Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ya kızlar bugun hangı topıkke gıtsem kımse yok...
benımde tadım yok..kk nında tadı yok...
zamanda gecmıyor...

ya bende bugun temızlık gıbı bıse yapıcam yerlerı sılcem arda bakarım yıne
aslında ıs yapasım yok ama artık annemı oyalayamam:)

ben de nöbet geçiricem sanırsam ... msnde engelledim ; facebooktan sildirdim yakın arkadaşıma... diğeri de silecek... benle ilgili bişilerden hiç haberdar olamayacak...

ama onun üye olduğu topiğe girdim... yine aşkla ilgili bişiler yazmış ama anlamadım... kendiyle mi ilgili ; genel olarak mı ... ama sanırım birine bişey hissediyor ve kafası karışık ve bu ben değilim... offf çok aptalım ben yaaa... :tomato:

off bocuk off
artık bıtseler sunlar bızde
ne zaman bıtcekler
nobetın geldıgınde bırleselımsenağlama
kendıne hakaret etme

benımkıde face de gozukmuyo arkadasının lıstesıne baktım onadad yok
dondurdu galıba dımı pek anlamam o ıslerden

artık bıtsın ıstıyorum ama bı yandanda dıyomkı o evlenemez bana doner dıyom al bendende o kadar bende cok aptalım
sundan bı nefet edemedım gtt

yaa ama birine bişey hissediyosa o sen değilsen bu senin aptal olduğunu göstermezki, üstüne alınanlar olabilir (mesela ben naniknanik)

kendileri kaybeder güzelim, böyle seven kolaymı bulunuyo :dilcikar:

evet kendılerı kaybettıler ama hala uzulem bızız
anlamadım gttı
neden yok sayamadıgımızı sunları
ama benım hayatıma bırı grmesı lazım buna ınanıyorum yoksa olmıcak

Onca gez toz benimle, seviyorum de,
Sonra git nişnalan bir de ona de,
Şerefsizlik değil, nedir bu söyle?
Küfrüm edebimi aştı bu gece.

ya kzılar lütfen off siz üzüldükçe benimde içim acıyor bugün kimzenin keyfi yok herhalde onlar kaybeder benim ayrılalı 7 ay oldu çok tohaf bazen onu sevmediğimi düşünmeye başladım ne saçma kendime bu fikre alıştırıyorum ve onun beni asla sevmediğini bu daha kolay geliyor sadece bir hevesti geçti gitti sonra yaşadıklarımız benim için yaptıkları aklıma geliyor bu hayat bir sınav en güzel şekilde geçirelim

evet umudum bencede sınavdayız
sabret memız gerekıyo
mukafatını gorucez

yıne kımse yok
ben hem temızlık yapıyom hem burdayım sız nırdesınız

Onca gez toz benimle, seviyorum de,
Sonra git nişnalan bir de ona de,
Şerefsizlik değil, nedir bu söyle?
Küfrüm edebimi aştı bu gece.

ya sen mi yazdın bunu ... yazdıysan süper olmuş ; yazmadıysan cuk oturmuş ...:1shok:

ya kzılar lütfen off siz üzüldükçe benimde içim acıyor bugün kimzenin keyfi yok herhalde onlar kaybeder benim ayrılalı 7 ay oldu çok tohaf bazen onu sevmediğimi düşünmeye başladım ne saçma kendime bu fikre alıştırıyorum ve onun beni asla sevmediğini bu daha kolay geliyor sadece bir hevesti geçti gitti sonra yaşadıklarımız benim için yaptıkları aklıma geliyor bu hayat bir sınav en güzel şekilde geçirelim

sevmiş ya da sevmemişler bir önemi yok artık... çünkü biz başkalarını ; onlar da başkalarını sevecek.. olay bundan ibaret... evet şu sınavın son aşamasına gelsek de büte kalmadan fena olmaz yani...

evet umudum bencede sınavdayız
sabret memız gerekıyo
mukafatını gorucez

yıne kımse yok
ben hem temızlık yapıyom hem burdayım sız nırdesınız

ben de buralardayım tatlım yaaa... işi de az valla çok içim sıkılıyor... :1no2:

ben tekrar geldim kızlar çok utanıyorum birine yalan söyledim anlamış off ya ama haklıydım geçerli sebeplerim vardı aslında anlamadı bana zarf atttı ben de yuttum artık sil baştan başlayacağım dün akşam yazdığım şarkı gibi artık sevmeyeceğimmmmm,bütün kabahat benim.....

ben tekrar geldim kızlar çok utanıyorum birine yalan söyledim anlamış off ya ama haklıydım geçerli sebeplerim vardı aslında anlamadı bana zarf atttı ben de yuttum artık sil baştan başlayacağım dün akşam yazdığım şarkı gibi artık sevmeyeceğimmmmm,bütün kabahat benim.....

olmuş bitmiş artık ... geçerli sebeplerin de varsa üzme kendini... artık durumu değiştiremezsin çünkü ... üüzlme tatlım... :teselli:

ya sen mi yazdın bunu ... yazdıysan süper olmuş ; yazmadıysan cuk oturmuş ...:1shok:

sevmiş ya da sevmemişler bir önemi yok artık... çünkü biz başkalarını ; onlar da başkalarını sevecek.. olay bundan ibaret... evet şu sınavın son aşamasına gelsek de büte kalmadan fena olmaz yani...

ben de buralardayım tatlım yaaa... işi de az valla çok içim sıkılıyor... :1no2:

yok ben yazmadım ama cuk oturdu gercekten

anlatcam dayanamadım
benim 3 yıl berabe rolduğum biri vardı volkan ismi onunla ayrıldıktan sonra özkanla beraber olduk ayrıldık volkan doğumgünümde aradı ben etkilendim tekrar eskisi gibi olur sandım oda sevdiğini felan söyledi bana özkanın yanıma gelip gelmediğini sordu bende yalan söyledim gelmedi dedim oysa gelmişti,ben herşeye sünger çekicektim hatta nikimi bile değiştirdim felan ama olmadı o nerden anladıysa yalanımı farketmiş zarf atmışta olabilir,bunu bana söyledi sorun bu hata bende keşke daha fazla kirletmeseydim ilişkimizi ama yeniden başlamak demek herşeye sünger çekmek demek değilmidir ben ondna yalan söyledim öbür türlü olsa dicektiki ne oldu aranızda ne geçti vs vs vs sürekli irdeleyecekti ya off çok utanıyorum,üzgünüm,yerin dibine geçtim off ya

anlatcam dayanamadım
benim 3 yıl berabe rolduğum biri vardı volkan ismi onunla ayrıldıktan sonra özkanla beraber olduk ayrıldık volkan doğumgünümde aradı ben etkilendim tekrar eskisi gibi olur sandım oda sevdiğini felan söyledi bana özkanın yanıma gelip gelmediğini sordu bende yalan söyledim gelmedi dedim oysa gelmişti,ben herşeye sünger çekicektim hatta nikimi bile değiştirdim felan ama olmadı o nerden anladıysa yalanımı farketmiş zarf atmışta olabilir,bunu bana söyledi sorun bu hata bende keşke daha fazla kirletmeseydim ilişkimizi ama yeniden başlamak demek herşeye sünger çekmek demek değilmidir ben ondna yalan söyledim öbür türlü olsa dicektiki ne oldu aranızda ne geçti vs vs vs sürekli irdeleyecekti ya off çok utanıyorum,üzgünüm,yerin dibine geçtim off ya

bence yerin dibine filan geçmedin... o kadar kendini kötü hissetmeni gerektirecek bir durum değil... bunu güzel bir şekilde açıklayabilirsin ... tabii volkanla düzgün bir şekilde devam etmek gibi bir durum sözkonusu ise... senden saklamamın nedeni seni düşündürecek ; incitecek şeyler yaşamadığım halde bunların senin kafanda soru işareti oluşturacağını düşünmemdi.. haklısın yalan söylemem yanlıştı gibi birşeyler söyleyebilirsin...

ama şunu da düşün... volkanla ilişkin bitmiş zaten ; özkanla ne yaşadığın seni ilgilendirir... yani tekrar başlanacaksa elbette ayrı iken yaşananlardan dolayı kimse kimseyi yargılamamalı... eğer yargılama yapılacaksa zaten başlanmamalı...

bunu bir şekilde açıklamayı dene istersen... ama özkan seni en ufak şeyde birşeylerle suçlayacaksa hiç boşuna da uğraşma canım... sürekli kendini kanıtlamak zorunda olacağın bir ilişki seni mutlu edemez ki...

Back
X