hayirdir cnm neymis o farkettigin düzenfisfisfis
sayfanın biraz daha altında kk default yazan bir yer var ya,oradaki küçük oka tıkla en altta MTB yazıyor,işte o

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayirdir cnm neymis o farkettigin düzenfisfisfis
sayfanın biraz daha altında kk default yazan bir yer var ya,oradaki küçük oka tıkla en altta MTB yazıyor,işte o![]()
Bir kaç kez sevdim ve bir kaç kez aldatıldım canım...
Her defasında yıkıldığımı ve bir daha sevemeyeceğimi düşündüm.Daha doğrusu sandım..
O zamanlar erkeklerin yapısını pek bilmiyordum...Hiç değmezmiş üzülmeye...
Ama Allah eşimi karşıma çıkardı ..Şimdi çok mutluyum ve iyiki diğer insanların hiç biriyle olmamış,verilmiş sadakam varmış diyorum..O kişilerin şimdiki durumlarını görünce..Tabi o zamanlar bunun farkında değildim.....a.s
Önemli tabii kız...Renk oldu çeşit oldu :roflol:
bu cevabı duymayı isteyerek sordum biliyor musunuz..
yani şu an son aşkımız sanıyoruz. aldatılırsak bittik mahvolduk kimseye güvenilmez sanıyoruz.
ama eğer ki iyiki eşim çıktı karşıma-o insanların hiçbiriyle olmamış diyebiliyorsanız bizim için çok sağlam bi örnek bu.
peki bir soru daha.. erkeklerin yapısını bilmiyordum diyorsunuz ya.
bi örnek verip sorucam bunu..
baya önce dağıtmıştım çok fazla. içki vs..
o zaman bana birisi asıldı gruptan.
ama çocuk nişanlıydı.
ve bende içkininde etkisiyle yüzüne vurdum. ne adi insansın evleneceğin kadına yazık dedim.kavga çıktı ortamda.. erkekler birbirine girdi. kimi beni korudu kimi onu vs..
nedense o adamın yüzü gözümün önünden gitmiyor.
bütün erkekler böyle iğrenç geliyor gözüme.
kimseye güvenilmez geliyor..(ha tabi bi tek benim eski sevgilim hariç.. o asla aldatmazdı ya güya.-o masum güya..)
gerçekten güvenilebilecek erkekler var mıki?
yani büyük konuşturmak falan istemiyorum ama...
default style de güzelmiş canım
ben kırmızı halini kullanıyordum şimdi buna geçtim birazsüprizzzzz
egedeniziii benim de ders çalışmam gerek biliyo musunn
final haftası![]()
gittikce cogaliyoruz bayanlar caktirmayin:roflol:
Bu saatte 7 misafir...Çok garip...
evinde net yok benimkinin. .
olsa da araştırıp,kasıp beni bulmaz