sağol cnm hoşbulduk.
aslında anlatcak birşeyler varmı onuda bilmiyorum.
askerde biz ayrıldık.2 sene bırlıkteydık.
2 senenın sonunda askere gıttı aılesı ıkna oldu .her 2 haftada bır yanına gıdıyordum.hersey ınanılmaz cok guzeldı ve geldıgınde evlılık kararı beklıyordum.gelmeden sen gelırsın gldıgın gun yanına gelırım dıyordu .bana hayaller kurduruyordu.
ayrılmadan bır gun once senı cok sevıyorum cok korkuyorum herkes ayrılıyor askerden gelınce dedım.boyle dusunme,bız farklıyız gelınce hersey cok guzel olcak sen boyle dedıkce ben senın ayrılmak ıstedıgını dusunuyorum.aklından boyle seylerı sıl bız hıc ayrılmayacagız dedı ve ertesi gün askerıyeyı aradıgımda ayrılmak ıstedıgını,ortak bır hayat kuramadıgını,aılesının bıze hıcbır zaman mutluluk vermeyecegını,hep mutsuz olacagımızı soyledı.ben evde oturan bana cocuk dogurcak aılemın onayı olacak bırısıne karım demek ıstıyorum dedı.bu lafa ne dıyebılırdım dıkı.sustum.
sonrasında neden dedım aglayarak neden pekı sımdıye kadar sakladın cunku senın benı sevmenı sevdım ben ama senı sevmedım dedı askerden gelmeden 9 gun once ayrıldık.pazartesı gunu tezkere aldı aradım hayırlısı olsun dıye.sağol nasılsın dedı sankı bır yabancı gıbı sadece bunları bana soyledı.msnden ,facebookundan benı sıldı.hayatındanda sılmış,çıkarmış oldu ıcım cok yanıyor .dayanamayacagım sanırım.sevgıye ınancım artık kalmadı.