- 29 Nisan 2007
- 6.171
- 6
- 358
sımdı merak edersın tabı aklından cıkmazkıklava:
evet ve daha cok yeni... ailesi biraz zaman tanısın demiş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sımdı merak edersın tabı aklından cıkmazkıklava:
sorma canım ya geldiğimden beri herkesin tek konusu bu zaten, allah allah ya:sm_confused: bi nurdan abla var, ondan başkada kimsenin haberi yok bişeyden, sanki biliyo herkes
odun onlar odun, geçen sayfalarda nil arkadaşımın o tespitine katılıyorum...
senağlamaay kızlar yaa bide başıma böbrek taşı derdi cıktı 1 diil 2 diil 5 tanee off bu odunla ugrastıgım yetmezmiş gibisenağlamaşahsıma munhasırın bilgisi vardı şu ilaçlı film hakkında inşallah okurr bunu da bişe sorcam da onaa yaa ilaçlı filmde ilacı verınce ağzıma burnuma iğrenç tatlar gelıyomuş ilaç gelıyomuş dogrumu bu canım bi de iğne kocamanmış dıyolarsenağlama
senağlamaay kızlar yaa bide başıma böbrek taşı derdi cıktı 1 diil 2 diil 5 tanee off bu odunla ugrastıgım yetmezmiş gibisenağlamaşahsıma munhasırın bilgisi vardı şu ilaçlı film hakkında inşallah okurr bunu da bişe sorcam da onaa yaa ilaçlı filmde ilacı verınce ağzıma burnuma iğrenç tatlar gelıyomuş ilaç gelıyomuş dogrumu bu canım bi de iğne kocamanmış dıyolarsenağlama
benimki de hayatım boyunca beni kimse aglatamaz demiştii ayrıldıgımız gün ben aglayınca o da agladı ama bana bunu dediği gün ben şey demiştim daha ilişkinin baslarında demişti benı kimse aglatamaz diye bende içimden ben bigün senı aglatırım demiştim ne bileyim ayrılık yuzunden olacagını bilsem hiç aglamazdım benimkide odun benimki sonradan odunlaştı yanii odun diilseler bile odunlaşıyolar bisüre sonra yani yapıları böyle keretaların:jeyyar:
benimki de tam ağlıcaktı, direkten döndü, gözlerini kaşıdı, nerdeyse ağlıyodu ama olmadı ya, nerdeyse insan oluyodu...:bbo:
evet bende geldim hemencecik okudum kaldığım yerden kızlar işim var kusura bakmayın bide müdürüm bu aralar bir gıcık bir suratsız anlatamam oda ayrı bi vaka...
ebrucum yoruldunmu akşam bekledim açmadın ama,prensesim bence kesinlikle uzak dur,ya bizde şans yok bence nasıl başladıysa öyle gidiyor nerde bir cins varsa bizde hepsinin kötü olduğu akılsız odun olduğu taraftarı değilim,sadece biz şansızız bence
annem değilde ben kendimi elişine verdim örgü bocuk mumlar şimdide sabun merakı sardı ya bu gidişle bütün aylığı bunlara vercem zamanımda yok hangisini canım isterse off ya kader mi bu allah canımı alsada kurtulsam
böyle bi savunma psikolojisi geliştirdim sanırım kendi kendime :))
evet ve daha cok yeni... ailesi biraz zaman tanısın demiş.
benimki de hayatım boyunca beni kimse aglatamaz demiştii ayrıldıgımız gün ben aglayınca o da agladı ama bana bunu dediği gün ben şey demiştim daha ilişkinin baslarında demişti benı kimse aglatamaz diye bende içimden ben bigün senı aglatırım demiştim ne bileyim ayrılık yuzunden olacagını bilsem hiç aglamazdım benimkide odun benimki sonradan odunlaştı yanii odun diilseler bile odunlaşıyolar bisüre sonra yani yapıları böyle keretaların:jeyyar:
evet bende geldim hemencecik okudum kaldığım yerden kızlar işim var kusura bakmayın bide müdürüm bu aralar bir gıcık bir suratsız anlatamam oda ayrı bi vaka...
ebrucum yoruldunmu akşam bekledim açmadın ama,prensesim bence kesinlikle uzak dur,ya bizde şans yok bence nasıl başladıysa öyle gidiyor nerde bir cins varsa bizde hepsinin kötü olduğu akılsız odun olduğu taraftarı değilim,sadece biz şansızız bence
annem değilde ben kendimi elişine verdim örgü bocuk mumlar şimdide sabun merakı sardı ya bu gidişle bütün aylığı bunlara vercem zamanımda yok hangisini canım isterse off ya kader mi bu allah canımı alsada kurtulsam
Slm kızlar nasılsınız anlaşılan pek iyi değilsiniz daha geçmişi okuyamadım nilim böbrek taşı varmış çok geçmiş olsun minada bizi bırakmamış buralarda:)) ebrum nasılsın
Slm kızlar nasılsınız anlaşılan pek iyi değilsiniz daha geçmişi okuyamadım nilim böbrek taşı varmış çok geçmiş olsun minada bizi bırakmamış buralarda:)) ebrum nasılsın
demek sizinkiler daha cok sevmiş
benimki de tam ağlıcaktı, direkten döndü, gözlerini kaşıdı, nerdeyse ağlıyodu ama olmadı ya, nerdeyse insan oluyodu...:bbo:
aaa bi tokadı da sen hakettin şimdi :mymeka: nedemek allah canımı alsa yaaa, nası hayatımızın merkezi yapıyosak onları artık !!!
bı dızı vardıya
allah canımı lasada kurtulsam derdı kız hep
sımdı o geldı aklıma
ben aksam guzel vakıt gecırdım
ugrayamadım cocuklar oturdular pc ye
sen ıyımısın
hasta olmadın dımı
bız 6ay once aglayark ayrılmıstık telde:mymeka:
allahın belası
5ay beklettı kendını bana
hep acıdım hep sevdım onu
ne oldu olan bana oldu yıne
bosverın ya hepsı odun
rahmetlı oldu benımkı:jeyyar:
suprensesi öle deme canım yaa aynı şeyi bende dedim sonra bak hastalandım allah razı gelmıyo öle laflaraa hasta olduktan sonrada saglık en önemlisiymiş dedim iyi ders aldım ve dedımki inşallah önemli bişeyim yokturr,eee hani nilay ölmek ıstıyodun dedim kendimee ama yok öle sinirle dıyoruz iştee ama sen deme canımm şükret bak bi süre sonra yavas yavas hiçbişe benden kıymetli diil dicezzzz emin ol öfkemizde gecicek onlara olan sıradan biri olcaklarr
bu arada hepnize tşk ederim geçmiş olsun dilekleriniz içinn,allah daha buyuk dert vermesin dıyorum bunun cözümü kolay diil mi kızlarr kendimi öle rahatlatıyorum hastalık bile sayılmazki bu
bu arada odun arkadasıma gelince cok sevmiş olsaydıı sevgisi 2 haftada bitmezdii sadece benım gibi iyi bı kızı üzmek onu cok yıkmış vah vahh cnm yaa cok acıklıı odun ama acıklı odunn yaş odun yaşşş