canim biz barisiyor gibi oluyorduk yine aynisini yapti ne bitirdi ne benimle tabi olan bana olan oldu ben yine hayaller kurdum sevindim filan kisacasi böyleben seni hic bitirmedim diye geldi birden yine basa sardik sok oldum
ben diyim halinizi...
YENİ BİR AŞK YENİ BİR İŞ(Varsa hazırkide olur) ..KISACASI KENDİME YENİ BİR BEN LAZIMMMMMMMMkaydirigubbakcemile3
üzülme canım yaaa... biz her gün hatırlıyoruz ki ... dert etmiyoruz böyle şeyleri...
dedim ya beraber ağlarız ; güleriz ; geyik yaparız ; dağıtırız filan... :teselli:
sen kafana göre takıl ... ama kendini yıpratmayacaksın ona söz ver yeter ...
sevgilisinden ayrılanlar kulübünün ilk kuralı ; kendini yıpratmayacaksın...
sevgilisinden ayrılanlar kulübünün ikinci kuralı ; kendini yıpratmayacaksın...
sonraki kuralları hatırlamıyorum ben -tatlicadiarzu-
benimki hayvanlarla cok iyi iletisim kuruyor eminim ama benle degil
birde sürekli kötüyüm kötüyüm püfff yaa git kardesim bana güclü erkek lazim erkek dedigin güclü olur ne böyle kötüyüm yok söyle böyle
amann YAA SIKTI BU ADAM AMA sevdik iste bi kere
benimki hayvanlarla cok iyi iletisim kuruyor eminim ama benle degil
birde sürekli kötüyüm kötüyüm püfff yaa git kardesim bana güclü erkek lazim erkek dedigin güclü olur ne böyle kötüyüm yok söyle böyle
amann YAA SIKTI BU ADAM AMA sevdik iste bi kere
hayatta herzaman kararlı olmalıymışsın ben bunu öğrendim..kararlı olursan sen izin vermezsen kimse seni üzemez...
izin vermeyin erkekler kararlı bayanlara saygı duyarlar kızlar..bittiyse bitti..varsa var yoksa yok..bu kadar kolay mı dediğinizi duyar gibiyim..hayır değil..acınızı içinizde yaşıyoruz ama her defasında acaba bu denemede tekrar eskisi gibi olurmuyuz dediğiniz anda(ki önceden denemeler yapılmış ve sonuç alınmamışsa) tekrar etmenin bir anlamı yok..huylu huyundan vazgeçmez..
ben 10 u 5 i bilmem
ULEN :roflol: :roflol: ben seviyorsam önümde kimse duramaz be...(erkeğin önündemi engel olacak allahını seversen yahuu...)
klava: klava:
:1shok::1shok::1shok::1shok:
işte bizim görmek istediğimiz jeliiiiiiiiiiiiiiiii...:CüvCüv:
jebonum sana temizlik yapmak iyi geliyor...
Ahh ahhh ask kararlilik dinlemiyoki canim benim.. Hala seviyosan onu geldiginde yine kabul ediyosun. Bitti hadi gule gule diyemiyosun:1no2:.
Ama karsindaki bi suru hata yapti, her defasinda da bu hatalari tekrarladiysa ve hala sana gelip afdiliyosa.. Iste bu durum icin gecerli deyil bu lafim. Daha fazla kendinden taviz vermemek icin bunda kesinlikle kararlilik gerekir...
kız bicirik uslu dur ... :)
kızlar ben kaçıyorum üniversiteye gidecem hocanın kafasına bi türlü kabul etmediği haritayı fırlatacam ayyy pardon yanlış dedim nazikçe bırakacağım eğer kabul etmezse yarın gazteleri okuyun.klava: klava:
Selam bayanlar..
Canım 5 yıldır platonik mi? :uhm: ...
Beş yıl...:1shok:Maşallah arkadaşım sana...Nasıl sürdürebildin o kadar???
İlginç birşey gerçekten 5 yıl...O kadar süre içinde, o kişinin yerine koyabileceği biri çıkmamış sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?