Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canim biz barisiyor gibi oluyorduk yine aynisini yapti ne bitirdi ne benimle tabi olan bana olan oldu ben yine hayaller kurdum sevindim filan kisacasi böyle ben seni hic bitirmedim diye geldi birden yine basa sardik sok oldum

Ya madem dönücen niye gidiyosun. Hadi ara vermek istedin diyelim niye tekrar baslamasina dair hic bi umit birakmazsiniz. Yada gidiyosaniz tam gidinde ne umit kalsin arkada nede belirsizlikk.kötükedihüso..

ben diyim halinizi...
YENİ BİR AŞK YENİ BİR İŞ(Varsa hazırkide olur) ..KISACASI KENDİME YENİ BİR BEN LAZIMMMMMMMMkaydirigubbakcemile3

Yok cicim bana yeni bir ask yaramiyo. Yaramasini birak 8 yildir vazgecemedim ondan bundan sonrada cook zor... Alistim hem zaten. Onsuzken onunla yasamaya...
Ama size lazim yeni bi askk... Artik onlari duyalim bu topikdee...

kuralsız yalansız dolansız bir topik bu...:teytey:

benimki hayvanlarla cok iyi iletisim kuruyor eminim ama benle degil

birde sürekli kötüyüm kötüyüm püfff yaa git kardesim bana güclü erkek lazim erkek dedigin güclü olur ne böyle kötüyüm yok söyle böyle

amann YAA SIKTI BU ADAM AMA sevdik iste bi kere

ayy evet ya güçlü erkek lazım bize...
söylediğinin arkasında duracak biri ... :dilcikar:

:1shok::1shok::1shok::1shok:
işte bizim görmek istediğimiz jeliiiiiiiiiiiiiiiii...:CüvCüv:
jebonum sana temizlik yapmak iyi geliyor...

Ahh ahhh ask kararlilik dinlemiyoki canim benim.. Hala seviyosan onu geldiginde yine kabul ediyosun. Bitti hadi gule gule diyemiyosun:1no2:.
Ama karsindaki bi suru hata yapti, her defasinda da bu hatalari tekrarladiysa ve hala sana gelip afdiliyosa.. Iste bu durum icin gecerli deyil bu lafim. Daha fazla kendinden taviz vermemek icin bunda kesinlikle kararlilik gerekir...

ya bu aşk psikopat biş iya valla deli deli..delikafadulden

SIMDI GERI DÖNÜSÜ OLMAYAN BIR YOLDAYIM
ICIM HEP SENDEN YANA OLSADA
ICIM HEP KAN AGLASADA
BIR TARAFIM ASLA DER GIBI
BÖLER BENI IKIYE
AN GELIR HAYKIRMAK ISTERIM SENI DELI GİBİ SEVDİĞIMİ
HALA UNUTAMADIGIMI
AN GELIR YAPTIKLARIN GEÇER GÖZÜMÜN ÖNÜNDEN FILM SERIDI GIBI
SU AN NE YAPTIGINI BILMEM, DUYMAM, GÖRMEM
SORARIM KENDIME
BEN ONA BIR SEYLER YAZARKEN
ACABA GELIR MIYIM AKLINA
O DA BENIM GIBI ÇARELER ARAR MI
HER TELEFON ÇALISINDA ICI ACIR MI
BENZETIR MI BASKALARINI BANA
BENIM ONU BENZETTIGIM GIBI
ARTIK GERI DÖNÜS YOK BILIRIM
EKSIKLIGINI HISSETSEMDE
ÖZLEMEYI SAYENDE ÇOK IYI BILSEMDE
UNUTMAK YERINE ISTEMEDEN, ÇARESIZCE KABULLENSEMDE
BILIRIM ARTIK ÇOK GEÇ
NE SEN DÖNEBILIRSIN GERI NE DE BEN GEL DIYEBILIRIM SANA.........

kızlar ben kaçıyorum üniversiteye gidecem hocanın kafasına bi türlü kabul etmediği haritayı fırlatacam ayyy pardon yanlış dedim nazikçe bırakacağım eğer kabul etmezse yarın gazteleri okuyun.klava:klava:

3. sayfa haberlerini mi :roflol:

bol şans canım...

Selam bayanlar..
Canım 5 yıldır platonik mi? :uhm: ...

valla malesef ole. unıverste 1. sınıfta onu gordum sımdı master bıtıyo hala platonık..
Baska kımse benı onun kadar cekmıyo yanındayken bı tuhaf hıssedıyorum. Anlıyo ona acılmıs ama reddedılmıstım ama hayatın cılvesı kı bız mezun olduk ama hala gorusuyoruz sık sık karsılasıyoruz o benım ne hıssettıgımı bılıyo ama bu konuyu hıc acmıyo yemek yıyoruz nadıren sınemaya gıdıyoruz ama asla ılıskı konusunu acmıyo acsada olmaz cok nadıren karsılasıyoruz 3 4 ayda bır....

Cok acı cekıyorum ama onunla boyle raslantıyla karsılastıgımız bı tek gunu bıle paylasmak bana aylarca mutluluk verıyo. Neler olur bılmıyorum asla cıkmaktan sevgılılıkten bahsetmıyo bende kımseyle bırlıkte olmadım unıverste1.sınıftan berı.
o baskalarıyla cıktı el ele gordum onu baskalarıyla. Garıp ama kımse bana onun bı bakısıyla hıssettırdıklerını hıssettırmıyo. Allahtan hakkımda hayırlısını dılıyorum.
Kusura bakmayın ıcımı doktum ,ama ıyı geldı :)

Beş yıl...:1shok:Maşallah arkadaşım sana...Nasıl sürdürebildin o kadar???

o kadar zor kı, o kadar zor kı onu baskalarıyla el ele gorup hıcbısey yokmus gıbı davranmak. Dedıgınız gıbı artık acısına bıle alıstım bagımlılık yaptı.
Bu arada bu platonık asık oldugum kısıyle raslantıyla o kadar cok karsılasıyoruz kı artık medenı ınsanlar gıbı yemek yıyoruz sohbet edıyoruz zannedıyo kı benım hıslerım gectı, gecıtıgı falan yok aslında . Daha da cok arttı. Bana gulumsemesı gozlerı davranıslarıyla o kadar umıt verıyo kı sankı ertesı gun arıcakmıs gıbı hıssedıyorum ayrılırken.
Olsaydı benım ılk ve tek ılıskım olucaktı

ankara455 canım yaaa... ben anlamadım yolda karşılaşıp sonra hadi yemek yiyelim mi diyorsunuz?
yoksa hani telefon edip buluşalım filan mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…