Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gün gelecek,
Adımı unutmak zorunda kalacaksın
Puslu gecenin yorgun sabahında.
Bir kibrit çakıp yaşananlara,
Tek tek yakacasın benli hatıraları
Ömür defterinin en masum günahında.
Duvarlarında asılı takvimlerden düşen
Bir gün gibi,
Ağladığında yüreğine gömülen
Bir hüzün gibi
Yavaş yavaş eriyeceğim dudaklarında.
Ama ben sana inat,
Yokluğuna inat,
Bedenimle közleneceğim günahlarında.
Seni benden alan kadere,
Tek bir kelime etmeden
Seni içimde yaşatacağım.
Çünkü ben senin;
“ Bedelini yüreğimle ödediğim
En masum günahındım….”
Hayırlı sabahlar kızçeler.
Bugün kendinize mola versenize. Bırakın şu erkek milletini bi köşeye de azıcık kendi hayatınıza bakın. Gününüzü yaşayın en azından. Tek bir gün de olsa. Ne bu böyle her dakka her dakka... yüreğiniz illallah demedi mi artık ya?
günaydınn !!!
hocam biz bıraksak da onlar peşimizi bırakmıyoki laelaelaelaelae
Buna da yine siz izin veriyorsunuz.
Ne kadar müsaade ederseniz o kadar girebilir insanlar hayatınıza.
günaydın herkese annemden akşam sıkı bi fırça yedim bana demezmiki 'daha kimseyle görüşmeyeceksin sonra arkandan ben temizliyorum pisliklerini'of ya neden hep annem haklı çıkıyor ,üzüldüğümemi üzüleyeyim yoksa annemin herseferinde haklı çıkıp bana laf söylemesine ya bide ben her ilişkimde annin eline düşüyorum anne şu oldu bu oldu işin çıkamıyorum beni kurtar,her seferinde bunu söylemek zorunda kalıyorum bide offff
annen senden tecrübeli tıbkı mona gibi bazı şeyleri yaşamış:)) bence bu çok güzel benimde annem hep haklı çıkar ama gönül işlerimi asla söyleyemedim annemegünaydın herkese annemden akşam sıkı bi fırça yedim bana demezmiki 'daha kimseyle görüşmeyeceksin sonra arkandan ben temizliyorum pisliklerini'of ya neden hep annem haklı çıkıyor ,üzüldüğümemi üzüleyeyim yoksa annemin herseferinde haklı çıkıp bana laf söylemesine ya bide ben her ilişkimde annin eline düşüyorum anne şu oldu bu oldu işin çıkamıyorum beni kurtar,her seferinde bunu söylemek zorunda kalıyorum bide offff
annen senden tecrübeli tıbkı mona gibi bazı şeyleri yaşamış:)) bence bu çok güzel benimde annem hep haklı çıkar ama gönül işlerimi asla söyleyemedim anneme
kız böcük ne işin var bursada
bugun üstumde buz mavisi parlak bır bluz var...
altımdada pileli dizlerımde bır etek var........
ohhhhhhhh fıstık gübüyimmmmmmm
bugun üstumde buz mavisi parlak bır bluz var...
altımdada pileli dizlerımde bır etek var........
ohhhhhhhh fıstık gübüyimmmmmmm
i'm baaackkk ... ya bir mal kontrolüne gittim... hiç boş durmamışsınız vallaa...
arada monadan fırça bile yemişsiniz... maşşallah maşşallah :)
ben bugün bursaya gidiyorum :))