Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Bir kaç kez sevdim ve bir kaç kez aldatıldım canım...

Her defasında yıkıldığımı ve bir daha sevemeyeceğimi düşündüm.Daha doğrusu sandım..

O zamanlar erkeklerin yapısını pek bilmiyordum...Hiç değmezmiş üzülmeye...

Ama Allah eşimi karşıma çıkardı ..Şimdi çok mutluyum ve iyiki diğer insanların hiç biriyle olmamış,verilmiş sadakam varmış diyorum..O kişilerin şimdiki durumlarını görünce..Tabi o zamanlar bunun farkında değildim.....a.s

bu cevabı duymayı isteyerek sordum biliyor musunuz..
yani şu an son aşkımız sanıyoruz. aldatılırsak bittik mahvolduk kimseye güvenilmez sanıyoruz.
ama eğer ki iyiki eşim çıktı karşıma-o insanların hiçbiriyle olmamış diyebiliyorsanız bizim için çok sağlam bi örnek bu.

peki bir soru daha.. erkeklerin yapısını bilmiyordum diyorsunuz ya.
bi örnek verip sorucam bunu..
baya önce dağıtmıştım çok fazla. içki vs..
o zaman bana birisi asıldı gruptan.
ama çocuk nişanlıydı.
ve bende içkininde etkisiyle yüzüne vurdum. ne adi insansın evleneceğin kadına yazık dedim.kavga çıktı ortamda.. erkekler birbirine girdi. kimi beni korudu kimi onu vs..
nedense o adamın yüzü gözümün önünden gitmiyor.
bütün erkekler böyle iğrenç geliyor gözüme.
kimseye güvenilmez geliyor..(ha tabi bi tek benim eski sevgilim hariç.. o asla aldatmazdı ya güya.-o masum güya..)
gerçekten güvenilebilecek erkekler var mıki?
yani büyük konuşturmak falan istemiyorum ama...

9 kullanıcı mı okuyor??
biraz geç bi saat değil mi??
bu ne rağbet böyle..

default style de güzelmiş canım
ben kırmızı halini kullanıyordum şimdi buna geçtim birazsüprizzzzz
egedeniziii benim de ders çalışmam gerek biliyo musunn
final haftası :kızgın:

kaydirigubbakcemile4hosgeldiniz misafirlerrr sizde katilsaydiniz cekinmeyin yaneeelaelaelaelaelae:roflol:

bu cevabı duymayı isteyerek sordum biliyor musunuz..
yani şu an son aşkımız sanıyoruz. aldatılırsak bittik mahvolduk kimseye güvenilmez sanıyoruz.
ama eğer ki iyiki eşim çıktı karşıma-o insanların hiçbiriyle olmamış diyebiliyorsanız bizim için çok sağlam bi örnek bu.

peki bir soru daha.. erkeklerin yapısını bilmiyordum diyorsunuz ya.
bi örnek verip sorucam bunu..
baya önce dağıtmıştım çok fazla. içki vs..
o zaman bana birisi asıldı gruptan.
ama çocuk nişanlıydı.
ve bende içkininde etkisiyle yüzüne vurdum. ne adi insansın evleneceğin kadına yazık dedim.kavga çıktı ortamda.. erkekler birbirine girdi. kimi beni korudu kimi onu vs..
nedense o adamın yüzü gözümün önünden gitmiyor.
bütün erkekler böyle iğrenç geliyor gözüme.
kimseye güvenilmez geliyor..(ha tabi bi tek benim eski sevgilim hariç.. o asla aldatmazdı ya güya.-o masum güya..)
gerçekten güvenilebilecek erkekler var mıki?
yani büyük konuşturmak falan istemiyorum ama...

Var elbette...

Bir insanın ailesi çok önemli.Nasıl bir ailede yetiştiği,davranışlarının ve konuşmalarının tutarlı olup olmadığı çok önemli..Çünkü kişilerin karakter yapılarını aileler temelini oluşturur...Arkadaş çevresi de önemli..Çünkü çevresi de etkendir karakterinde..Sizi üzen yalan ve tutarsızlık yalakadığınızda gözünün yaşına bakmadan defedeceksiniz..Ki boşuna yıpranıp vakit harcamayasınız..Çünkü hayat o kadar da uzun değil...Seven erkek el üstünde tutar daima....ödü kopar kaybetmekten..kıymet bilmeyen adam hata üstüne aptalca hatalar yapıp durur.Çok fazla yıpranmadan yol vermek en iyisidir...kaydirigubbakcemile2

default style de güzelmiş canım
ben kırmızı halini kullanıyordum şimdi buna geçtim birazsüprizzzzz
egedeniziii benim de ders çalışmam gerek biliyo musunn
final haftası :kızgın:

Evet aslında ben de çalışmalıyım ama bütler de var diye biraz yaydım :roflol:

Şimdi planım şu:Vizelerde iyi aldığım derslerden finallerde sıyrılıp,bütünlemeye diğerlerini bırakmak

11 kullanıcı okuyor.. bazen gündüzleri bile bu kadar olmuyor..
hatta genelde olmuyor..
cidden garip..

bide misafirler anında kayıt olamıyor sanırım değil mi?
yani ilk üyelikde bi süre onay zamanı falan bekliyorlar sanırım?
yanlış hatırlıyor da olabilirim eski üyeyim baya.
o yüzden yazamadan okuyor olabilirler.. buradan yine de onlara el sallayalım,kendilerini yalnız hissetmesinler :teytey::teytey:
(not: el sallama smileyi bulamadım mendil sallıyorum :delphin:)

12 kullanıcı olduk. pes...
bir yerde linkimiz falan mı verildi ya?
reklam gibi falan.. girin şu yazıyı okuyun gibisinden..
misafir arkadaşlar biriniz giriş yapıp yazsanız nerden buldunuz bizi,bu saatte??

Back
X