız ?

dün akşam işten biraz erken çıktık... eve tatlı götüreyim dedim... güzeldi hava... girdim evin yakınında bir tatlıcıya tam sipariş vericem ... bir kadın geldi ... tezgahtar da kadına döndü ; kadın siparişi verdi...
aaa benim şarteller attı birden... sonra neyse dedim bişi deme ... çıktım hemen...

ayy anacım yakınlarda da başka tatlıcı yokmuş... yürü babam yürü ... hafif rüzgar da var...
insan aklı işte rahat durmuo ki... öle kısa süreli bir nöbet geçirdim sanırsam ... hep de aklıma sen geldin fırtına...

neyse en son bir tatlıcı buldum ... aldım ama tabii bunun dönüşü de var ... neyse eve her zamankinden 1 saat geç gittim :)) ama yoruldum valla...

iyi yapmışsın böcükçüm, biraz yorulmuşsun ama yürüyüş iyidir boşver, belki bidaha müşteriye nasıl davrandığına dikkat eder.

napıyorsunuz kızlar nasılsınız bakalım nasıl geçiyor günleriniz:)))benim fena değil:)))sevgii bulan var mı bizim eskı ekipden:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…