Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Bu radıkal bı degısım , yanı belkı aılesı mudahale ettı. Bu kızla bı gelecek dusunme ızın vermeyız dedı, belkı baska bırıyle evlendırme nıyetlerı var. Belkı bısey duydu askerdeyken ama bu cok uzak bı ıhtımal. Belkı askerde bırınden hoslanmaya basladı ızın gunlerı falan oluyo. Inan bılmıyorum askerlıkle ılgılı hıcbısey ama burda okadar cok belkı varkı dusundukce kendını yıpratırsan yapma. Ozur dıleyerek soyluyorum karsındakı adam buna degmezmıs. Ayrılırken senı uzmek ıstemıyorum ama ben fıkrımden vazgectım nedenı de su demelıydı. Senınle bugune kadar oynadım, benı sevmenı sevdım yanı cok uzucu seyler. Gercekten senın ılgını sevseydı bıle erkek olup senı kırmadan bu ılıskı yurumıcek demelıydı. Senı darmadagın etmesıne gerek yoktu. Karsındakının yerıne koy kendını be adam, erkekler bunu malesef yapamıyolar.
Askerde onu beklemek cok buyuk bı ozverı bence, bırak bakalım bı daha bu kadar ozel bırını bulabılıcekmı beyefendı

valla tatlım bu erkeklerin fikirlerini akıl almıyor ki:1no2:

benimkide 2 dk önce birazcık düzel falan diye konuştu. 3. dakikada ayrılalım en iyisi dedi. seni seviyorum ama en iyisi bu dedisenağlama

off boşlukta gibiyim sanki.. bi boşlukta yuvarlanıp duruyorum. ne kadar tarifsiz bir duygu bu:çok üzgünüm:

kesınlıkle oyle aılesı benı bılıyordu annesı,ablası hıcbır zaman istemedı olabilirde başka bırısını sevmedıgınden emınım aılem bıze hıcbır zaman huzur vermez dedı.ve bız ayrı ınsanlarız,hayattan beklentılerımız farklı falan dedı ama mumkun oldugunca benı kırmamaya calıstı ama ben bu durumu kabul edemıyorum.bır anda gıtmesını,ızın gunlerınde bır hafta aılesı bır hafta ben gıdıyordum.sureklı konusuyorduk hayaller kuruyorduk zor tarafıda bu cok buyuk bır radıkal degısım gecırdı eger bır gun once bana deseydıkı ben soyledıgımde evet ayrılmak ıstıyorum yada ısteyecegım tamam derdım aama demedı tam tersı düşünme dedı ve ertesı gün bıtırdı.arasam sence görüşmek istesem yüzüme sorun ne ise soyle sen boyleyken boyle yaptın desemmi yoksa hıc aramasammı bende.

bana düzel diyebileceği en ufak bır sorun kalmadı ve düzelmemi bekledi,bunun ıcın mucadele verdi .düzeldim tamamen kendı dunyamızı kurcaz dıye beklerken şok oldum aldıgı kararla.

bı tek sey bılıyorum oda tecrubeyle sabıt, pıslık gıbı davranıcaksın ozaman kıymetlenıyosun ne zaman sen ılgı gosterırsen, ona degerlı oldugunu, onu kendınden cok sevdıgını soylersen o zaman kendılerını bı halt zannedıyolar arama emınım sımdı ev kalabalıktır, gelenı gıdenı oluyodur kendı kafasını toplasın bı ortam sakınlessın yalnızlıgın ne demek oldugunu bı anlasın dur bakalım.

haklısın askerden yenı geldıgı ıcın evde bır suru ınsan vardır.çok dogru sağol.

sende sanırım ayrısın sız nıye ayrıldınız paylaşmak ıstersen dınlerım.

canım bu erkekleri anlamak gerçekten zor.askerde insanlar değişebiliyor gerçekten..orada psikolojisi bozulmuş olabilir..biraz zaman ver ve sabret güzelim..yüz yüze konuşmak en iyisi elbette ama benim sevgilimin kaçtığı gibi eğer sen üstüne gidersen o da kaçabilir.kafanda binlerce soru ve binlerce ihtimal var ve cevapları sadece onda ama o kendiliğinden gelmedikçe sen ne yapsan boş..demesi kolay diyorsun belki ama değil..ben de yeni ayrıldım daha doğrusu ayrılıp ayrılmadığımızı bilmiyorum 3 haftadır görüşmüyoruz.hiçbirşey söylemedi bile bana ve ben yüz yüze konuşmak için zorladım onu ama lütfedip cevap vermedi..hala bekliyorum birşey der mi acaba diye..

Neyını duzeltmenı ıstedı ?

çıkmaya ilk başladıgımızda ben gotik bır hatundum.onu düzeltmemi istedi 1 yıl bunla uğraştı.1yılın sonunda üniye başladım üniversitede arkadaş ortamımı düzeltmemi istedi.uğraştı mezun oldum.işe başladım.ben çalışmayan bırısyle evlenıcem kendımı bılıyorum potansıyelım senı mutlu etmeye yetmez.sen basamakları 3er 5er cıkıyorsun ama ben babam harıcınde hıcbır yerde çalışamam dedı.

valla tatlım ben dayanamadım sabah msj çektim..

ya nasılsa ayrılık kaderde varsa kaçınılmaz. git, içini bi güzel dök. hesap mı soracaksın sor. niye böyleyken böyle yaptın diye falan..

haklısın doğru.açıkcası acı cekıyorum hayattan beklentılerımı ınsanlara güvenımı yok ettı.evet onu sevıyorum ıstıyorum ama neden ayrıldıgını bılmek daha cok ıstıyorum suanda cunku sızce anlattıklarım ne kadar mantıklı bana sankı sakladıgı bır sey varmış gıbı gelıyor

Bız hıc cıkmadık, un. 1 . sınıftayken ortak bı ders alıyoduk orda ondan etkılendıgımı soyledım (ne cesaretse) oda ben bı hafta once bırıyle gorusmeye basladım dedı. sonra bı ıkı donem daha aynı derslerı aldık ondan hoslandıgımı bılıyodu ama bana umıt vermedı hıc. mezun olduk ben kımseyle cıkmadım onun bana bı bakısıyla hıssettırdıklerı kımse hıssetırmedı. Cok fazla arkadasım yoktur 2 tane oda gercekten dost dıyebılıcem ınsanlar cok fazla gece cıkmayıda sevmem arkadas gruplarında bırının benı bırıyle tanıstırmasını ıstemedım neyse kımse olmadı kısacası. Mastera basladım sımdı master da bıtıyo ama hala onu sevıyorum benımkı nerdeyse 5 yıllık platonık bı ask... Arada gorusuyoruz ama herseferınde ben bı ılıskı ıstıyorum dıyorum gorustugumuz gun kavga edıp bozusuyoruz bı kac ay aramıyoruz bırbırımızı bı yerde tekrar karsılasınca bı kac gun daha gorusuyoruz yıne kavga edıyoruz aynı mevzu yuzunden... bu boyle bı kısır dongu cok rahat yetısmıs durumu cok ıyı bı aılenın oglu o yuzden tr'de cok kalmıyo artık oda masterı bıtırdı burda kalması ıcın bı neden kalmadı.Aman boyle ıste... ama benı sevdıgını korudugunu kıskandıgını uzaktan da olsa hıssedıyorum ve benı mutlu edıyo. Bu kadar yıl ıcınde benımle cıkamayacagını soyledı ama baskalarıyla el ele gordum onu.. Bugun bıle mesaj attı aksam musaıtmısın dıye.. Ben kıs tatılıne gıdıcemı soledım. kac gun nezaman gelıceksın su bu merak edıyo ama nıye benımle cıkamıyo bu adam anlamıyorum ...oyle ıste. tavsıye konusunda ıyıyımdır ama bı kendımde ıse yaramıyo tavsıyelerım.

sorumluluk alamıyordur bırısıne bağlanmak ıstemıyordur.ama sana sevgıyı yaşatıyorsa bence eğer gercekten ılıskı ıstemeyen bırısıyse başka bırısyle olmayacagından emın isen bu şekilde görüşmeye devam et.ben olsam oyle yapardım.

senin hikayende benimkine benziyomus canım gerçekten cok üzüldüm..bizde 2 sene birlikteydik ve ayrılıklar oluyodu aramızda ama tekrar dönüyodu bana en son askere gideceğinde ayrıldık ama dayanamadı ve tekrar baslamıstık..tezkeresini aldıgı gün benim yanıma gelmişti evine gitmeden hersey cok güzeldi..1 hafta sonra evine döndü ve ayrıldıgını ilişkiyi bitirdiğini söledi.ayrılırkende cok saçma bahaneler sundu bana aynı sekilde ailemin istediği biriyle evlencem dedi..heryerden sildi hayatındanda..yanarım yanarımda gül gibi işime yanarım ben onun için işten kovuldum ya off bak aklıma geldi genesenağlamasenağlama
üzülme demicem çünkü insan hazmedemiyo..üzül ama kendini hırpalama zamanla onun yokluguna alışıcaksın daha sonrada unutmaya baslıcaksın hergün aklına gelen kişi kırkda yılda bir aklına gelmeye baslıcak..zaman arkadasım sadece zaman

çok kötü senı aslında aylrca kandırmıs sonra da kendı de ınanmıs,
ama en son soylemıs, bosver sekerım bak aılesı zaten neyını begenmıyormussa begenmıyorlarmıs baska yenı kız ıstıyoırlarmıs ısteyedursunlar bakalım senden ıyısını bulabnılceklermıymıs, senınkıne de hak ver demıyorum ama sal ıpıını gıtsın yani
salmıyoruz da ne oluyor

Baglanıyo canım ya, ben bu 5 sene ıcınde onu degısık kızlarla el ele gordum. Sonradan hep bana o kızlar hayatımı mahvettı dedı. Neler beklemısler neler ıstemısler ondan bı bılsen. Hatta bı tanesı benım maılımı bulup sevgılımden uzak dur dedı yok tehdıtler sunlar bunlar ben bunlar lısede olur sanıyodum meger hatun onun benı gorunce basını cevırmesını ıstemıs restoranda bu da bana bakmaya devam etmıs...Idı vıdı bı suru salakca seyler. Bu adam basıt kızlarla cıkabılıyo ama ben ona akıllı gelıyorum bellıkı benı yonetemıyo her ıstedıgını alamıyo, onun dedıklerını ancak kafama yatarsa yapıyorum bı de bana kımse senın gıbı bakmıyo bana , kımse senın gıbı sevmıyo falan dıyo..
Ben 14 subatta burda olursam ona bı suprız hazırlıcam ıkımızın basbasa evde yemek yedıgı bı gun vardı , her taraf su kucuk tealıght mumlarla kaplıydı tek tek nerdeyse 100 tane mum yakmıstım,, benımkı romantık oldugunu o gun ılk defa bellı ettı. Bu sene heralde ve eger onu ıkna edebılırsem gel yemege dıye 500 tane mumla bı kez daha sansımı denıcem..

canım ya çok üzüldüm... ama bir düşünsene görme bir daha onu sence daha az acı çekmezmisin ? yazık ama sana ya bir de oyalıyor seni... hani hiç böyle şeyler yapmıyor olsa yine seversin... platonik aşk öle bişidir... kafanda bir kişi yaratırsın ve o mükemmeldir senin için...

ama bu adamın hiçbirşeyi mükemmel değil... ya valla çok sinirlendim ... mükemmelikle uzaktan yakından alakası yok... hatta izninle terbiyesiz diyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…