Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım yapacağın bir şey yok...
hatta bunların arasında beklemek de yok ... yerimseniben
kutsının bu sarkısının adı ne kızlar.uzulmeyın yavyular onlar kaybettı.bır sure sonra kapınıza gelecek hepsı.cunkı hep boyle olmustur.erkek mılletı kafalar bıras gec basıyıo malum.kıtlarrrrrr.bugunlerde merkur gerı gıdıyo hadı bakalım hersey yıne alt usttttt.subata kadar.
haklısın böcükcüm,beklemek bende istemiyorum da işte insan genede beklemese bile bekliyohele şükür kızlardan bitek sen ses verdin yani, yoksa bende yoksa bana küstülermi artık konuşmuyolarmı diye düşünmeye başlamıştım valla,burası kalabalıklaştıkça bizde birbirimizden uzaklaşıomuyuz ne kızlar :çok üzgünüm:
Bugün benim laleyle karşılaştım okuldan dönerken!!!
ayy küslük olmaz biz de canım ... sen de kaydirigubbakcemile3
kalabalıklaştıkça uzaklaşmak demeyelim de ; ben kendi adıma karıştırıyorum valla...
bir de yeni gelenlerimiz bizden daha acılı olduğundan hem de 8000 msjı okumaları mümkün olmadığından pek bizim hallerimizden anlayamıyorlar... yorum yapamıyorlar tatlım...
normal yani ...ahh böyle küçük şeylere takılmasan hiç fena olmayacak... :lepi:
tatlım küçük şeylere takılmak değil de yani nasıl anlatayım,ben anladığınız üzere duygusal yapılı bi insanım,arkadaşlıklara,ilişkilere çok fazla değer veririm burda çok güzel dostluklar kurduk acıları paylaşarak güzel arkadaşlıklar oluşturduk,o yüzden bi an duygusal düşündüm canım. a.s
egedenizim yaaa ; valla ben de tuhaf oldum ... ben yolda görsem sanırım görmezden gelirim diye düşünüyorum..
demek yaza olacakmış ; hala birlikte demek... o zaman yapılacak tek şey yoluna gitmek ; zaten yaptığın gibi... umarım kötü hissetmiyorsundur şimdi![]()
Birbirimizi görmüştük canım sıyrılma durumu yoktu...
Evet elbette bir şekilde devam edeceğim ama biraz kötü hissediyorum...