Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

şuan öyle zor durumdayım ki arkadaşlar.bende ne söylenen bir son söz ne de devam eden bir ilişki var.Herşey birdenbire oldu.Aramıyor,aramalarıma mesajlarıma cvp vermiyor.Ben sürekli çabalamaya onu geri kazanmaya çalışıyorum ama nafile.Bittiyse gel oturup konuşalım yüzüme söyle herşeyi hala kurtarılabilecek bişey vardır diyorum ama derin bir sessizlik var ne yazık ki.Nolur bana akıl verin.Onu çok seviyorum ve bana geri dönsün istiyorum.Hala yapabileceğim birşey olmalı senağlama

biz 1 yıldır birlikteydik onunla.Depresif biri o ama ben hep anlayışlı ve şefkatli oldum ona.Son 1 aydır huzursuzluklar başlamıştı ama hiç küs kalmadık.Ben küs kalamadım daha doğrusu.Hep arayan ben oldum.Çok konuşkan bir dam değildi.Bütün tartışmalarımızda da hep ben derdimi anlattım o hep sustu.en son 3 hafta önce akşam birlikte konsere gittik.Ertesi gün de babası rahatsız olduğu için ailesinin yanına gitti.Her gidişinde haber verirdi vermedi,geceye kadar bekledim.msj attım cvp vermedi.ertesi gün akşamüstüne kadar bekledim.Böyle sessizlikleri olurdu zaman zaman.Akşam msj attım aradım defalarca hiçbirine cvp alamayınca öldüm meraktan arkadaşlarını aradım en sonunda ulaştım ona bir yerden.cebini arabada unuttuğunu söyledi.sonra konuşuruz dedim.ama konuşmadı aramadı aramalarıma da cvp vermedi.1 hafta bekledim.görüşmek istedim.yine sessiz kaldı.defalarca aramama rağmen açmadı telefonumu.Ben de öfkeyle böyle kolay bitmeyecekderdin neyse karşıma geçip söyleyene kadar seni zorlayacağım.her şekilde karşına çıkarım kaçma benden dedim.Bu mesajın üstüne beni suçlayan saçma bir msj geldi.ben ısrarla yüz yüze konuşmak istedim.o da konuşunca çözemiyoruz.sen güzel insansın kendine iyi bak iyi geceler birtanem diye cvp verdi.Ben yine ısrarlarıma devam ettim.en son ona çok güzel bir mail attım.ama hala ses yok.Bu kadar sessiz kalması delirtiyor beni.Bitecekse de bitsin ama bişi sölesin bana.hala birşey yapabilimişim gibi geliyor.onu kaybetmek hiç istemiyorum.Yapabileceğim birşey var mı sizce arkadaşlar.Nolur yardım edin

canım benim... önce sakin ol ... ve arayıp sormayı ; üzerine gitmeyi bırak... belli ki birşeyden kaçıyor... ailesi başka bir şehirde anladığım kadarıyla ... ortak arkadaşınız var mı ; ya da onun arkadaşlarından tanıdığın acaba babasının rahatsızlığı ciddi olabilir mi ? yani hani son 1 aydır da biraz sorun yaşamışsınız belki biraz nefes almak istemiştir...

elbette ayrıldıysan bile bunu karşına çıkıp erkek gibi söylemesi lazım... hepimiz bunu bilmeyi hakediyoruz...

ama sen peşinde dolandıkça bu adam sana istediğin değeri vermez... çok örneğimiz var burda... bir süre arama sorma ; mail ; mesaj birşey yapma... seni mutlaka arayacak... ama sabırsız olma...

bu süreçte ilişkini tart ... hani bitmiş gibi de bitmemiş gibi de düşünebilirsin... belirsizlik daha can yakıcı ama hangisi sana iyi gelecekse öyle düşün... ama bu süreçte nasıl bir ilişki yaşamak istediğini düşün ve yaşadığın ilişkiyi düşün... hakettiğin mutluluk ; huzur ; güven ya da ne arıyorsan varmıydı ???

bak ben ayrılalı 4 ay oldu... yarın 4 ay bitmiş olacak :)
ayrılığım için üzülmüyorum.. iyi ki olmuş diyorum... eksikleri gördüm çünkü... daha güzelini hakettiğimi gördüm ... ha isterdim ki keşke onunla daha güzelini yaşayabilseydim... ama kısmet diyorum bu duruma da...

demek istediğim bu süreci kendin için faydalı bişiler yapark geçir ... kendini yıpratarak değil...

babasının durumunda ciddi birşey yok onu öğrendim.3 hafta oldu biz görüşmeyeli.Çok ilişkim olmadı ne yazık ki bu yaşa kadar.Hayatımın en güzel günlerini onunla yaşadım ben ve birden bire sessiz sedasız hiçbir açıklama yapmadan çekip gitmesi kendimi öyle değersiz hissettiriyor ki anlatamam.Bir türlü toparlayamıyorum kendimi.Bana o mesajı attıktan 10 gün sonra bir mail attım ona sadece başka birşey yapmadım.Ama yaşanan onca güzel şeyden ve bu kadar zamandan sonra bana kayıtsız kalmasına dayanamıyorum.Ben onu bu kadar özlerken onun beni hiç özlememiş olduğunu görmek canımı çok yakıyor.Belirsizlik dediğin gibi çok can yakıcı ama ben hep döneceğini düşünüyorum.Bittiğini ah kabullenebilsem keşke.Bunu da sadece ondan bir cvp alınca başarabilirim sanırım.Yazdığım mailde de bunu söyledim zaten.Yüz yüze gelmekşart değil mail ya da msj bile olur ama bu belirsizliğe son ver dedim.Tekrar bana dönme ihtimali var mı sence?Kendimi mi kandıryorum ben?

canım inan son soruna cevabım yok keşke bilebilsek ... hayat hep şaşırtıyor bizi...
peki sevgilin başka şehirde mi ?

kendini değersiz hissetme sakın... onun karşına geçip sana birşeyler açıklayacak cesareti yok... zaten çoğu zaman da olmuyor o cesaretleri... inan biz onlardan çok daha yürekli ve cesuruz...

ya seni üzmek istemiyorum ama sana güzel insansın demiş ya... bunu dedikleri an gitmek istediklerini
anlamamız lazım aslında... gitmek istiyorsa bırak gitsin canım ...

ama noluuur sen hiçbir şekilde iletişime geçme onunla ...

aynı şehirdeyiz ne yazık ki..bittiğini kabullenmekten başka hiçbir çarem yok sanırım..dediğin gibi onlar bizim kadar yürekli olamıyor ne yazık ki..keşke olabilseydi..3 haftadır canlı cenaze gibiyim..hiçbirşeye gücüm yok..bir şekilde yeniden tutunup hayata toplanmam gerek..onun boşluğunu doldurmam gerek..ama önce beklemekten vazgeçmem gerek..hep içimde ya dönerse sorusu var..Ondan önceki hayatıma kaldığım yerden nasıl devam edebilirim bilmiyorum..

canım bittiğini kabullenmek daha iyi olacak evet... ama bu hemen olmayacak ... o yüzden her türlü duygu karmaşasına hazır ol... şimdi tamam bitti diyeceksin ; 2 saat sonra bitemez diyeceksin ... korkma ... bunları hepimiz yaşadık ; yaşıyoruz...

ve bil ki yalnız değilsin ... bazen beraber ağlıcaz ; bazen geyik yapıcaz ; bazen akıl verip ayakta tutmaya çalışacağız seni...

onun boşluğunu doldurmak olmasın ilk işin... ilk iş ondan önce de bir hayatın olduğunu hatırlamak olsun... ondan önce de yapmaktan hoşlandığın şeyler vardı değil mi ?

hadi onları düşün şimdi ; bakalım hangilerini yapabilirsin ?? :teselli:

ben geldim..hihoyyythihoyyyt
valla dudaklarımın neyin hiç kimse görmedi...
ama aramızda casusalr olabilir.delikafadulden
ne var ne yok:dance:

ben bu sahneyin aynısını tıpkısını hatırlıyorum..:a015::a015:
canım ne diyebilirim ki...
umarım herşey gönlüne göre olur fakat belirteyim ki..sen aradıkça o kaçacaktır.tek söyleyebildiğim bu.

ben geldim..hihoyyythihoyyyt
valla dudaklarımın neyin hiç kimse görmedi...
ama aramızda casusalr olabilir.delikafadulden
ne var ne yok:dance:

bana boşuna ajan demiolar bu topicte canım :1ninca: heran heryerden çıkabilirimm yakalarımm affettmeemm şutarafagitti

çok sosyal bir insan olduğum söylenemez..yaş itibariyle bütün arkadaşlarım evli olduğu için birlikte vakit geçirebileceğim kimse yok ne yazık ki..tek başıma da hiçbişey keyif vermez bana..ondan önce de yalnızdım şimdi de aynı yalnızlığa gömüldüm kaldım..bir de siz de yaşadınız mı bilmiyorum böyle dönemlrde hep kendi acınızı anlatırsınız ya insanlar da haklı olarak kaçıyorlar,çok zaman geçirmek istemiyorlar ruhları daralıyor nihayetinde..

bana boşuna ajan demiolar bu topicte canım :1ninca: heran heryerden çıkabilirimm yakalarımm affettmeemm şutarafagitti

bi daha buraya uğramadan valla gitmicem bi yere..

redsonjia....canım benim inan şu an yaşadığın durumları bu topikteki herkez yaşadı..belki daha fazlasını ama asla azını değil..:1no2:

seni şuan biliyorum ki hiçbir söz tatmin etmeyecek aklında o kadar çok acabaa var ki... ama şunu da biliyorum burada en yakın arkadaşlığı ve samimiyeti göreceksin...şu an bence karşı tarafı yanlız bırak gitme üzerine bu kadar fazla...eğer gidersen o kaçacaktır senden ve sen daha fazla çıkmaza gireceksin..bunu yapmak zor sebebsiz biten ilişki insanı mahvediyor..bende yaşadım ve bu topikte yaşayan çok var bu durumu..
sana yardım etmeye çalışırız fakat önerilerimizi dikkate al caanım benim.

elbette hepimiz yaşadık... bir de o arkadaşlar tekrar konuşup üzülmemizi istemiyorlar...
burda istediğin kadar anlat ... bakarsın sen anlatırken biz de kendimizi anlatmaya başlarız... bazen öle yoldan çıktığımız da oluyor ...

peki o zaman ilk iş ; şarkı dinlemek yok... hele öle duygusal şarkı hiiiç yoook ....
sonra komedi filmleri alıyorsun... bilgisayar var sanırım ... komedi filmi izleyeceksin...
komik dergiler alacaksın ... ben penguen ve uykusuz öneririm... daha dün söyledim kriz anlarında açıp bikaç karikatür okuayacaksın... :))

yalnız kalmamaya çalış... arkadaşlarına git bir kahve iç... değişiklik olur... onlara bahsetme ; onların hayatından konuşun ... biraz kafan dağılsın ... sonra gel bize dök içini...

peki herhangi bir kursa filan başlama imkanın var mı ?? yeni arkadaşlar bulalım sana...

bir de yaş kaç canım ?

evet bicirikim yaşadı aynısını ... arkasına bakmadan gitti valla süperdi...
ama elbette o da acı çekti 10gün filan hiç haber yoktu üstelik bittiyi bile duyamadı o ... klava:

ama geçiyor işte ... bicirikim canım benimmm :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…