Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

aynen böcüğün dediği gibi bekleme şu çocuğu valla sabırlısın ben çoktan silmiştim o çocuk ne yapmaya çalışıyor anlamadım prenses silsen şunu artıkın ha silde rahatla bir birgünde sildimde

evet canım yapacağın bir şey yok...
hatta bunların arasında beklemek de yok ... yerimseniben

haklısın böcükcüm,beklemek bende istemiyorum da işte insan genede beklemese bile bekliyo :utangac: hele şükür kızlardan bitek sen ses verdin yani, yoksa bende yoksa bana küstülermi artık konuşmuyolarmı diye düşünmeye başlamıştım valla,burası kalabalıklaştıkça bizde birbirimizden uzaklaşıomuyuz ne kızlar :çok üzgünüm:

kutsının bu sarkısının adı ne kızlar.uzulmeyın yavyular onlar kaybettı.bır sure sonra kapınıza gelecek hepsı.cunkı hep boyle olmustur.erkek mılletı kafalar bıras gec basıyıo malum.kıtlarrrrrr.bugunlerde merkur gerı gıdıyo hadı bakalım hersey yıne alt usttttt.subata kadar.

ahhh o zaman bunların akılları da geri geri gider valla ... kaydirigubbakcemile3

haklısın böcükcüm,beklemek bende istemiyorum da işte insan genede beklemese bile bekliyo :utangac: hele şükür kızlardan bitek sen ses verdin yani, yoksa bende yoksa bana küstülermi artık konuşmuyolarmı diye düşünmeye başlamıştım valla,burası kalabalıklaştıkça bizde birbirimizden uzaklaşıomuyuz ne kızlar :çok üzgünüm:

ayy küslük olmaz biz de canım ... sen de kaydirigubbakcemile3

kalabalıklaştıkça uzaklaşmak demeyelim de ; ben kendi adıma karıştırıyorum valla...
bir de yeni gelenlerimiz bizden daha acılı olduğundan hem de 8000 msjı okumaları mümkün olmadığından pek bizim hallerimizden anlayamıyorlar... yorum yapamıyorlar tatlım...
normal yani ...ahh böyle küçük şeylere takılmasan hiç fena olmayacak... :lepi:

Ne olacak,selam verdi konuştuk nasılsın iyi misin falan diye...

Dün nişanlandı diye duymuştum ya merak ettim sordum nişanınız oldu mu diye

Yok daha olmadı yazın olacak dedi

Ben de hayırlı olsun dedim

Ya var ya elim ayağım boşaldı onu görünce...Bir garip oldum...

off ege denizi çok zor allah sabır versin ben nişandığını duyunca bir zaman bişiy yiyemedim ruh gibiydim inş senin öyle olmaz
kızlar hepinize iyi akşmalr ben bu akşam erken çıkcam dolaşacağım biraz daha kalırsam abuk sabuk şarkılardan fenalık geçirecem inş herşey gönlünüzce olur

Gözyaşım kurudu akmıyor aşkım
Senin derdini senle ezberlemişim
Sen giderken canım vurdunya beni
Ben dönersem seni öldüreceğim
Yıldızsız gecelerden
Güneşsiz sabahlara uyanmak nedir sen bilirmiydin
O yârin elinde mutluydum teninde
Ben öldüm bir kere gelirmiydin
Yıldızsız gecelerden
Ellerim yanımda kalır diyorum
Helalin koynunda uyur diyorum
Bu yüzden ellerim soğur diyorum
Yürek soğuk gece soğuk su soğuk
Yıldızsız gecelerden
Yıldızsız gecelerden

ah canım benim ben o heyecanı iyi bilirim, kalp çarpıntısından öleceğini sanır insan, hele o el ayak çekilmesi,sıcak basması beynin uyuşması hepsini çok iyi bilirim.. canım benim,nasıl olduğunu anlayabiliyorum,karşılaşmamak herzaman en iyisidir ama bazen hayat bize oyunlar oynayabiliyor.zaman geçtikçe etkisi azalacak gün geçtikçe de etkisini kaybedecek

ayy küslük olmaz biz de canım ... sen de kaydirigubbakcemile3

kalabalıklaştıkça uzaklaşmak demeyelim de ; ben kendi adıma karıştırıyorum valla...
bir de yeni gelenlerimiz bizden daha acılı olduğundan hem de 8000 msjı okumaları mümkün olmadığından pek bizim hallerimizden anlayamıyorlar... yorum yapamıyorlar tatlım...
normal yani ...ahh böyle küçük şeylere takılmasan hiç fena olmayacak... :lepi:

tatlım küçük şeylere takılmak değil de yani nasıl anlatayım,ben anladığınız üzere duygusal yapılı bi insanım,arkadaşlıklara,ilişkilere çok fazla değer veririm burda çok güzel dostluklar kurduk acıları paylaşarak güzel arkadaşlıklar oluşturduk,o yüzden bi an duygusal düşündüm canım. a.s

tatlım küçük şeylere takılmak değil de yani nasıl anlatayım,ben anladığınız üzere duygusal yapılı bi insanım,arkadaşlıklara,ilişkilere çok fazla değer veririm burda çok güzel dostluklar kurduk acıları paylaşarak güzel arkadaşlıklar oluşturduk,o yüzden bi an duygusal düşündüm canım. a.s

yani çok ince düşünüyorsun... her zaman ince düşünen insan en çok kırılandır... çünkü herkes böyle olamıyor... :sm_confused:

egedenizim yaaa ; valla ben de tuhaf oldum ... ben yolda görsem sanırım görmezden gelirim diye düşünüyorum..

demek yaza olacakmış ; hala birlikte demek... o zaman yapılacak tek şey yoluna gitmek ; zaten yaptığın gibi... umarım kötü hissetmiyorsundur şimdi :(

egedenizim yaaa ; valla ben de tuhaf oldum ... ben yolda görsem sanırım görmezden gelirim diye düşünüyorum..

demek yaza olacakmış ; hala birlikte demek... o zaman yapılacak tek şey yoluna gitmek ; zaten yaptığın gibi... umarım kötü hissetmiyorsundur şimdi :(

Birbirimizi görmüştük canım sıyrılma durumu yoktu...Zaten otobüsteydik kalabalıktan dolayı da dipdibe duruyorduk...

Evet elbette bir şekilde devam edeceğim ama biraz kötü hissediyorum...

Birbirimizi görmüştük canım sıyrılma durumu yoktu...

Evet elbette bir şekilde devam edeceğim ama biraz kötü hissediyorum...

hadi yaaa ... valla ben kafamı çevirmeyi bile düşünüyorum... -tatlicadiarzu-

neyse yaa ; aklında olacak elbet bu an... ama önceki anlar gibi hep geçecek işte... geçecek de geçecek yahu bir geçse de hepimiz rahatlasak...

off tatlım ya teselli edecek bişi bulamadım valla... :sm_confused:

çıkmam da gerekiyor ... iyi akşamlar size...

üzülme noluuur :teselli:

bu arada otobüs kısmını yeni farkettim ... şansa bak yaaa ...
ayy neyse ki genelde yürüyerek gidiyorum bi yerlere :))

Back
X