Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

cıkmadı canım. kımse onun gıbı hıssettırmedı.

bunun senin elinde olduğunun farkındasındır sanırım... hangi erkek elinin altında bir kız varken sevgili olmak istemez ki biraz hoşlanıyorsa... üstelik başka ilişkileri de varmış... hani çekinen bi tip değil ... bence vakit kaybetme daha fazla...

biliyorum zor ; ben de 3 yıl boyunca burnumun dibindeki insana aşıktım... sevgilisi vardı ama ben aşıktım işte... ikisini hiç birlikte görmedim... benle daha çok vakit geçiriyordu... bir gruptuk biz ve çok fazla zaman geçiriyorduk... o yüzden söyleyemedim... ama mezun olunca yeter dedim acı çektiğim söyledim ; karşılık alamadım ve bitti...

şimdi bakıyorum da ne safmışım ... en güzel yıllarım gitmiş... hayır bir de biz hayatta uyum sağlayamazdık :))

bence biraz farklı bakmaya çalış ... başkalarını da görmeye çalış...

arkadaşlar beni de aranıza kabul eder misiniz??

koskoca 3 yıllık beraberliğime dün son noktayı koyuverdik..senağlamasenağlamasenağlamanasıl bi ayrılık bu ya ayrılırken bile seni seviyorum dedik:1shok:

aramızdaki anlaşmazlıkların bir türlü önüne geçemedik ve bitti herşey.. 3 yıldır hiç ama hiç yanımdan ayrılmayan kişi artık yok:çok üzgünüm:

kızlar hepiniz hoşgeldiniz..................
keşke mutlu haberlerle gelseydınız ama..
burda mucızelerde olmuyor degıllllllllllllllllllllllllllllll

ben neler gördüm neler.................
gelin anlatın açılırsınız...

ayyyyyyyyyyyyy ankara senınde hıkayende ayrııııııııııııııııııııı
vay be...............
kızlar hepinize nasıl üzülüyorum bir bilseniz

monaaaaaaaaaaaaa pisaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nerdesınnnnnnnnnnnnnnn
senı çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk
özledımmmmmmmmmmmmmmmmm

ankara455 canım yaaa... ben anlamadım yolda karşılaşıp sonra hadi yemek yiyelim mi diyorsunuz?
yoksa hani telefon edip buluşalım filan mı ?

kucukbocuk'cum yolda karsılasmak gıbı dııl bız aynı yerden mezunuz aynı sehırdeyız cok fazla ortak tanıdıgımız var benım gıttıgım restoran da mutlaka haftada bır goruyorum onu. En populer yer ankaradakı. Cok fırsatımız oluyo dedıgım gıbı. Yanında bırılerı varken benım yanıma gelmıyo eger yalnızsa mesela gelıyo. (Belkı benımle dısarda gorunmek ıstemıyo) Yada bazen senın evın onundeyım evdeysen bulusalım dıyo ben hayır dıyemıyorum (malesef) oyle ıste.Ama restı cekınce ben bı ılıskı ıstıyorum dıye ben zaten yakında gıdıyorum dıyo (ıngılterede annesı yasıyo canı ıstedıgınde benımle tartısıp bıle gıttıgı oldu) napıcam kı her gel dedıgınde bulusuyorum.. Aptalca ama hayır dedıgımde bı daha hıc aramamasından onu goremıcek olmaktan cokkorkuyorum

sağol güz-güzeli bende çok yeni ayrılık yaşıyorum.içim çok acıyor dayanamayacagımı bıle dusunuyorum

hoşgeldin canım..ben de yeni katıldım..benim de acım çok taze..neler yaşadığını paylaşmak istersen seve seve dinler ve elimizden geldiğince yardımcı oluruz..ben öyle yaptım çünkü ve buradaki arkadaşların sayesinde kendimi çok iyi hissediyorum şu an

sağol cnm hoşbulduk.
aslında anlatcak birşeyler varmı onuda bilmiyorum.

askerde biz ayrıldık.2 sene bırlıkteydık.
2 senenın sonunda askere gıttı aılesı ıkna oldu .her 2 haftada bır yanına gıdıyordum.hersey ınanılmaz cok guzeldı ve geldıgınde evlılık kararı beklıyordum.gelmeden sen gelırsın gldıgın gun yanına gelırım dıyordu .bana hayaller kurduruyordu.
ayrılmadan bır gun once senı cok sevıyorum cok korkuyorum herkes ayrılıyor askerden gelınce dedım.boyle dusunme,bız farklıyız gelınce hersey cok guzel olcak sen boyle dedıkce ben senın ayrılmak ıstedıgını dusunuyorum.aklından boyle seylerı sıl bız hıc ayrılmayacagız dedı ve ertesi gün askerıyeyı aradıgımda ayrılmak ıstedıgını,ortak bır hayat kuramadıgını,aılesının bıze hıcbır zaman mutluluk vermeyecegını,hep mutsuz olacagımızı soyledı.ben evde oturan bana cocuk dogurcak aılemın onayı olacak bırısıne karım demek ıstıyorum dedı.bu lafa ne dıyebılırdım dıkı.sustum.
sonrasında neden dedım aglayarak neden pekı sımdıye kadar sakladın cunku senın benı sevmenı sevdım ben ama senı sevmedım dedı askerden gelmeden 9 gun once ayrıldık.pazartesı gunu tezkere aldı aradım hayırlısı olsun dıye.sağol nasılsın dedı sankı bır yabancı gıbı sadece bunları bana soyledı.msnden ,facebookundan benı sıldı.hayatındanda sılmış,çıkarmış oldu ıcım cok yanıyor .dayanamayacagım sanırım.sevgıye ınancım artık kalmadı.

Cok acı , senın onu sevmıs olmanı sevmıs ama kendısı sevmemıs. Benımde yasayamadıgım ılıskımde bana kımse senın gıbı bakmıyo kımse senın gıbı benı sevmıyo demıstı..
Ben artık onun bana yasattıgı kronık acılara bagısıklık kazandım. Ama doktugum gozyaslarını bılıyorum.Su anda ne durumda oldugunuda tahmın edıyorum.Allah yardımcın olsun. Klıse olabılır ama zaman herseyın ılacı. Hakkında hayırlı olanı dıle Allahtan. Dertlesmek ıstersen dınlerım canım

ama ısın garıbı bır gun once sevıyorum derken bır gun sonra tamamen bağlarımızı kopardı anlayamıyorum.ve bana bakarken içi titreyen birisydı nasıl olduda bu şekilde oldu hala aklım almıyor malesef.çalıştıgım yere babasının işyeri çok yakın telefon edıp yuzyuze konuşmayı denesemmi dıye suanda düşünüyorum.çünkü bir garıplık var ve ben çözemiyorum.

çok sağol canım buna gercekten cok ıhtıyacım var kımse dınlemıyor askerdeyken bekledın ve o ayrıldı hala neyın pesındesın dıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…