aynı şehirdeyiz ne yazık ki..bittiğini kabullenmekten başka hiçbir çarem yok sanırım..dediğin gibi onlar bizim kadar yürekli olamıyor ne yazık ki..keşke olabilseydi..3 haftadır canlı cenaze gibiyim..hiçbirşeye gücüm yok..bir şekilde yeniden tutunup hayata toplanmam gerek..onun boşluğunu doldurmam gerek..ama önce beklemekten vazgeçmem gerek..hep içimde ya dönerse sorusu var..Ondan önceki hayatıma kaldığım yerden nasıl devam edebilirim bilmiyorum..
biz 1 yıldır birlikteydik onunla.Depresif biri o ama ben hep anlayışlı ve şefkatli oldum ona.Son 1 aydır huzursuzluklar başlamıştı ama hiç küs kalmadık.Ben küs kalamadım daha doğrusu.Hep arayan ben oldum.Çok konuşkan bir dam değildi.Bütün tartışmalarımızda da hep ben derdimi anlattım o hep sustu.en son 3 hafta önce akşam birlikte konsere gittik.Ertesi gün de babası rahatsız olduğu için ailesinin yanına gitti.Her gidişinde haber verirdi vermedi,geceye kadar bekledim.msj attım cvp vermedi.ertesi gün akşamüstüne kadar bekledim.Böyle sessizlikleri olurdu zaman zaman.Akşam msj attım aradım defalarca hiçbirine cvp alamayınca öldüm meraktan arkadaşlarını aradım en sonunda ulaştım ona bir yerden.cebini arabada unuttuğunu söyledi.sonra konuşuruz dedim.ama konuşmadı aramadı aramalarıma da cvp vermedi.1 hafta bekledim.görüşmek istedim.yine sessiz kaldı.defalarca aramama rağmen açmadı telefonumu.Ben de öfkeyle böyle kolay bitmeyecekderdin neyse karşıma geçip söyleyene kadar seni zorlayacağım.her şekilde karşına çıkarım kaçma benden dedim.Bu mesajın üstüne beni suçlayan saçma bir msj geldi.ben ısrarla yüz yüze konuşmak istedim.o da konuşunca çözemiyoruz.sen güzel insansın kendine iyi bak iyi geceler birtanem diye cvp verdi.Ben yine ısrarlarıma devam ettim.en son ona çok güzel bir mail attım.ama hala ses yok.Bu kadar sessiz kalması delirtiyor beni.Bitecekse de bitsin ama bişi sölesin bana.hala birşey yapabilimişim gibi geliyor.onu kaybetmek hiç istemiyorum.Yapabileceğim birşey var mı sizce arkadaşlar.Nolur yardım edin
ben geldim..hihoyyythihoyyyt
valla dudaklarımın neyin hiç kimse görmedi...
ama aramızda casusalr olabilir.delikafadulden
ne var ne yok:dance:
bana boşuna ajan demiolar bu topicte canım :1ninca: heran heryerden çıkabilirimm yakalarımm affettmeemm şutarafagitti
çok sosyal bir insan olduğum söylenemez..yaş itibariyle bütün arkadaşlarım evli olduğu için birlikte vakit geçirebileceğim kimse yok ne yazık ki..tek başıma da hiçbişey keyif vermez bana..ondan önce de yalnızdım şimdi de aynı yalnızlığa gömüldüm kaldım..bir de siz de yaşadınız mı bilmiyorum böyle dönemlrde hep kendi acınızı anlatırsınız ya insanlar da haklı olarak kaçıyorlar,çok zaman geçirmek istemiyorlar ruhları daralıyor nihayetinde..
bi daha buraya uğramadan valla gitmicem bi yere..
redsonjia....canım benim inan şu an yaşadığın durumları bu topikteki herkez yaşadı..belki daha fazlasını ama asla azını değil..:1no2:
seni şuan biliyorum ki hiçbir söz tatmin etmeyecek aklında o kadar çok acabaa var ki... ama şunu da biliyorum burada en yakın arkadaşlığı ve samimiyeti göreceksin...şu an bence karşı tarafı yanlız bırak gitme üzerine bu kadar fazla...eğer gidersen o kaçacaktır senden ve sen daha fazla çıkmaza gireceksin..bunu yapmak zor sebebsiz biten ilişki insanı mahvediyor..bende yaşadım ve bu topikte yaşayan çok var bu durumu..
sana yardım etmeye çalışırız fakat önerilerimizi dikkate al caanım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?